STF Sunne Hembygdsgård B&B

Adress: Hembygdsvägen 7, 686 31 Sunne  visa karta
Område: Värmland (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (28 av 30 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(28 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Bra naturnära Och fridfullt boende

Rekommenderad av Arvid , Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“BnBt ligger jättefint precis bredvid en skogsslinga för promenader eller springrunda. Nära ner till Sunne centrum med matbutik, bad och resturanger. Personerna som driver vandrarhemmet är supertrevliga och hjälper till med de önskemål man har. Finns en fin grillplats i direkt anslutning till boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Hemtrevlig miljö. Rent men varierande standard på sängarna. Vacker omgivning så det gör ont i ögonen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin hembygdsgård

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Det är alltid trevligt att bo på en hembygdsgård. Det ger ett mervärde men tyvärr ofta lite dålig information om byggnader. Men känslan är fin. Ett plus var den goda glassen som såldes på gården och att det fanns en motionsslinga runt gården. Plus att det var nära stan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idylliskt och trivsamt boende

Rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Rummet var fräscht - i nivå med vilket Scandic-hotell som helst. Läget var supermysigt och bjöd in till kvällspromenad kring hembygdsgården. Bemötandet var toppen: flexibelt, trevligt och personligt. Till och med grannarna var trevliga! Det står att det är gångavstånd till centrum, vilket är sant om man är på promenadhumör. Det var inte vi, så vi tog bilen. Bästa boendet under vår Värmlandsturné! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig övernattning i Sunne

Rekommenderad av Guldorn, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Det var en överraskande bra övernattning på vadrarhemmet i Sunne. Iom att linne och frukost ingick i priset blev det närmast en hotellövernattning. Bra också att även om dusch och toalett fanns i korridor så var de separata för resp rum. Mycket trevlig och tillmötesgående personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

bemötandet

Rekommenderad av mamman med 3 flickor " i Selmas fotspår ", Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Mycket trevligt bemötande av det holländska värdparet. Hjälpsamma och "redo" att vara behjälpliga”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Snyggt och välskött

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Anläggningen är välskött och proper. Frukosten var riklig och välsmakande. Läget bra för dem som besöker Västanå teater, vilket vi gjorde. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sunne Hembygdsgård

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Ett trevligt genuint boende med gott bemötande från personalen. Rent och snyggt och hygglig standard på sängar t.ex. Frukostbordet helt ok. Trevliga hus, bra omgivning med motionsspår i anslutning till hembygdsgården.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hembygdsgården och övriga omgivningar va...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Hembygdsgården och övriga omgivningar var väldigt fina. Bra träningsslinga runt vandrarhemmet. Standarden på rummen var enklast möjliga. Värdparet var sympatiska och serviceinriktade. Helt ok frukost, bra med mycket ekologiskt. Duschen saknade krokar för kläder och handdukar. Generellt upplever vi att vandrarhem upplevs som mindre prisvärda än förr (och då har vi bott på vandrarhem i många decennier). Idag finns många väldigt trevliga B&B med högre standard till motsvarande priser. Airbnb har också klivit in som ett prisvärt, attraktivt alternativ.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag kan inte svara på era frågor efterso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Jag kan inte svara på era frågor eftersom det var fullt på STF Sunne, trots att jag bokat och betalat och hade en bokningsbekräftelse med mig. Skandaldåligt!!Vi fick söka ett annat boende. ”

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.