STF Sunne Hembygdsgård B&B

Adress: Hembygdsvägen 7, 686 31 Sunne
Område: Värmland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 33 av 33 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(33 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Andra besöket för mig. Personalen nu nya...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Andra besöket för mig. Personalen nu nya för mig. Fortfarande minst lika bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och jättebra B&B i Sunne, nära Västanå Teater

Rekommenderad av Marinella, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Trevliga röda stugor o hus i Hembygdsgårdens park i Sunne. Rummen är och sängarna utmärkta, nybäddade med rena lakan och handdukar finns på rummet. Samt vattenkokare, tepåsar, choklad och kaffepulver. Wifi, kod till frukostmatsalen där man kan ställa mat i kylskåp och komma in på kvällen om man vill sitta där eller utanför vid trädgårdsbord och stolar och ta en kvällsmacka med resesällskapet. Bra emottagande av de snälla och noggranna B&B värdarna. Trots att dusch och toa delas i stugorna med 4 rum är det som hotellstandard. Bra stämning mellan gästerna. Toppen-ställe som jag gärna rekommenderar andra. Bor mycket hellre så här än på ett flott anonymt hotell. Man måste helst ha bil eftersom vi alltid åker och ser Västanå Teaters föreställning i Berättarladan - Rottneros och kan även göra andra utflykter i Värmland om man bor där några dagar. Men det går att åka tåg till Sunne. Vi har bott där flera gånger under åren, men olika värdar och nu kunde vi boka via STF då vi sedan gammalt och de nya värdarna nu också blivit medlemmar i STF. Bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig och hjälpsam personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 jul 2022)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

trevligt boende i en vacker miljö

Rekommenderad av Brittan, Sverige (Sverige ons 20 jul 2022)
“trevligt boende i en vacker miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En natt

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige sön 15 maj 2022)
“Väl värt promenaden uppför backen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt bra förutom rummet kallt på natten ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Allt bra förutom rummet kallt på natten Borde finnas xtra filt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

kulturresan

Rekommenderad av Istvan, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Hej och tack för en trevlig vistelse hos er. Vi kommer gärna tillbaka.Västanå teater har vi följt i många år. Hittade ett fantastiskt bad i Lysvik.åk dit om ni vill ha ett skönt bad.”
STF Sunne Hembygdsgård B&B svarar (tor 19 aug 2021)
Hej hej, tack för det mvh Marco Sunne Hembygdsgård B&B
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin omgivnlng

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Fin omgivnlng”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lugnt beläget b&b

Rekommenderad av Sofia , Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Väldigt lugnt och vackert beläget b&b. En kort promenad in till vackra Sunne. Stora ytor utomhus. Tyvärr var gladscafeet stängt när vi kom fram, den italienska glassen hade vi mer än gärna provat!”
STF Sunne Hembygdsgård B&B svarar (tor 19 aug 2021)
Hej Sofia, tack för det. nästa gång vi öppna för dig. mvh Marco Sunne Hembygdsgård B&B
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personligt bemötsnde!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Personligt bemötsnde!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.