STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1055 av 1099 rekommenderar (253 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1055 av 1099rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 253)

Cheddar

Rekommenderad av Pär, Sverige (Sverige tis 11 jan 2022)
“Medarbetarna i köket var otroligt serviceinriktade, trevliga och med ett stort leende! En eloge till "Ebba" och "grabben med bakåtvänd Gatsby-keps" som servade till frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att komma till Grövelsjöns fjällstation är som att komma hem

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige mån 10 jan 2022)
“Jag har regelbundet besökt Grövelsjöns fjällstation sedan 2002. Fram till 2020 har jag bara varit där sommartid men nu har jag besökt stationen årligen även på vintern och älskar det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trång och konstig toalett på rummet. Sen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 jan 2022)
“Trång och konstig toalett på rummet. Sen var rummet i sig väldigt litet speciellt med en spjällsäng. Ventilationen var inte så bra och om man öppna upp spjället ovanför fönstret för mer luft så orkade inte elementen med, då vi hade med oss en som sov i spjällsäng som sparkar av sig täcket så fick vi prioritera dålig luft, det var inte så kul.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Friendly stay with beautiful landscape

Rekommenderad av Neeraj, Sverige (Sverige ons 05 jan 2022)
“I visited the wonderful place on new year eve 2021. Everything since check-in was very convenient and friendly. I was little late to check-in. However, it was made sure by admin team that I get the keys. Also, room was properly cleaned and ready. Everyone (Reception, Rental shop, group activity instructor) was super friendly. They are always eager to also guide in terms of how to explore the area better. I would recommend the place to others and would like to come back another day :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

På grund av sjukdom och smittorisk stann...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jan 2022)
“På grund av sjukdom och smittorisk stannade jag hemma.”

Något att komma tillbaka till

Rekommenderad av Jonas , Sverige (Sverige tis 04 jan 2022)
“Vilsamt, atmosfären, vackert, känns som äkta STF med historia. Ändra inget. Gedigen mat, helt kött, fisk och potatis men också goda vegetariska alternativ. Yogan med Barbara var mkt bra också. Fantastisk med den fina vallaboden, uppsksttas när det är minus 16 ute.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

god jul med hela familjen

Rekommenderad av Kristina Schildknecht, Schweiz (Schweiz fre 31 dec 2021)
“För tredje gången bor vi som "storfamlj"i Grövelsjön. Personalen mycket vänlig hjälpsam och kompetent Maten närproducerad och väldigt god stor och trevlig matsal utan trängsel Vegetarisk mat likaså utomordentlig Stämningen bland personal och gäster alltid positiv och trevlig. Vi uppskattar de stora sällskapsrummen pingis bastu mm Hanteringen av "pandemin" mycket bra Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Den familjära stämning som ni skapat på ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 dec 2021)
“Den familjära stämning som ni skapat på Grövelsjöns fjällstation är unik och jag är glad att den består år efter år. Trivsamma lokaler i kombination med god mat med lokal prägel och bra aktiviteter gör Grövelsjön till ett fantastiskt resmål.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstation för barnfamiljer?

Ej rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige fre 01 okt 2021)
“Hej! Har varit mu mycket i fjällen både sommar och vinter och i år var första gången vi var och vandrade med barnen, 8,6och 2 år. Därför valde vi att bo och äta på grövelsjöns fjällstation. Fantastiskt mysigt men Det som slog mig är att priser är ganska orimliga när det kommer till barnfamiljer. Priset per natt blev som om vi skulle bott på ett lyxhotell. Middagskostnaden för barnen halverades varpå vi betalade 165kr för 6-åringen som inte ville äta den fina maten utan en kvällen åt tre pannkakor och andra kvällen lite uppvärmda köttbullar med potatis. 2-åringen betalade fullt frukostpris, är lite gröt. När vi ville ta en banan tillhörde det lunchpaketet och kostade 5kr. Vi frågade om den kostnaden men det gick inte att ändra på. Efter två nätter med bajslukt i rummet pga ett trasigt avsloppssystem fick vi byta rum. Som lite plåster på såret fick vi barnen matkostnader avdragna vilket så här i efterhand känns fjuttigt med tanke på vad det kostade oss. Allt som allt fjällstationen jättefin men prisbilden och tänket tydligt inte för barnfamiljer vilket gör att vi inte kommer bo så i fortsättningen. Jag tycker det är synd för jag vill kunna ge mina barn samma mysiga upplevelse av fjällen som jag hade under min uppväxt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Upplevde att Fjällstationen och bokninge...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 sep 2021)
“Upplevde att Fjällstationen och bokningen via STF saknade samordning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.