STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 715 av 742 rekommenderar (178 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(715 av 742rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 178)

Bästa fjällstationen!

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige mån 25 apr 2022)
“Mycket nöjd med boende, mat och personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

trångt

Ej rekommenderad av walker, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“rummet mycket trångt,max. en persson.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jag har redan fyllt i en utvärdering. Kä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“Jag har redan fyllt i en utvärdering. Känns trist att få flera, känns inte respektfullt med min tid. Vill framföra att vi bott på Grövelsjön stf i många år och upplever tyvärr en kraftig försämring de senaste två åren. Det gäller främst maten i restaurangen och de arrangerade aktiviteterna. Numera är stf Grövelsjön som vilket vandrarhem som helst, utan många av de fina mervärden vi tagit del av tidigare. ”

Friendly staff, great views over the mou...

Rekommenderad av Garance, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Friendly staff, great views over the mountains from almost every room in the building. Food was really good, in season and perfectly cooked. Beds are comfortable. It was an awesome stay! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Snöröjning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 apr 2022)
“Vid vår vistelse var det plusgrader. Detta innebar att planen täcktes av 20 cm modd. Inte bra att gå i! Denna skulle ha plogats bort. När det senare frös på blev det ännu värre!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hög mysfaktor

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 07 apr 2022)
“Det är mysigt, välkomnande och familjärt på Grövelsjöns fjällstation!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt boende med utsitk över vackra fjällvidder

Rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“Trevlig personal, enkelt, inte så pretentiöst, få boende som klagar, de flesta som bor här har huvudintresse att åka på turskidor och vara i naturen. Man behöver inte anstränga sig med att klä upp sig i matsalen. Trivsamt. Gediget. Dock hade jag svårt att sova en natt. Ljud från en massa maskiner. Gick ner till bottenvåningen med matsal och entré. Det var glassmaskinen i entrén och kylmaskinen inne i baren som var orsaken till oljuden. Lyckades somna om till slut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvistelse

Rekommenderad av Fjälltopp, Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“Mycket trevlig vistelse med fjällturåkning med guide. Vår guide Niklas gjorde våra fjällturer till en mycket positiv upplevelse med sin stora sociala kompetens i gruppdynamik, med sitt kunnande om naturen och om fjällsäkerheten. Övrig personal var också mycket trevliga och tillmötesgående. Rummet var litet men funktionsdugligt. Frukost och middagsmåltiderna var goda förutom frukosten för veganer som inte var jämförbar med normalfrukosten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin fjällstation

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige mån 04 apr 2022)
“Rummet var jättefint men sängarna smala. Bra frukost i matsalen om man väljer till detta. Personalen var väldigt trevlig och positiv. Bra med sällskapsrum så man har möjlighet att sitta någon annan stans än på rummet. Kul att man som boende fick ta del av gratis föreläsning om renskötseln i området.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mat

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige tor 31 mar 2022)
“Frukosten bra. Middag bra men serveringen dålig timing. Maten hade stått för länge på uppvärmning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.