STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (643 av 659 rekommenderar) (164 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(643 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 174)

Trivsamt

Rekommenderad av Andreas W, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Grövelsjön är en mycket trivsam fjällstation med hjälpsam och vänlg personal. Dessutom finns en liten butik, där man kan göra sista-minuten-inköp till fjällturen. Det finns också mycket historiskt material om natur och annat i området. Frukosten var generös och trevligt upplagd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skräpet?

Rekommenderad av Johannes Jakobsson, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Hej Bakom gymmet så sprids det en hel del skräp ut i terrängen från stationen, frigolit bland annat. Ägnade en tid åt att plocka och slänga när vi var där, men det är mycket kvar. Tycker ni kan ta bättre hand om avfallet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Är besvikna över maten. Har tidigare ätit på abisko stf restaurangen, där snackar vi smaker av rang. Hos er var det som matbespisning bara med tråkiga smaker. Kyckling.. är det fjällfeeling? Tyckte inte vi tyvärr. Tkr toan och duschen är ganska ofräsch I hundhuset. Spec när man tänker på vad man betalar.. Luktade illa i entrén t hundhuset.. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härlig vecka med flera familjer. Barnen ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Härlig vecka med flera familjer. Barnen uppskattar verkligen lekrum, spel och böcker”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde med husbilen på campingen

Ej rekommenderad av Anders Bromander, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Grusunderlag, som gör att det är svårt att använda markis eller förtält. Bara en toalett, dessutom i samma rum som tömningen av vår kemiska toalett från husbilen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vacker miljö. Dålig service i bla restaurangen.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Fantastisk natur och vacker plats. Byggnaden ok med otroligt fin utsikt över fjällen. Restaurangen serverade kall mat och trots mycket god bemanning blev vi bortglömda 2 ggr både till huvudrätt och efterrätt. Servicen i receptionen inte heller på topp. Gott om personal men de verkade va upptagna med annat än att bemöta väntande gäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En fin atmosfär

Rekommenderad av Q, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“På fjällstationen finns mycket trevlig personal och mysigt boende med många gemensamma utrymmen där man kan spela spel eller bara sitta och läsa. Frukosten och lunchen är bra men middagen tycker jag inte var prisvärd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt!?!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Mycket trevlig vistelse, där jag själv bodde på vandrarhemmet och min dotter m fam i en Daniels fjällstuga. Det blir ju rätt så kostsamt, med tanke på mitt boende och två familjemiddagar på restaurangen. MEN Man får tänka på långa transporter och så även litet stöd till STF. Alla kan dock inte ha råd med detta. Med bästa hälsningar Ulla Göransson”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Inbjudande anläggning med fina och stämn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Inbjudande anläggning med fina och stämningsfulla allmänna utrymmen. Trevligt renoverat i 30-talsstil!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Grövelsjön

Rekommenderad av Nöjd förälder , Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi hade en mycket trevlig vistelse på STF Grövelsjön med god mat och bra service. Extra stort tack för anpassningarna som gjordes till vår 7 månaders bebis som var med. Kan varmt rekommendera både STF Grövelsjön och den fina omgivningen som utflyktsmål. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-16 14:15:28, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.