STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (638 av 659 rekommenderar) (156 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(638 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 156)

Guiden Kjell var trevlig och proffesion...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 05 nov 2019)
“Guiden Kjell var trevlig och proffesionellt som guide. Duktig! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 okt 2019)
“Toan låter väldigt mycket när man spolar och luktar lite unket i badrummet. Stegarna till våninssängarna är svåra att klättra på. För övrigt är rummet mycket trevligt o rymligt även med 4 personer!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Miljötänk

Rekommenderad av K, Sverige (Sverige tor 03 okt 2019)
“Bra att det finns ett miljötänk .Kunde kanske vara ännu bättre tex beträffande sänglinne.Allra bäst om var o en tar med detta om det är möjligt.Burk för lunchpaket rekommenderades när jag beställde.Bra-men kanske kunde betonas mer.Nästan ingen hade hörsammat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra upplevelse

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Paket boende, mat och fina vandringsmöjlighter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Livsnjutare

Rekommenderad av Bettan , Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Så trevligt, mysigt, inspirerande och avkopplande. Vacker höstvandring runt Hela Grövelsjön i eldens tecken. Så skön bastu, goda drycker och en fantastisk god mat. Fin och godhjärtad personal. Sköna sängar och en god sömn. Tack vi återkommer .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende Grövelsjön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Fint boende. Vänligt bemötande och mycket trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen var TOPP även för vegan

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Det veganska utbudet var varierande, vällagat och serverades samtidigt som mitt sällskap hämtade sin animaliska varmrätt från buffébordet. Mycket positivt att det veganska var inkluderat i den vanliga menyn och att samtliga i personalen hade koll på vem som skulle serveras "specialkost". Uppskattade också att jag som ensam resenär blev bordsplacerad med andra sällskap vilket innebar många intressanta möten och berikande samtal. Har aldrig känt mig så inkluderad och väl bemött som på er restaurang och kommer definitivt att återvända. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge men sunkigt rum

Ej rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Grövelsjöns fjällstation har ett fint läge. Man kommer snabbt upp på kalfjället i ett vackert vildmarkslandskap. Ekonomirum för skr 1085 för två var inte prisvärt. Sunkigt och illaluktande. Dålig ventilation. Dusch och wc i korridor. Fjällgården har dock gemensamma utrymmen som är trevliga. Frukosten är kravmärkt men enklare än vanligt för priset 110 skr. Knappt med frukt och grönt. Den vegetariska lunchen var också en besvikelse både smakmässigt och näringsmässigt. Jag hade högre förväntningar då fjällgården tidigare haft ett gott rykte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Skön helhetsupplevelse

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Helheten var bra: yogan, vandringarna, maten . Det som Inte var helt bra var att rummet var för litet för tre personer även om vi hade ett fyrbäddsrum ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Det mästa var bra . Men dåligt städat i ...

Ej rekommenderad av Ahj, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Det mästa var bra . Men dåligt städat i Norge rummet och att man ska ta med filt och kudde från rummet till ett annat rum. Ej hygieniskt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.