STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (654 av 674 rekommenderar) (165 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(654 av 674rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 167)

Klädkod eller inte i restaurangen?

Rekommenderad av En gammal relik, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“För mig störs den kulinariska upplevelsen i restaurangen av att gäster sitter med huvudbonaden på. När sedan tom personal sitter i restaurangen med huvudbonad på, då tycker jag det gått för långt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten var god och personalen var mycket ...

Rekommenderad av Olle, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Maten var god och personalen var mycket hjälpsam. Tyvärr var kaffet dåligt, blaskigt. Bokning. Informationen om rummen var svårtydd och det var svårt att tolka bilderna på internett. Det vore bättre om spåravgiften var inbakad i priset. Alla skall väl åka skidor, nu blev det en dålig upplevelse att behöva betala en oplanerad spåravgift på ca 700 kr det första vi behövde göra. Annars är vi mycket nöjda, fantastiska möjligheter att gå på tur, det snösäkraste stället i södra Sverige. Vi kommer tillbaks nästa år men med pulverkaffe i fickan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Några år sedan fanns det inte 2 sittning...

Rekommenderad av Rita Brühne, Sverige (Sverige mån 24 feb 2020)
“Några år sedan fanns det inte 2 sittningar till middagen. För oss är Kl 17.30 för tidigt och KL 19.30 för sent. Guiden Conny var åter igen väldigt kunnig och mötte turister på rätt nivå. Det kändes tryggt med honom även när vädret var dåligt och sikten bara 80m. Vistelsen är så lyckad pga honom.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbart - men kaos i självhushållet

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 20 feb 2020)
“Fin fjällstation, underbar natur, trevlig personal. Men totalt överfullt i självhushållet vid detta mitt fjärde besök. Alldeles för få bord, spisar (en med dålig funktion), kylskåp och frysar i förhållande till hur många som ville laga och förvara sin mat! Irriterad stämning, överfullt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjevecka på sportlovet

Rekommenderad av Från ett regnigt Göteborg , Sverige (Sverige mån 17 feb 2020)
“Jag åkte med två barn i åldrarna 6 och 9 år, med den enda förhoppningen att få se lite snö detta år. Att vi fick tre underbara dagar utomhus, med glada och nyfikna barn, extremt vackra naturupplevelser och fin skidåkning hade jag bara kunnat drömma om. De guidade familjeturerna var fantastiska! Allt i barnens tempo och med guider som verkligen månade om att få visa barnen den vackra naturen och glädjen i att ta sig fram för egen maskin i skog och mark. Den mest enastående upplevelsen var när vi med stighudar under skidorna gick upptill en ravin i närheten av Jakobstoppen. Det var en bitvis tuff väg dit för sexåringen men väl där väntade belöningen i form av lek, vila och matsäck på ravinens brant. Att vi hade pangväder förstärkte såklart hänförelsen, men att som förälder till ganska små barn få komma upp på kalfjället är en stor upplevelse i sig. Förutom de fina arrangemangen för barn och familjer, var maten utsökt och boendet i god standard. Tack säger vi! Och på återseende! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Barnvänligt

Rekommenderad av Eva-Marie , Sverige (Sverige mån 17 feb 2020)
“Uppskattade mycket att nybörjare och barn var så välkomna, att det fanns aktiviteter för barn, att barnen blev sedda av ledarna och att det respekterades att allt inte går på räls.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar skidåkning i spåren och på tur...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 feb 2020)
“Underbar skidåkning i spåren och på tur upp till Storvätteshogna, Oscarstugan och Norge. Fantastisk frukost, lunchpaket och middag, allt så gott och vällagat, jag mådde så bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otydligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 feb 2020)
“Jag fick ett väldigt gott bemötande av personal i restaurangen men eftermiddag när jag gick in och frågade om det fanns färsk frukt. Fick en apelsin och ett varm leende. Dagen därpå gick jag in och frågade om jag som boende kunde få en kopp kaffe på eftermiddagen. Jag fick ett vänligt men i mitt tycke tråkigt svar att kaffe ingår bara i samband med lunch/middag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nära

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige ons 12 feb 2020)
“Det är nära till Grövelsjöns fjällstation, bussen går ända fram tull dören.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Pärla

Rekommenderad av Fjällräv, Sverige (Sverige mån 10 feb 2020)
“Grövelsjön turiststation är verkligen en pärla för mig.... alldeles intill kalfjället. Lätt att komma till med kommunala medel... Mat och boende är mycket bra- allt finns! T.ex här hyr du lätt skidor eller kompletterar din utrustning. Personalen är hjälpsam och vänlig och ledarna för dagsturerna har varitt bra. Uppskattat med både yoga och stretch efter dagens turer. En tillgång när det varit två ledare på de mer äventyrliga dagsturerna uppe på kalfjället. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.