STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1052 av 1089 rekommenderar) (267 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1052 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 274)

Trevlig fjällstation med bra sällskapsyt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Trevlig fjällstation med bra sällskapsytor. Vi var ett större sällskap och kunde umgås gemensamt i sällskapsrummen. Frukosten skulle gärna kunnat öppnat tidigare. Vi hade bokat båten över Grövelsjön 8:30 och frukosten öppnar 7:30 så lite ont om tid att få i sig frukost och packa lunch. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Husvagnscampare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Jag har inte svarat på de frågor som är kopplade till ett boende inne på Fjällstationen. Vi bor i husvagn på ställplats och vi är här för sjunde gången! Det är väl ett toppenbetyg!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Ställplats STF Grövelsjön

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Ställplatsen och närmsta toalett höll väl inte riktigt den standard vi hade trott, men det var ändå helt OK. Personal i reception var väldigt hjälpsamma och personal i restaurangen trevlig. Att boka en ställplats var inte det lättaste innan vi fick veta att man skulle skriva in 1 person i antalet, då fungerade det.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toaletterna var trasiga och strömmen gic...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Toaletterna var trasiga och strömmen gick i vårat rum flera gånger.. annars bra :) fick ingen info om att städning och lakan ingick i det stora rummet när vi bokade. Fick fråga mycket för saker var lite oklara. Vår mat var slängd sista dagen trots att vi uttryckligen frågat 2 i personalen om den kunde vara kvar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parkering bristfällig

Rekommenderad av Bilburen vandrare, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Mycket dåligt med P platser, bör absolut byggas ut. Vi var inte nöjda med kvaliten på kvällsmaten, en av tre måltider var riktigt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hållbart och genuint

Rekommenderad av Barbro , Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Mysigt, traditionellt, charmigt boende på fjället. Genuint hållbart och miljöanpassat boende inkl restaurang.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härliga dagar i Grövelsjön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Fantastikt fint läge i en härlig miljö. God mat, trevlig personal med hög servicekänsla. Svårt att ha det bättre. Dock kanske standarden på rummen inte riktigt harmonierar med priset. Standarden passar in i miljön men för mig är det som vandrarhemsstandard med hotellpriser. I byggnaden där min dotter, hunden och jag bodde var det verkligen lyhört. Tack för fina dagar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Min favorit bland STFs fjällstationer

Rekommenderad av Katarina , Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Alltid trevliga och glada medarbetare samt supergod kravmärkt mat ☀️☀️☀️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket furu

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Jättegod mat, inte mkt till badrum med underlig kvarntoalett, tillbaks till 70-talet vad gäller boendet. Lätt avloppslukt i den delen av stationen där vi bodde. Dålig lukt på vår toalett. Ingen hade bytt toaborsten på mkt länge. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende

Rekommenderad av Fjällgesterna, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Bra sängar, sovit som en stock. Middag var helt underbar, likaså frukost. Personalen otroligt glad och hjälpsam++++”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.