STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (621 av 635 rekommenderar) (171 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(621 av 635rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 171)

små rum god mat

Rekommenderad av Olivia, Sverige (Sverige mån 06 apr 2020)
“Hej, läget vid Grövelsjön är helt oslagbart. Rummen är lite väl små men annars helt ok. Maten i restaurangen var jättebra. Butiken vid receptionen är trevlig med bra produkter. Vi var väldigt nöjda med vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt, trevligt med härlig personal och mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 apr 2020)
“Enkelt och helt perfekt för oss som inte behöver flashiga ställen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Skidåkning i fjällmiljö

Rekommenderad av J-E L, Sverige (Sverige sön 29 mar 2020)
“Grövelsjön ger mig de bästa tänkbara förutsättningar för att åka skidor nu som tidigare år. Välpreparerade längdspår i lågterräng som skyddar mot vinden de blåsigaste dagarna och närheten till till en heldag på kalfjället en solig och vindstilla torsdag. Den nya tillbyggnaden för förvaring av skidor, vallning och skidvård samt gym var ett välkommet tillskott i servicen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En plats avlägsen från stress och komihåglistor

Rekommenderad av Victor , Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Jag glider runt mina två dagar och gör det jag känner för. Första dagen lagar jag mat själv och umgås med andra på anläggningen, för ont i foten för att ge mig ut på skidor efter 4 dagars tur stuga till stuga på fjället och i dalarna. Det är en blandad skara boende om en något ödsligt i dessa tider samt mitt i veckan. Dagen därpå testar jag på löparrunda på asfalten 11 km och på EM det fina tomma gymmet. Testar även restaurangen, lunch och middag. Vegomenyn är suverän. Middagen 5 av 5 men lunchen inte samma nivå tyvärr. Garanterat återkommer jag... glömde nämna den trevliga personalen. De var kanon. Tackar o bockar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det som drog ned betyget var att det luk...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Det som drog ned betyget var att det luktade kompost i vårt lilla rum. Vi vädrade i två dagar innan det försvann.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kurs nybörjare turskidåkning 28 feb - 7 mars

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Jag vill ge en eloge till våra två toppenguider som gjorde ett fantastiskt bra jobb trots den stora gruppen på 24 personer. Enligt min åsikt skulle det varit uppdelat på två grupper. Detta för att de som är snabba ska slippa stå och vänta och även för att de som blev på efterkälken förmodligen kände att de sinkade gruppen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Man blir glad i Grövelsjön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 mar 2020)
“Landskapet är vackert och skidspåren välhållna. Jag hade jättetur med vädret. Personalen är positiv och trevlig. Maten varierad och god. Frukostbrödet supergott! I orostider som Corona blir man stärkt av att vara ute i Grövelsjön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällsemester Grövelsjön

Rekommenderad av Lisa 65, Sverige (Sverige lör 21 mar 2020)
“Hej, jag och en väninna hade bokat helpension, bodde i annexet Gröveln. Rummen är mycket enkla men sov ändå bra i sängen. Finns rymligt stort kök för egen matlagning. Duchrum är mini men funkar, kanske varit bra med liten hylla. Finns möjlighet att ducha i huvudbyggnaden också. Det var helt fantastisk mat förutom en dag när det plötsligt blev litet mediokert. (torsdag med kyckling och blåbärspaj). Frukosten toppen liksom lunchpaketen (saknade dock stekta ägg, ett tips!) man kunde ta med. Våra skidturer var härliga och vi hyrde en dag fjällskidor så vi kunde ta oss ända upp på fjället och våga oss ner igen. Vi var där i sex dagar och önskar att det fanns några fler spårrundor som alternativ. Eftersom fjällstationen ligger i kanten av ett spårkomplex blir det ganska långa turer om man ska hitta nya spår varje dag, därför önskas några fler mindre alternativa rundor max 1,5 mil runt STF stationen. Vi hade en riktig turvecka med vädret så det bidrar också till att vi var väldigt nöjda. Personalen är också toppen alltid hjälpsamma. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummen små med tanke på utrustning och k...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 mar 2020)
“Rummen små med tanke på utrustning och kläder för 4 pers. Stora silverfiskar på golvet var inte trevligt. Bra frukost med gott bröd. Dock lite dyr middag i restaurangen med tanke på vad man fick. Trevligt bemötande av all personal. Dock lite knepig stämning bland övriga gäster där kan knappt hälsar eller drar på munnen, snarare sura miner och väl seriöst bemötande när det handlar om barn ( och då var inte barnen odrägliga). Så var det även ute i skidspåren...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

STF omriktar turistintresset

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 mar 2020)
“Varför föredrar så många exotiska resmål när Sverigr erbjuder så mycket. STF fyller här en viktig funktion att "omrikta" resandet. Fjällanläggningarnas skötsel är här ett föredöme. Hemkommen från en skidvecka på STF Grövelsjön--en meriterad pionjäranläggning-- får jag anledning påpeka att STF erbjuder svenska fölket turistmöjligheter i vårt land på olika standard och kostnadsnivåer, som möjliggör för flertalet med olika krav och förutsättningar att komma ut i naturen Nils Bronner”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.