STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 883 av 915 rekommenderar (197 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(883 av 915 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 197)

Bästa stället i Dalafjället

Rekommenderad av MJ., Sverige (Sverige ons 17 aug 2022)
“Återkommande besökare sedan 1998, mer eller mindre varje år både sommar, höst, vinter eller vår! Det är lite som att komma hem fast man är på semester. Alltid trevlig, glad och kunning personal. God mat! Och sen de lätt gångna lederna och de fantastiska utsikerna från både stationen och de olika topparna runt i kring. Massor med aktiviteter att delta i men också friheten att gå på egna utflykter. Grövelsjöns fjällstation är en perfekt bas för dagsutflykter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrings erfarenhet jag har fått....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Bästa vandrings erfarenhet jag har fått. Guiden tog väl hand om oss. Tusen tack”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjälltur med barn

Rekommenderad av Hawa, Sverige (Sverige fre 12 aug 2022)
“Första fjällturen med båda mina tjejer, 15 och 9 år. Ganska stor naturbana men yngsta orkar inte bära så mycket själv än så länge. Därför blev det fjällen med helpension på fjällstationen istället för tält. Passade oss perfekt i år då vi var trötta varje dag när vi kom hem efter mellan 1-1,5 mils vandring varje dag med 300-400 höjdmeter i benen. Fint rum med egen toalett och dusch, sköna sängar och förvånansvärt tyst så vi kunde sova. Middagen var god och matsäcken likaså även om yngsta dottern sörjde att pannkakorna utgått från matsäcksmenyn. Barnen tyckte det var för mycket rostad majs i fjällfiskars ( men jag gillade det), men det är nog det enda vi kan klaga på. Supergulliga personal i receptionen och restaurangen. Vi är supernöjda och kommer definitivt tillbaka. Tack för i år☺️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt trevlig serviceinriktad personal...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 aug 2022)
“Väldigt trevlig serviceinriktad personal. Fint boende och fräscha duschar etc. Toppenbesök!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Här finns allt du kan tänka dig!

Rekommenderad av Pettsson & Silver, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Vi var så imponerande av hur bra allting var ordnat. Butiken, förvaringsmöjligheter på rummen, köket och utrustning för självhushållet, torkmöjligheter efter en blöt tältnatt på fjället, dusch- och bastu, alla fina mysiga rum för samvaro, massor med fina aktiviteter för barn, den goda maten, utsikten och så de fantastiska frukostfrallorna. Det här sköter ni bra STF!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

enkelt och bra lösning

Rekommenderad av R, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Att kunde använda Fjällstationen som utgåntspunkt till vår vandringshelg funkade jättebra för oss. Bra frukost, enkla rum, men hade allt man behövde då vi skulle bara sova där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magisk utsikt och hemtrevligt boende

Rekommenderad av Ormberget, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“En vistelse på STF Grövelsjöns Fjällstation innebär en direkt närhet till fjällnaturens omgivningar i ett tyst, lugnt och hemtrevligt boende. Rejäla, omtänkt tillagade måltider och frukostutbud med lokal och miljöanpassad finess. Vandrarhemsrummen är kompakta där förvaring och upphängningsmöjligheter kan funka för en sommar/höstvistelse men bli trångt under en vintervistelse med tjockare och fler kläder, mer utrustning etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk mat och bra bemötande!

Rekommenderad av Lin, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Fantastisk mat och bra bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra!

Rekommenderad av Pether, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Fina dagar!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vid Grövelsjön

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Vi startade och slutade vår vandring vid Grövelsjön fjällstation. Vi tältade där ett par nätter och bodde en sista natt i ett fint fyrabäddsrum. Lyxigt med säng med lakan efter 5 nätter i tält! Allt fungerade bra på stationen, med god mat och dryck. Väldigt trevlig personal! Enda problemet var att personalen inte kunde hjälpa till med bokningar av rum, utan hänvisade till Internet. Mycket underligt och lite otrevligt tycker jag, och synd på en annars så trevlig vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.