STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1047 av 1093 rekommenderar (289 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1047 av 1093rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 275)

Fjällstation för barnfamiljer?

Ej rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige fre 01 okt 2021)
“Hej! Har varit mu mycket i fjällen både sommar och vinter och i år var första gången vi var och vandrade med barnen, 8,6och 2 år. Därför valde vi att bo och äta på grövelsjöns fjällstation. Fantastiskt mysigt men Det som slog mig är att priser är ganska orimliga när det kommer till barnfamiljer. Priset per natt blev som om vi skulle bott på ett lyxhotell. Middagskostnaden för barnen halverades varpå vi betalade 165kr för 6-åringen som inte ville äta den fina maten utan en kvällen åt tre pannkakor och andra kvällen lite uppvärmda köttbullar med potatis. 2-åringen betalade fullt frukostpris, är lite gröt. När vi ville ta en banan tillhörde det lunchpaketet och kostade 5kr. Vi frågade om den kostnaden men det gick inte att ändra på. Efter två nätter med bajslukt i rummet pga ett trasigt avsloppssystem fick vi byta rum. Som lite plåster på såret fick vi barnen matkostnader avdragna vilket så här i efterhand känns fjuttigt med tanke på vad det kostade oss. Allt som allt fjällstationen jättefin men prisbilden och tänket tydligt inte för barnfamiljer vilket gör att vi inte kommer bo så i fortsättningen. Jag tycker det är synd för jag vill kunna ge mina barn samma mysiga upplevelse av fjällen som jag hade under min uppväxt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Upplevde att Fjällstationen och bokninge...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 sep 2021)
“Upplevde att Fjällstationen och bokningen via STF saknade samordning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Enkel och trevlig atmosfär på anläggning...

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Enkel och trevlig atmosfär på anläggningen. Vacker natur som inbjuder till fina vandringar. Proffsig fjällguide. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Grövelsjön

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Vi bodde på fjällstationen en natt innan vi skulle ge oss av på några dagars vandring. Vi åt också middag i restaurangen på kvällen vid ankomst. Vi kom något sent till incheckning och middagen och meddelade därför fjällstationen detta. Det var inga problem och de hade full koll på vår sena ankomst i restaurangen. Lokalerna är otroligt fina och det är ordning och reda. Maten var kanon. Det som dock verkligen utmärker STF är den fantastiskt trevliga personalen som gärna stannar till och småpratar om stort och smått, även när de som nu höll på att plocka ihop det sista inför att restaurangen skulle stänga för kvällen. De är heller aldrig sena med att komma med tips på turer eller andra aktiviteter. Så var det även denna gång! Stort tack STF Grövelsjön för en härlig vistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick byta rum pga illa luktande toalett....

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 27 sep 2021)
“Fick byta rum pga illa luktande toalett. Ärendet hanterades bra av receptionen. Kan dock tycka att det var dåligt att dela ut rummet då det var ett känt faktum att toaletten luktade illa.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjällstationspremiär

Rekommenderad av Petter Sjöström, Sverige (Sverige mån 27 sep 2021)
“Detta var första gången jag var på en av STF:s fjällstationer. Det var sista helgen för sommarsäsongen och upplevelsen var magisk. Fjällstationen är perfekt placerad så att man bara på ett par minuters promenad befinner sig ovanför trädgränsen och därmed har man väldigt vacker utsikt från restaurang och rum. Maten var supergod och gav en bra känsla av att hänsyn tagits till miljö och lokala producenter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Flexibel personal.

Rekommenderad av Birgit , Sverige (Sverige mån 27 sep 2021)
“Mkt trevligt bemötande båda i reception o vid matsituationer. Snabb och personlig service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Husvagnscampingen har ETT utrymme för at...

Rekommenderad av Karin Grönvall, Sverige (Sverige sön 26 sep 2021)
“Husvagnscampingen har ETT utrymme för att tömma toa, diska, hämta vatten. En toa som sällan städas. Önskar absolut ingen lyx. Men lite …fräschare. Läget, stationen, bemötande etc uppväger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grövelsjön boende

Rekommenderad av Ekberg, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Vi bodde i källaren. Det var en dyster upplevelse. Rummen är ju gamla. Det kan vara ok, men toa o dusch var trångt. Jag tycker dessa rum endast skall användas i nödfall. En extra upplysning kan vara på sin plats när man bokar. I övrigt tycker vi anläggningen var bra o trevlig. Frukost o middag tyckte vi var mycket bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Grövelsjön fjällstation

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Avkopplande och lugn miljö med fjället inpå knuten. Fantastiskt god mat!!! Matsedeln var varierande dag till dag med olika valmöjligheter.8”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.