STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (991 av 1026 rekommenderar) (242 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(991 av 1026rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 260)

Dusch/ bastu!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Jättefint på Grövelsjön men det gemensamma duschutrymmena och badrum såg inte så roligt ut. Även gemenskapsutrymmena var inte lika fina som på andra fjällstationer. Men annars toppen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig personal enkelt med in o utcheck...

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Trevlig personal enkelt med in o utcheckning men vi stod på ställplats med hög dygnskostnad som man förväntar sig service för där toa latrintömning o disk va i samma utrymme iinte fräscht Dusch i stora byggnaden men så dåligt tryck i duschen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknar en personlig "själ"!

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Hej Jag har bott på fjällstationen många vintrar tillsammans med familjen. Barnen har lärt sig att uppskatta vidderna, tystnaden och cross country på skidor. Nu är de vuxna och kommer vintertid med sina egna barn. En solskenshistoria! Vi, nu bara min man och jag, var nöjda även denna gång. En synpunkt, kanske inte så lätt att ta till sig så här på höstkanten, är att jag alltid tyckt om det personliga tilltalet på stället - och saknade det nu. Barbara och/eller Charlie, för att inte tala om guiderna, (lite olika...) brukade förr hälsa gästerna välkomna och ta sig tid att berätta vad som var speciellt just för denna vecka (alt. just dessa dagar...) "Programmet" satt uppsatt i hallen och var man intresserad gick man ner efter middagen och lyssnade. Var rädda om det personliga tilltalet! En del av STF-andan kan man kanske kalla det. Information om leder, korta berättelser om naturen och traktens historia, är en unik tradition värd att bevara. Det är också ett sätt att ge vistelsen hos er ett sammanhang. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Höstvandring för hälsa och själ

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Klart bästa avkoppling för alla.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nja vet vad vandrarhem står för men för ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Nja vet vad vandrarhem står för men för mig önskar jag i fortsättningen bo själv och ha egen toalett! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skulle önska en toalett till där inte ma...

Rekommenderad av Karina, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Skulle önska en toalett till där inte man diskar och tömmar latrin på samma ställe och en dusch vid ställplatsen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Underbar miljö, fantastisk mat, trevliga...

Rekommenderad av LENA Wåhlin, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Underbar miljö, fantastisk mat, trevliga sällskapsrum men rummen torftiga och faciliteterna alltför små”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Frukost och lunchpaket håller ej accepta...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Frukost och lunchpaket håller ej acceptabel standard. Brödbullar svåra att äta pga att de var så sega. Limpbröd fanns ej varje dag och räckte ej till alla en annan dag. För dåligt med grönsaker och frukt (melon) tog slut långt före frukosttiden var slut. Ovanstående brister gör att jag inte skulle rekommendera någon att åka dit!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

En färgsprakande oas

Rekommenderad av Siw R Täby, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Med fjällstationen som utgångspunkt gjorde vi tre fina vandringar med för vandringar mycket lämpligt väder - uppehåll och lagom temperatur. Vyerna var bedårande med skiftningar i rött mot bergens blekgrå nyans. Överraskande många hade tänkt samma sak som vi men det fanns gott om utrymme för alla. Lite svårare att hålla avstånd inne i stationen och ffa i matsalen. Rummet var bekvämt med toa och dusch. Sängarna fräscha och ljuvligt sköna. Maten välsmakande, brödet i synnerhet, och serveringspersonalen proffsiga; positiva och trevliga. Likaså personalen på expeditionen. Mycket nöjda rullar vi tillbaka mot Stockholm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Återvändare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Vi har bott på Grövelsjöns fjällstation många gånger, men nu var det ett tag sedan vi gjorde det på icke vintertid. Sensommaren är en härlig tid att komma upp och fjällstationen är bra på alla sätt. Läget, det är nära att ta sig ut på fjället, boendet är bra och maten är fantastisk. I Coronatider så blir det speciellt, glesare i matsalen men också mer jobb för personalen med serveringen. Men de gör det på ett bra och positivt sätt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.