STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 984 av 1015 rekommenderar (252 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(984 av 1015rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 248)

Personlig service

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“Anlände sent till stationen en fredagskväll, efter att receptionen stängt. Nyckel och instruktioner i ett kuvert på disken funkade perfekt, men 'mänskliga faktorn' hade glömt att jag beställt sänglinne. Hittade två anställda som höll på och stänga restaurangen, och frågade om de visste vad jag skulle göra. En yngre tjej to befälet, och sa att hon jobbade i städ och en massa andra funktioner också, så om hon bara kunde hitta nyckeln till linneförrådet så var problemet löst. Tog max 5 minuter, så hade vi nystruket sänglinne i rummet! LYSANDE BEMÖTANDE!!! Under våra 2 dagar på stationen mötte vi samma tjej flera gånger, alltid med ett leende och ett glatt hej! Håll fast i såna talanger så går det bra för STF!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

.

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“Köket i annexet börjar bli väldigt slitet. Tråkigt tjejtidning. Inga örtteer t ex. Saknar fortfarande större themuggar. Annars lika fint som det brukar vara. Spåren utmärkta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

coronaåtgärder

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“bra coronarestriktioner men vore ännu bättre om personal i matsalen bär munskydd !Dom böjer sig ofta fram över bordet, kommer nära. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Genuin fjällkänsla

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tor 18 feb 2021)
“Man orkar åka hur mycket skidor som helst - med den maten! Fint ordnat med bokning av bastun i halvtimmespass. Budgetrummen är små men väldigt mysiga med sköna sängar och passar perfekt om man åker ensam. Utsikten från mitt rum var enastående. Trevlig personal i alla kategorier. Känns bra att det finns en genomtänkt miljöpolicy.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende med trevlig personal i e...

Rekommenderad av Å, Sverige (Sverige ons 17 feb 2021)
“Trevligt boende med trevlig personal i en vacker miljö. Mycket god mat med undantag för att maten i buffén såväl som vid servering var kall eller ljummen. Påtalade detta vid två tillfällen men tyvärr ingen förbättring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF levererar alltid men Grövelsjön glän...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 feb 2021)
“STF levererar alltid men Grövelsjön glänste ändå lite extra! Otroligt trevlig och hjälpsam personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grövelsjön - mitt smultronställe

Rekommenderad av Anna i Ludvika , Sverige (Sverige ons 10 feb 2021)
“STF’s fjällstation i Grövelsjön är verkligen en pärla med fantastisk personal, underbart god mat och magisk omgivning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 10 feb 2021)
“Hade en fantastisk vecka med jätte duktig guide (Alexandra). Gjorde en fyra dagars grundkurs i turskidåkning och kan inte vara mer nöjd! Boendet var härligt, rummet mysigt, maten god, bastun trivsam, personalen trevlig och tillmötsgående. Det enda som kunde vara bättre var att maten i restaurangen ofta var ljummen snarare än varm. Utsikten över fjällen vägde dock upp mot det. ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mer än nöjd

Rekommenderad av Tant, Sverige (Sverige tor 04 feb 2021)
“Tack för en fantastiskt härlig vistelse på STF Grövelsjön! Personal och bemötande av bästa slag. Covidsäkrat på det sätt som gjorde att jag kopplade av och njöt utan frustration över oaktsamhet. Att fjällstationen öppnat för säsongen samma dag som vi anlände kunde ingen ana, det kändes som allt var rutin. Hög nivå på mat och servering. Att som i mitt sällskap med laktosintolerans få serveras fullgoda portioner och lika väl tillagade maträtter är inte vanligt men var verklighet på STF Fjällstation. Hatten av!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig vinterhelg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“I de härligag skidspåren får man uppleva fjällnära natur”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.