STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (643 av 659 rekommenderar) (164 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(643 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 174)

Toppenställe med önskan till yogapass och utökade bastutider

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige tis 07 jan 2020)
“Hej jag hade en toppenvistelse hos er. Bara två saker hade förgyllt ytterligare: 1. Bastu till 21 så man hinner basta när man kommer med 1950 bussen 2. Dedikerad plats för yoga/meditation på morgonen Tack för ert jobb!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skidupplevelse med mersmak

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 07 jan 2020)
“STF Grövelsjön är anläggningen där känslan av den gamla fjällstationstiden vårdas med varlig hand. Rummen är mysiga och fint renoverade i gammal stil. Den nya vallaboden - Vallhalla - har också byggts i en stil att vackert smälta in i miljön. Invändigt finns förvaring av skidor och nya vallningsprofiler för bästa glid. Och det finns dessutom möjlighet att bättra på skidåkningen med ett litet gym med bla 2 stakmaskiner. Torkrummen är effektiva och våta kläder är inga problem. Skidspåren är varierade och bra preparerade och går i vacker miljö med fin fjällkänsla. Personalen på STF Grövelsjön tar hand om dig på ett trevligt sätt. Maten som serveras är mycket god och gör total-upplevelsen komplett med mersmak. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suverän avkoppling

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 07 jan 2020)
“Härlig och mysig miljö att koppla av i, god och nyttig mat, hög servicenivå, omtänksam personal, sköna sängar, litet men funktionellt rum (tvåbäddsrum). Vacker utsikt och fina skidspår!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Annexet

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige mån 06 jan 2020)
“Hej! Vi trivdes på STF Fjällstation! Trevlig personal och fantastisk mat! Helpension rekommenderas! Bra med lunchpaketet man fick plocka ihop själv! Bra skidspår och nära till Norska spår! Jobbigt med skällande hund bara på morgonen som bodde i annexet med sin husse och matte.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten en höjdpunkt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 jan 2020)
“Vackert beläget med fin natur och fina skidspår. Trevlig matsal med utsikt över fjällvärlden. Maten en höjdpunkt! Närproducerat, mycket välsmakande och näringsrik. Bra service med trevlig och hjälpsam personal. Rummen små och toalettutrymmet trångt. /JC”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Heja Grövelsjön!

Rekommenderad av Björn & Elisabeth, Sverige (Sverige sön 05 jan 2020)
“Vi tyckte att det mesta var mycket bra och välordnat. Mycket bra mat och bra bemötande av personalen! Några punkter vi skulle se förbättringar gäller: 1. Möjlighet till Yin-yoga varje dag. Det blev fullt direkt på passen. 2. Dans på nyårsafton skulle vara mycket uppskattat. Helst levande musik men inte nödvändigt. 3. Gärna några spelmän från trakten som kom och spelade låtar på en kvällsaktivitet. 4. Vid några tillfällen fanns möjlighet att följa med en färdledare upp på fjället. De flesta gånger var för barn. Vi efterlyser fler tillfällen för vuxna. 5. Vi hade den senare sittningen vid middagen, kl 19.30. Då blev det för stressigt att hinna till kvällsföredragen kl 20.30.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

upplevelser

Rekommenderad av Bogan, Sverige (Sverige lör 04 jan 2020)
“Bra är de utmärkta skidspåren och omgivningarna. Bra är också stämningen vilket beror på personal och gäster. Dåligt är att någon/några med hundar lämnar dessa på rummet medan hen/de intar frukost och middag. Enär jag hade avvikande tider för dessa händelser så fick jag uppleva hur hundar kan skälla under lång tid.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Förbättringsförslag: - Lägg något på gol...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 jan 2020)
“Förbättringsförslag: - Lägg något på golvet i vallaboden, det blir väldigt halt med pjäxor och lätt att halka. - Häng upp någon form av ljudabsorbent i vallaboden, det är väldigt ekigt i lokalen då det inte finns gardiner eller dylikt. Mycket trevligt ställe med god mat och jättekul att ni är så miljömedvetna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastiskt nöjd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 jan 2020)
“Hej Vi bodde för första gången på Grövelsjöns fjällstation och är såå nöjda. Boendet är så trevligt och mysigt! Personalen fantastiskt trevlig och serviceminded. Och maten var ljuvligt god! Det var över förväntan alltihop och vi kommer gärna igen! Finns det en liten detalj som jag vill skicka med som förbättring så är det dammsugning av säng och madrass. Våra sängar och madrasser i rum 105 var riktigt dammiga. Det förtog dock inte helhetsupplevelsen utan vi är som sagt väldigt nöjda med vår vistelse hos er. Varma hälsningar och med önskan om en god fortsättning! Ulrika Ingelsson”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenalternativ till julfirande!

Rekommenderad av Agnetha, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Alla ingredienser för ett julfirande fanns med. En extra "krydda" var transport till julottan och den fina Storsäterns kapell. Mycket bra utflykter med kunniga och trevliga guider. Kul med kvällsaktiviteter såsom t. ex. musikquiz. Mycket god mat och gott bröd. Julbordet var magnifikt. Hade dock gärna sett ett alternativ till till rödbetsbiffar på juldagen. I början var inte all personal intrimmad på all information som vi fått vid bokningstillfället, blev bättre under vistelsens gång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.