STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1053 av 1097 rekommenderar (251 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1053 av 1097rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 253)

corona ställer till det

Rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Jag antar att det är corona restriktionerna som gjorde att det var lite annorlunda mot ett vanligt år i självhushållet. Men det verkar som vissa inte förstår det där med tiderna för det blev trängsel ofta. Man skulle önska att fler plockade upp sånt som är diskat och torrt till de avsedda hyllorna och lådorna. Tyvärr är toaletterna och duchrummen lite för små för att det ska funka bra och toapapper tog slut under dagen ibland. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi är jättenöjda med vår vecka i Grövels...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi är jättenöjda med vår vecka i Grövelsjön. Tycker det är väldigt trevligt på Stf Grövelsjön. Vi kommer tillbaka fler gånger! 😃 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tycker priset är högt i förhållande till...

Rekommenderad av Helena , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Tycker priset är högt i förhållande till standarden. Vilket ev är helt ok om det är så mkt det kostar att driva en fjällstation. Men är det inte det så blir priset exkluderande. Vi bodde en natt på vandrarhemmet och några nätter i tält utanför. Hade varit bra med en servicestuga för tältarna med duschar, toalettar och utrymme för att borsta tänder. Blir lite tröttsamt efter hand att klämma in sig på en vanlig toalett. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF behöver förnya sig

Rekommenderad av Fjällvän, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Fantastiskt läge i en lättillgänglig fjällvärld. Mycket god mat och överlag trevlig personal i matsalen. Servicen i receptionen undermålig: Personal som verkade outbildad och inte behärskade det ,som jag förstår det , krångliga bokningssystemet. Det blev också en hel del problem med bokning av måltider och fakturering som är för komplicerat att beskriva här. Rummen låg standard. Vi bokade 9 månader i förväg, fick rum med tråkigt läge (utsikt över plåttak och störda av fläkt utanför). Trist att man inte kan få ett bättre rum när man bokar så tidigt. Förklarades av personalen med att de som bor ”länge” får de bästa rummen. Vi bodde tre nätter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra anläggning och boende. God mat. Gill...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Bra anläggning och boende. God mat. Gillar att man inte lyxar till stället utan håller det enkelt men funktionellt. Massor av avhängningsmöjligheter på rummet. Hade dock gillat att man fick ha med hunden i sällskapsutrymmet, eller iallafall något av utrymmena. Tråkigt för hunden att bara vara i rummet på 10 kvm. Restaurangens uteplats hade en viss del gärna fått vara under tak så man hade kunnat sitta där med hunden även om det regnar. Även om vi inte utnyttjade uthyrningen så är det något vi uppskattar, att det mesta för utelivet går att hyra. Tält, kängor, utekök osv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra!

Rekommenderad av Familj på 3, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Vi hade helpension och maten var över all förväntan. Stor eloge till kock och serveringspersonal på Grövelsjöns fjällstation! Ris till många andra besökare dock som dels var gapiga högljudda sent på kvällen sen hörde vi en del smågnäll från sena frukostbesökare som handlade om att allt inte fanns att kvar. Samt att det var MYCKET mat lämnad på deras tallrikar som dom för övrig inte tog bort själva (pandemibesökare?).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande i trevlig miljö

Rekommenderad av dalahorze, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Jag har bara positiva saker att säga. Väldigt god mat, trevlig personal, bra lokaler och prisvärt. Heja!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal och en välskött anläggn...

Rekommenderad av Kicki o Per, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Trevlig personal och en välskött anläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bekvämt mitt i naturen.

Rekommenderad av Johan T., Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Mycket bekväm vistelse med våra två barn på 5 och 7 år gamla. Enkelt att ta sig till med bilen, fick bära bagaget en liten bit då det under högsäsong är många som vill parkera nära stationen. Fanns dock hela tiden platser kvar att stå på. Sängarna var mycket bekväma med rejäl resårbåtten. Lite trånga rum men helt ok då det fanns gott om sociala utrymmen i resten av fjällstationen. Mycket god mat på kvällen och rejäl frukost. Provade aldrig lunchen då vi gjorde lunchpaket på frukosten som vi tog med på dagsturerna. Fanns gott om utflykter att göra med barnen. Kan tänka mig att åka hit fler gånger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ris o ros

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Önskar grönsaker till barnmenyn. Väldigt fin sallad till vuxna på middagen men inget till barnen.... Lekrummet var ett skämt, behöver fixas till för att få kallas lekrum. För vuxna skulle jag önska ett stretch/yoga/meditationsrum. Lite svårt att stretcha i lilla sovrummet o andra ytor mer för läsning/samvaro. Sovkomforten i översängarna var inte så skön för oss vuxna. Hård madrass. Skulle önska en bättre o tydligare karta över närområdet och att markeringarna till tex Linnés källa var bättre. Svårt att hitta. Mycket trevlig personal!! Bra liten butik! Trevlig o fin byggnad! Fina vandringar :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.