STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (758 av 781 rekommenderar) (174 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(758 av 781rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 202)

Fin omgivning

Rekommenderad av Maria , Sverige (Sverige mån 16 mar 2020)
“ Fin omgivning, nära till skidspåren. Bodde i ett tvåbäddsrum i huvudbyggnaden som är små men det finns stora sällskapsrum som man kan vistas i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Trogen gäst, Sverige (Sverige mån 16 mar 2020)
“Enkelt boende i ett litet, litet rum med härlig utsikt mot norska fjällen. En känsla av 1930-talet i detta nyinredda rum. Toaletter ute i korridoren, bastu och duschar i bottenplanet. Vänlig stämning i hela huset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte det lyxigaste men trivsammaste och ...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 16 mar 2020)
“Inte det lyxigaste men trivsammaste och mest funktionella ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En riktigt skön vinterupplevelse

Rekommenderad av polarbear, Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Mycket snö, fina skidspår, god mat, härlig miljö och mycket fint bemötande och service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick boka en extra natt direkt när jag kom, och behålla samma rum. Enkelrum var dessutom en överraskning.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Toppen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Turåkning nybörjarvecka

Rekommenderad av Karin Svensson, Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Fantastiskt trevlig och pedagogisk upplägg. Jätteduktig guide och praktikant .utsökt mat till frukost, lunchpaket och middag. Kan inte klaga på nåt🙂”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vinter semester

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Helt fantastisk.upplevelse maten perfekt Kunde inte bli bättre”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Priset mm

Rekommenderad av Pensionärspar med snöskoter, Sverige (Sverige fre 13 mar 2020)
“Fin bastu och god mat. Dyrt i förhållande till standard. Bodde i Idre på ett anrikt hotell för 800 kr, inkl. frukost och handdukar, lakan mm. Trivsam vistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trivsamma skidturdagar med Adam

Rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige tor 12 mar 2020)
“Adam var vår mycket sympatiska och kunniga fjälledare/guide som med stort engagemang och god pedagogik delade med sig av sina vinterkunskaper, sina egna reflektioner och erfarenheter. Adam är så trivsam att ha som fjällguide och trots det ibland mulna vädret med lite blåst fick vi värdefulla turer och instruktioner för såväl hur man faller i djupsnö, hur man gör lappkast, hur man bygger en bivack och kan luncha i vindsäck när det blåser som mest på fjället. Ja, vi fick grundliga kunskaper för vinteråkning på fjället. Helt enkelt jättebra!!! Trots att gruppen var väl stor fungerade det riktigt bra, men en rekommendation om STF håller på sina planerade gruppstorlekar och inte pressar in ytterligare deltagare. Det vinner ingen på. Lyckad med två intressanta föreläsningskvällar. Fint att Alexandra var med under dagen då vi tränade kompassläsning på fjället så vi kunde jobba i delad grupp. Återkommer utan tvekan nästa år igen till denna uppfriskande och energigivande fjäll-dagsturvecka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det blev fina härliga dagar i det vackra...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 mar 2020)
“Det blev fina härliga dagar i det vackra Dalarna. Men boendet denna gång inte lika positivt. 7 nätter med en fläkt som enda utsikt och som bullrande långt fram på natten. Dessutom stök från köket eller vad det nu var som låg under mitt rum. Odör från avlopp vissa dagar. Städningen var mycket bra i off utrymmen. Eloge till de som steg upp i ottan och städade t ex dusch och toaletter. Otroligt rara, tillmötesgående och vänlig personal överlag- ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.