STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (671 av 693 rekommenderar) (171 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(671 av 693rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 171)

Frukost

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige tor 11 apr 2019)
“För liten variation för en glutenintolerant. Att få samma typ av bröd och müsli varje dag och aldrig gröt känns väldigt tråkigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjällkänsla

Rekommenderad av Annika och Per, Sverige (Sverige ons 10 apr 2019)
“Bra fjällkänsla med fantastisk natur och skidspår inpå knutarna. En eloge till den trevliga personalen som gav oss god service. Maten fantastisk med många valmöjligheter. Isiga spår på grund av temperatur och vindar. Hoppas på mjukare underlag nästs år. ☃️🥰”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjefjällvecka

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“Ett alldeles underbart arrangemang som jag varmt rekommenderar andra familjer med små barn. Engagerade, kunniga och hängivna guider som tog ypperligt hand om fyra familjer på fjället och höll barnens humör och motivation på topp hela veckan. Som familj fick vi stärkt självförtroende och sug för mer fjälläventyr i snön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En vecka vid Grövelsjön

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“Som vanligt en trevlig upplevelse. Ganska enkelt boende i annexet. Sängen var inget under av bekvämlighet. Dessa saker på minussidan kompenseras av den trivsamma atmosfären på stationen, den goda maten i restaurangen och upplevelserna i den fina fjällnaturen vid Grövelsjön.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Peisestua

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 apr 2019)
“Jag saknade bara att det inte finns något rum att umgås i, typ peisestua i de norska fjällstationerna. Det fanns ett rum en trappa ner, men det hittade vi först andra dagen och ingen var där. Annars var allt mycket bra. Ann”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite smått men mycket gott

Rekommenderad av HC, Danmark (Danmark tis 02 apr 2019)
“Grundläggande är Fjällstationen ett underbart och mycket prisvärt boende för en vecka i fjället. Servicen och maten är i topp - enbart roser härifrån. Det samma gäller själva anläggningen och alla göra initiativ på alla niveauer . Ett gympa-rum kunne ha varit fint. Annars fattades intet. Dem fina vardagsrummen med öppen spis nyttjade vi oss inte mycket av, då vi var trötta efter middagen och drog oss tillbaka til rummet för at läsa eller se en film. Vi var bara oss två, men hade vi varit med vänner kanske vi hade använt dem efter middagen, tänt opp i kaminen och spelat spel. Sovrummen äro mysiga och praktiska med fina trädetaljer även om kvarntoaletten kräver lite tålamod. Duschen på rummet använde vi inte alls; den är helt enkelt aldeles för trång och överflödig eftersom vi begge gick i den rymliga och socialt främjande bastu med tillhörande dusch en gång varje dag. Vi kunne ha klarat oss helt utan/toilet och bara nöjt oss med en nattpotta. Den ekstra plats som detta hade givet kunde givit plats för en rigtig dubbelseng. Vi försökta att ommöblera rummet med två sängar bredvid var andra men det var inte riktigt bra. Vi hade valt rummet för at det var västanvent och det var underbart att vakna med solen på norska fjällen. Vi återkommer helt säkert ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

skön avkoppling efter tur på fjället

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Härligt att komma tillbaka till Grövelsjön och alla bekvämligheter och god mat efter två nätter utan el i fjällstugor. Trevlig personal och bra stämning:)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig semester

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Trevligt. Dock unken lukt i rumskorridorerna. Avloppslukt. Urdålig köksutrustning i gästköket i stora huset, inte en temugg till kvällstet. Väldigt trevlig personal överallt! Många olika rum, kändes aldrig trångt. Härlig skidåkning!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige mån 01 apr 2019)
“Mycket välskött o trivsam anläggning.Utmärkt god frukost o middag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Sköna dagar i vacker natur. Fräsch anläg...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige sön 31 mar 2019)
“Sköna dagar i vacker natur. Fräsch anläggning som svarar mot mina behov och förväntningar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället