STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1086 av 1130 rekommenderar (281 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1086 av 1130rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 281)

Bra basläger för dagsturer!

Rekommenderad av Emilia med familj , Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Vi har provat både rummen på fjällstationen och tältplatsen, samt självhushållsköket. Vi är nöjda med hur STF har anordnat då att det inte blir för trångt i de allmänna utrymmena (t.ex tidsbokning i köket) och flera sittningar i restaurangsdelen. Bra basläger att utgå ifrån och många bra tips för dagsturer kan fås från personalen vid receptionen. Tack för denna gång. Vi kommer att återvända när norska gränsen har öppnats för att utforska andra vandringsleder. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Midsommarfirande på Grövelsjöns fjällstation

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Mycket god mat, professionell hantering av C19, bra guider och bra information från personal i receptionen. Utbudet i butiken är väldigt bra, om än väsentligen dyrare än i vanliga affärer, men det ligger i linje med vad man kan förvänta sig. Stationen ligger verkligen vackert med perfekta möjligheter att vandra dagsutflykter. Midsommarfirandet var väldigt bra arrangerat, med fika och en majstång som restes.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trots lite problem i början lysande ställe att semestra på

Rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Efter ett litet problem med städningen som inte var bra när vi kom, men som ordnade sig på ett exemplariskt sätt så blev det en UNDERBAR fjällsemester! Väldigt bra och trevlig personal och ett jättemysig boende. Kan starkt rekommendera denna fjällstation för er semester. Vi kommer att komma tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magisk Midsommar

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“En magisk upplevelse, bästa maten vi ätit på fjällstationen (renytterfile), ett väder som inte stationen råder över men varhelst outstanding och mycket trevligt bemötande i reception och restaurang.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa fjällsemestern

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 apr 2021)
“Stationen som har tänkt på ALLT ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

covidanpassning

Rekommenderad av urax, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“bra med bokning av kök frukost,lunch och middag. Tyvärr respekterades inte detta av ett antal gäster som kom när det passade dem. Bra ordning i restaurangen och butiken. Synd att så många gick i skidspåren både med snöskor och utan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Covidsäker 70-årsdag

Rekommenderad av Gustaf, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Jag fick fira min 70-årsdag under bar himmel med några av de närmaste släktingarna och vännerna. Vädret kunde inte ha varit bättre, och renköttet i muurikkan smakade superbt. Möjligen blev vi lite för mätta för att fullt ut kunna njuta av älgsteken i matsalen på kvällen. Boendet på fjällstationen blev en trevlig inramning. Tack för den här gången (även om jag nog inte tänker fylla 70 någon mer gång)! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal och god mat i härlig mi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Trevlig personal och god mat i härlig miljö. Lugnt och avkopplande. Något för dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rumstandarden

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Mitt rum luktade något i stil med fotsvett och malmedel. Fick ont i huvudet av lukten. I övrigt var det välstädat.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sommar / Vinter

Rekommenderad av Lukas, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Alltid lika trevligt att komma till STF. Trevlig Personal, bra rum och väldigt god mat. Mycket bra! Tack för denna gång!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.