STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 979 72 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 715 av 742 rekommenderar (187 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(715 av 742rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 187)

Mycket service-sinnad personal, särskilt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Mycket service-sinnad personal, särskilt i matsalen på Grövelsjön. Personalen där glad, vänlig och förgyllde måltiderna - ständigt med glimten i ögat. / Utsökt goda middagar. / Lite väl kallt på rum 50. / Vädringsbeslag på fönster saknades”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Höstmys

Rekommenderad av Anni, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Fantastisk långhelg vid Grövelsjön. Ganska små rum som sett sina bästa dagar (sängarna får dock högt betyg) men en riktigt härlig anläggning totalt. Fantastiskt läge och fantastisk mat. Maten var verkligen ett utropstecken. Gott nybakat bröd till frukost och mycket att välja på till lunchpacken. Mycket goda middagar toppat med vänlig personal. Tack för fina dagar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Första besöket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Första besöket i Grövelsjön, men inte det sista! Mysigt ställe med trevlig personal och underbart god middag. Att vädret inte blev det bästa kan ju ingen påverka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin stämning, mysiga lokaler

Rekommenderad av Kerran, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Man möts av en trevlig, avslappnad stämning som tycks finnas bland personalen och därför också sprider sig bland gästerna. I lokalerna kan du alltid hitta din egen soffhörna att krypa in i för att sitta och läsa eller umgås med vänner, gamla eller nyvunna. Fjällen i sig behöver ingen recension!!! (jo det är lite tråkigt med alla fyrfiliga stigar och leder men det får man väl tasom ett tecken på hur älskade dessa fjäll är)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Camping, Grövelsjöns Fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Campingen är mycket vackert belägen intill fjällstation. Vi har besökt den tidigare och var medvetna om att serviceanläggningen är undermåligt skick. Latrintömning sker i samma rum som där diskbänken finns och angränsande utrymme är toaletten belägen. Lokalerna är nedskrivna och svårstädade, vilket ger ett ofräsct intryck. Campinggästerna har dock tillgång till toaletter, kök och duschutrymmen i vandrarhemmet lokaler, så om man är beredd att gå till vandrarhemmet eller fjällstation, så behöver campingen serviceanläggning ej användas. Med detta i åtanke kan jag rekommendera campingen för att få tillgång till den mycket fina fjällmiljön.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bodde på husvagnsplats.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Bodde på husvagnsplats. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trivsamt men bedagat

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Trivsam fjällstation med rustik miljö. Mycket bra mat, även om det vegetariska utbudet till frukost och matsäckslunch var lite begränsat. Mycket trevlig personal, i synnerhet i matsal. Funktionella lokaler, men lätt sunkiga och i behov av uppfräschning. I synnerhet sällskapsrum hade dålig luft. Prisnivån på boendet alltför hög med tanke på standard. Själva läget på fjällstationen är det bästa tänkbara. Bra miljötänk. Bra att det finns nytt gym. Hoppas det kommer något mer utrustning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ställplats

Rekommenderad av Höstlöv, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Bra och liten ställplats intill Grövelsjöns fjällhotell, nära till reception och vandringsleder. Tyvärr var faciliteterna i dåligt skick. De fanns placerade i en källarvåning där disk-och toakassett hanterades i samma rum!! Toaletten låg i ett rum innanför disk/toatömningen. Dusch saknas! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt enkelt boende, god och bra mat i fantastisk miljö.

Rekommenderad av Reb, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Trevliga rum, lite besvärligt att ta sig upp i våningssäng när man är lite till åren... Trevlig KRAV-märkt restaurang med lokala råvaror. Fantastiskt fin och tillgänglig fjällmiljö! Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En härlig kortvecka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Sammanfattar vår vistelse på stationen som trevlig, avkopplande och familjär.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.