STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 984 av 1015 rekommenderar (252 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(984 av 1015rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 261)

Parkeringsbrist

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“Svårt att hitta parkeringsplats”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

v7

Rekommenderad av vargen, Sverige (Sverige lör 13 mar 2021)
“Mycket bra turskidåkning! Det hade varit bra med resårmadrasser i överslafarna. Förslag: Mera grönsaker vill vi ha på middagen!. Minska cous-cous i salladerna. Satsa på mindre ”utfyllnad” i sallader! Större portion efterrätt för att motsvara höga priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middagstider

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige fre 12 mar 2021)
“Även om det är speciella tider pga Corona så känns det märkligt att man valt middagstider mellan 17-18:15. Inte särskilt kundvänligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi kommer tillbaka

Rekommenderad av Henrik Rehmberg, Sverige (Sverige ons 10 mar 2021)
“Hela familjen mycket nöjd, en fantastisk vecka med bra guidade turer, vi gick på 4 guidade turer, tacka gärna Alexandra, Adam, Tintin och Sven. God och vällagad mat samt bra frukost, grötbrödet är kommer man ihåg :) Varmt tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väl skött på alla sätt

Rekommenderad av Päivikki, Sverige (Sverige tis 09 mar 2021)
“Vi var imponerade av att FHM:s alla restriktioner gick att ro hem på detta underliga pandemiår. Om man kan önska ngt så kanske att ni hade planerat barnfamiljer och äldre på olika håll.Nu var det ändå spring i korridorerna (helt förståesligt) men om man hade placerat oss äldre i samma korridorer hade det varit lugnare och trevligare frö barnfamiljer också. Vartannat rum tomt hade varit bra. Årets kockar förtjänar en extra eloge; god, vällagad mat , matbröd och frukosten lite enklare än vanligt men välsmakande. Bastureservationssystem gjorde att man var tvungen att gå upp redan 6.30 vilket var ganska så trist. Vi var inte med förra året så den nya 'vallningsstugan och gymmet var en trevlig och givande överraskning. Tak för en tevlig vecka och vi ser fram emot att vandra lederna i augusti.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

V9 sö kväll 1930 lö morgon 1010 Mottagan...

Rekommenderad av Rolle (Roland Larsson), Sverige (Sverige mån 08 mar 2021)
“V9 sö kväll 1930 lö morgon 1010 Mottagandet kunde varit bättre Endast en ur personalen på plats Tog ett kuvert med information och nycklar STF personen upptagen med andra gäster Oklart om jag hade rätt till måltid vid ankomsten Det blev ingen förtäring Blev lite besviken, en kopp the och en smörgås hade varit fint Det hade varit trevligt med ett mera välkomnande bemötande Om ni vet att sällskap kommer med bussen, var gärna flera ur personalen, ha något lätt att bjuda på Själv hade jag ätit ordentligt i Mora, 4 timmar tidigare Men nästa gång kanske jag inte hinner göra det Och tänk på att det allra första intrycket är väsentligt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Viss personal i receptionen hade tyvärr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 mar 2021)
“Viss personal i receptionen hade tyvärr dålig lokalkännedom och var ganska ointresserad av mig som gäst. Servingspersonalen var supertrevliga! Städningen i annexet var mycket bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Otroligt serviceinriktad personal utan a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Otroligt serviceinriktad personal utan att vara påträngande. Som vanligt hos STF får personalen en att känna sig som hemma. Ordnar det som behöver lösas, ibland utan att man ens behöver fråga. Bra ordnat med måltider utifrån Corona. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag har bott på Grövelsjöns fjällstation...

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige sön 28 feb 2021)
“Jag har bott på Grövelsjöns fjällstation under sportlovet i många år (uppemot 20 år) och jag tycker att maten har förändrats till det sämre. Det var speciellt tydligt nu under Coronapandemin. Huvudrätterna var godkända, men jag tycker att resten (förutom dryck) är underkända för priset man betalar. Jag inser att ekonomin måste gå runt för er, men jag tycker att det skulle göra stor skillnad med utökad salladsbuffé (t.ex. enkla grönsaker såsom tomater och morötter) och soppa som förrätt (t.ex. enkla soppor som potatis och purjolökssoppa, broccolisoppa och tomatsoppa). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 feb 2021)
“Hej! Städningen i självhushållköket var undermåligt tyvärr. På tidigare STF vistelser har det gjorts rent dagligen (mikro, ugn mm dagligen) men inte denna gång. Mvh Peter”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.