STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1053 av 1099 rekommenderar (293 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1053 av 1099rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 293)

Dax att renovera

Ej rekommenderad av Jonas Hägglund , Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Den stank av mögel som fanns i rum och korridorer känns inte riktigt hälsosam. Tur att vi var där på sommaren så att man kunde ha fönstret öppet dygnet runt. Sängarnas stegar var trasiga, med hög risk för fallskador. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukost var inte prisvärd

Rekommenderad av Ove, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Härligt ställe med bra atmosfär. Men tyvärr var frukosten mest socker och snabba kolhydrater, precis motsatsen man behöver för en dag på fjället. Kokta ägg och ostskivor var det som fanns om man inte ville äta kolhydrater. Ett utbud som även de som vill äta mer Lchf vore självklart till det priset. Lite bacon och en äggröra skulle räcka att lägga till för att ge mer alternativ och en bättre balanserad frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

corona ställer till det

Rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Jag antar att det är corona restriktionerna som gjorde att det var lite annorlunda mot ett vanligt år i självhushållet. Men det verkar som vissa inte förstår det där med tiderna för det blev trängsel ofta. Man skulle önska att fler plockade upp sånt som är diskat och torrt till de avsedda hyllorna och lådorna. Tyvärr är toaletterna och duchrummen lite för små för att det ska funka bra och toapapper tog slut under dagen ibland. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi är jättenöjda med vår vecka i Grövels...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi är jättenöjda med vår vecka i Grövelsjön. Tycker det är väldigt trevligt på Stf Grövelsjön. Vi kommer tillbaka fler gånger! 😃 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tycker priset är högt i förhållande till...

Rekommenderad av Helena , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Tycker priset är högt i förhållande till standarden. Vilket ev är helt ok om det är så mkt det kostar att driva en fjällstation. Men är det inte det så blir priset exkluderande. Vi bodde en natt på vandrarhemmet och några nätter i tält utanför. Hade varit bra med en servicestuga för tältarna med duschar, toalettar och utrymme för att borsta tänder. Blir lite tröttsamt efter hand att klämma in sig på en vanlig toalett. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF behöver förnya sig

Rekommenderad av Fjällvän, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Fantastiskt läge i en lättillgänglig fjällvärld. Mycket god mat och överlag trevlig personal i matsalen. Servicen i receptionen undermålig: Personal som verkade outbildad och inte behärskade det ,som jag förstår det , krångliga bokningssystemet. Det blev också en hel del problem med bokning av måltider och fakturering som är för komplicerat att beskriva här. Rummen låg standard. Vi bokade 9 månader i förväg, fick rum med tråkigt läge (utsikt över plåttak och störda av fläkt utanför). Trist att man inte kan få ett bättre rum när man bokar så tidigt. Förklarades av personalen med att de som bor ”länge” får de bästa rummen. Vi bodde tre nätter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra anläggning och boende. God mat. Gill...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Bra anläggning och boende. God mat. Gillar att man inte lyxar till stället utan håller det enkelt men funktionellt. Massor av avhängningsmöjligheter på rummet. Hade dock gillat att man fick ha med hunden i sällskapsutrymmet, eller iallafall något av utrymmena. Tråkigt för hunden att bara vara i rummet på 10 kvm. Restaurangens uteplats hade en viss del gärna fått vara under tak så man hade kunnat sitta där med hunden även om det regnar. Även om vi inte utnyttjade uthyrningen så är det något vi uppskattar, att det mesta för utelivet går att hyra. Tält, kängor, utekök osv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra!

Rekommenderad av Familj på 3, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Vi hade helpension och maten var över all förväntan. Stor eloge till kock och serveringspersonal på Grövelsjöns fjällstation! Ris till många andra besökare dock som dels var gapiga högljudda sent på kvällen sen hörde vi en del smågnäll från sena frukostbesökare som handlade om att allt inte fanns att kvar. Samt att det var MYCKET mat lämnad på deras tallrikar som dom för övrig inte tog bort själva (pandemibesökare?).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande i trevlig miljö

Rekommenderad av dalahorze, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Jag har bara positiva saker att säga. Väldigt god mat, trevlig personal, bra lokaler och prisvärt. Heja!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal och en välskött anläggn...

Rekommenderad av Kicki o Per, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Trevlig personal och en välskött anläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.