STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 915 av 943 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(915 av 943rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 265)

Grövelsjön - mitt smultronställe

Rekommenderad av Anna i Ludvika , Sverige (Sverige ons 10 feb 2021)
“STF’s fjällstation i Grövelsjön är verkligen en pärla med fantastisk personal, underbart god mat och magisk omgivning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 10 feb 2021)
“Hade en fantastisk vecka med jätte duktig guide (Alexandra). Gjorde en fyra dagars grundkurs i turskidåkning och kan inte vara mer nöjd! Boendet var härligt, rummet mysigt, maten god, bastun trivsam, personalen trevlig och tillmötsgående. Det enda som kunde vara bättre var att maten i restaurangen ofta var ljummen snarare än varm. Utsikten över fjällen vägde dock upp mot det. ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mer än nöjd

Rekommenderad av Tant, Sverige (Sverige tor 04 feb 2021)
“Tack för en fantastiskt härlig vistelse på STF Grövelsjön! Personal och bemötande av bästa slag. Covidsäkrat på det sätt som gjorde att jag kopplade av och njöt utan frustration över oaktsamhet. Att fjällstationen öppnat för säsongen samma dag som vi anlände kunde ingen ana, det kändes som allt var rutin. Hög nivå på mat och servering. Att som i mitt sällskap med laktosintolerans få serveras fullgoda portioner och lika väl tillagade maträtter är inte vanligt men var verklighet på STF Fjällstation. Hatten av!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig vinterhelg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“I de härligag skidspåren får man uppleva fjällnära natur”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Måltiderna

Rekommenderad av Niclas Gerdsling, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Så god mat på samtliga måltider! Trevlig personal vid middagen, stort tack till Kjell som var super trevlig!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Magiskt och välordnat

Rekommenderad av Mari x2, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Yoga & längdskidor weekend. Välplanerat & väl anpassat schema & innehåll. Det fina vädret la ett skimrande magisk glans på det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Yoga- och skidkurs

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Deltog på yoga- och skidkurs och tyckte detta var en mycket bra kombination i vacker inramning hos er på STF Grövelsjön. God mat, trevligt bemötande och bekvämt boende. Även god hantering av Corona och dess riktlinjer vilket fick mig att känna förtroende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt!(i ordets bästa betydelse), vil...

Rekommenderad av gösta53, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Trevligt!(i ordets bästa betydelse), vilka ungdomar som arbetar där ! Och sen ser man dom i skidspåret!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppsläger

Rekommenderad av Lisa , Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Mycket trevlig personal och väldigt god mat. Åkte så mycket skidor att kroppen jublade av trötthet. Erik och Erik var ett kompletterande par och vi fick bra feedback på tekniken. Lättsam atmosfär och jag kände mig inte ensam fastän jag reste själv. Ni hade fått till det bra trots corona restriktioner. Tack ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grövelsjön

Rekommenderad av Charlotta Ozaki macias, Sverige (Sverige sön 04 okt 2020)
“Kändes ganska slitet. Ofräsch dusch. Förvånad över att det inte fanns ngn soffa eller rum att sitta i då sovrummen är små. Eftersom vi bodde i Annexet o huvudbyggnaden var stängd skulle STF ha givet ett reducerat pris. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.