STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 818 av 849 rekommenderar (182 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(818 av 849 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 195)

Trevligt bemötande

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige lör 19 mar 2022)
“Ett personligt, trevligt och hjälpsamt bemötande från all personal gör att vi ger er högsta poäng !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Grövelsjöns fjällstation-tråkig mat och trångt boende

Ej rekommenderad av Steffe, Sverige (Sverige tor 17 mar 2022)
“Grövelsjön är en fantastisk plats och jag blir aldrig besviken på naturen och läget mitt i fjällvärlden mellan Sverige och Norge. Frukosten på fjällstationen är bra och att titta ut över Salsfjället är väl värt de 130 kr som den kostar. Däremot finns brister i boendet. Det är inte charmigt med ett rum för två personer där man bara kan röra sig en åt gången pga. den minimala ytan. Middagen var under all kritik. 375 kr för en trist brunaktig huvudrätt, som dessutom inte var varm och minimal i portionsstorlek. Efter en heldag på fjället måste man bli mätt. Efterrätten ok, men förväntningen på en tvårätters middag infriades inte alls. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk vecka

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige ons 16 mar 2022)
“Efter en veckas vistelse i Grövelsjön med fantastikt väder och fina preparerade spår i en underbar miljö kan man inte annat än längta tillbaka till nästa besök. Maten är väldigt bra med en underbar personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin upplevelse med hosta

Rekommenderad av Erika, Sverige (Sverige tis 15 mar 2022)
“Hej, Jag har haft en mycket fin upplevelse. Bra guide, härlig grupp och med utmaningar på rätt nivå. Två saker hade kunnat vara bättre. 1- matsäcken till lunchen: Jag äter inte bröd till vardagen och att äta det varje dag i 6 dagar blev det för mycket. Det har gjort att min mage är obalanserad tills nu, två dagar efter jag lämnat centret. Varm mat till lunchen eller andra alternativ till bröd, hade varit uppskatat. 2- Det fnans en deltagare i gruppen som blev sjuk men fortsatt vara med kursen och hostade och nös 4 av 5 dagar av kursen. Det var obehagligt och alla pratade mycket om det. Ingen ville vara nära mannen. Jag och mina kompisar blev sjuka och jag är hemma, borta från jobbet pga det. Med facit i handen, hade jag sagt ifrån och bett mannen att söka receptionen. Någonstans i mig hoppades på att guiden hade sagt till honom men ingen (inklusive jag) sa någonting. Kanske hade varit lättare att agera om reglerna var tydligare. Tack för en fin vecka och jag hoppas på att komma tillbaka igen snart. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fina spår, god mat , avslappnad miljö, t...

Rekommenderad av Ulla och PerArne, Sverige (Sverige mån 14 mar 2022)
“Fina spår, god mat , avslappnad miljö, trevligt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende. Jättegod mat. Nära till f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 mar 2022)
“Mysigt boende. Jättegod mat. Nära till fina skidspår.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Nella, Sverige (Sverige tor 10 mar 2022)
“Trevlig och hjälpsam personal. Utomordentlig god mat i restaurangen. Längdskidåkning för både nybörjare och proffs, underbara vyer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vänligt och trevligt bemötande

Rekommenderad av Familjen Jonsson, Sverige (Sverige tor 10 mar 2022)
“Mycket vänligt och trevligt bemötande från all personal. God och vällagad mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

vädret var bra, snön mjuk och ingen is. ...

Rekommenderad av Chister Sjödin, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“vädret var bra, snön mjuk och ingen is. Perfekt skidåkning. Boendet i Grövlan var bra. Frukosten tycker jag inte var så bra som tidigare år. Lunchpaket med tunnbrödsrulle funkade bra. Middagen tycker jag var dyr och snålt med mat när man varit ute på fjället en hel dag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk utsikt och engagerad personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“Att vakna varje morgon med utsikt på fjället och somna på kvällen efter en god middag med utsikt på fjället är otrolig rogivande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.