STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1053 av 1099 rekommenderar (293 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1053 av 1099rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 293)

Förväntade mig bättre lunchpaket

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Okej, en fjällstation är inte ett hotell - jag vet. Men utbudet för lunchpaket varierade väldigt mycket från dag till dag. Ibland pastasallad utöver vad frukostbordet erbjöd, och ibland inget mer än frukostbordet. Och då skulle manna tur om det fanns pannkakor kvar. Tur vi hade stormkök och mat med… I övrigt upplevde jag att påfyllning på frukostbordet tog väldigt lång tid. Istället för att vänta på att all ost och skinka tar slut, för att SEN fylla på, är en förberedd, full bricka som väntar i köket att föredra. Så, när det är 7 ostbitar kvar på buffén hämtar man den nya brickan och lägger över det lilla som är kvar på den nya - så det aldrig står tomt på bordet. Gammalt hotellknep ,-) Detsamma gäller kaffet - som alltid tog slut, när alla skulle fylla sina termosar. Man ska inte behöva vänta 15min på nybryggt, vare sig man sitter vid frukostbordet eller står med termosen. Se till att ha påfyllning redo, för en roligare upplevelse. Men, middagen! OMG! Åt fisk varenda kväll. Sååå gott. 👏👏 Mitt högsta betyg för vistelsen går till middagskocken! 👌😊 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Extra plus för de sköna sängarna!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Extra plus för de sköna sängarna!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Camping

Rekommenderad av Camparen, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Campingplatserna är små. Husvagn med förtält kommer mycket nära varandra trots att bilarna är parkerade på annan plats. Det känns inte fräscht att tömning av toalett sker i samma rum som disk hanteras. Annars bra med dusch i huvudbyggnaden och trevligt att få utnyttja faciliteterna som finns i huvudbyggnaden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Grövelsjöns fjällstn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Mycket trevlig reception. Standard som man hoppas på en fjällstn. Skön dusch och bra toaletter. Mycket fin restaurang. Kommer gärna tillbaka, även i vinter. Tack för ett trevligt dygn i Grövelsjön! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig fjällsemester

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Välbeliggande med möjligheter till många olika upplevelser ; både höga fjäll, vatten och skogsterräng. Tyvärr var den norska sidan avstängd pga pandemien. Fjällkänsla på bekvämt avstånd för oss som bor söerut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helhetsintryck av vistelsen

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Bodde tre nätter med helpension. Läget med närheten ut i naturen är fantastiskt. Maten och personalen likaså. Byggnaden och lokalerna är slitna. Ger ett schabbigt intryck. Badrummet luktade illa, bristfällig ventilation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kan det bli bättre?

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Härlig personal med stor serviceanda. Otroligt god mat och härlig underbar personal. Känner mig mer än nöjd och hann inte hem förrän jag börjar drömma/planera nästa tur! Tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mat, adekvat boende och bra gym

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Bodde i 5 dagar med 2 barn. Vi fick en spjälsäng för den minsta. En nackdel är att sängarna i 4-bäddsrum inte har någon form av kant vilket gjorde av vår 4åring ramlade ur sängen på natten. Ingen skada skedd. Inga barnbestick i matsalen. I vallaboden finns ett gym med 2 olympiska skivstänger, ca 120kg viktplattor, 2st SkiErg samt lite ställningar för pullups/dips. Kettlebells från 8-28kg, en av varje. Inga hantlar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

olika hus man bor i och laga mat på ett...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“ olika hus man bor i och laga mat på ett annat hus, under sommar vistelse gå ju bra att gå mellan husen. Skulle inte boka på vintern. Jag har bott på måmga stf därför kan jag med bredare erfarenhet jämföra. Skala 1-10 ni skulle få 4. Vatten kokare behövs byta ut. Svårt att hälla i termosen fick varmt vatten på handen. Enligt mitt tycke ligger Abysko stf topp. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rumsstorlek och ljudnivå

Ej rekommenderad av Gunnar , Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Rumsstorleken kan jämföras med en sovkupe på tåg. Utanför fönstret (som man av temperaturskäl var tvungen att ha öppet) brölade ett fläktaggregat natten i genom. Vår förståelse var att detta ljudstörda rum betingade samma pris som övriga rum, vilket i så fall är svårförståeligt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.