STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 984 av 1015 rekommenderar (252 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(984 av 1015rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 261)

Fantastiska Grövelsjön fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Det har varit en fantastisk v 11 hos er. Ffa har bemötande varit outstanding. Jättegod mat genomgående. Vår färdledare var oerhört proffsig, modig, kunnig,trevlig, lyhörd, hjälpsam och fysiskt o mentalt urstark. Skidspåren var perfekta. Vallaboden var ju en lysande lokal. Ingenting kunde vara bättre. Vänlig hälsning ingeli andreasson”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En verklig vitamininjektion! Jättehärlig...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“En verklig vitamininjektion! Jättehärliga dagar i spår och på boendet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet jag hade, ett fyrbäddsrum ,är lit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Rummet jag hade, ett fyrbäddsrum ,är litet. Svårt att föreställa sig hur fyra personer ska få plats. Gillar den gammaldags och rustika stilen i rummet. Toaletten var en s k kvarntoalett. Troligen var det den som gjorde att det emellanåt luktade vidrigt, avlopp och kloak. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grövelsjön levererar

Rekommenderad av Pirkkog, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Bra ställe för nybörjare att bekanta sig med fjällen. Bekvämt att kunna hyra utrustning för diverse aktiviteter. Supergott mat hela vägen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superdagarna 3

Rekommenderad av Conny Brandt, Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Underbar vistelse i Sveriges sydligaste fjäll. Bra service, god mat, och fina spår och förslag på turer. Kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Turskidåkning

Rekommenderad av Millan, Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Vi har deltagit i kursen turskidåkning. Mycket bra. MEN - varför blev våra middagar förpassade till en kal och tråkig källarlokal (Norska rummet)? Vi är väl en grupp som har betalat fullt pris och ska väl också hanteras som sådana. Känsla av att vi är en grupp som bekvämt kan stuvas undan för att bereda plats för övriga gäster gick inte att ta miste på. Maten som kom ned till oss var ljummen för att inte säga kall. I slutet av veckan förväntade man sig inte längre att den skulle vara varm, men jag tänker att det nog inte var så kocken skulle velat att den serverades. Om ni pga trängsel i restaurangen - i dessa pandemitider - inte kunde husera alla gäster samtidigt så är mitt förslag att ni har två sittningar. Eller alternerar mellan gästerna - att ena kvällen äta i källaren och den andra uppe i restaurangen. Vad tror ni om det? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

För dyrt

Ej rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tor 18 mar 2021)
“Tycker boendet var för dyrt för enkelheten man får och middagen höll inte en klass av 295kr”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysiga rum. Man fick sitt egna dubbelrum...

Rekommenderad av sfmekuria, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Mysiga rum. Man fick sitt egna dubbelrum nu under covid. Älskade turskidåkningen! Det var två dagar då det var alldeles för många människor vid frukosten och det inte kändes säkert covidmässigt. Jag tror dock inte man var beredd på antalet som dök upp och det var därför det blev så. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ni måste göra mer i dessa cpvod-tider

Ej rekommenderad av Jan Elström, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Under min vistelse i Grövelsjön var jag den enda som bar munskydd ! Trängseln under frukosten var hemsk. Här måste ni göra något. Att ha ett bord med allt , och att alla måste använda samma gaffel till ost/skinka etc. är inte OK. Ett förslag är också att ha olika insläpp. Trängseln under middagen var mindre. Olika sittningar påbörjades under min sista middag - Bra ! Jag är just nu väldigt tveksam till att behålla min bokning till Midsommar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lyxig fjällvecka med genuin känsla

Rekommenderad av Lars L, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“Med längdskidpaketet blev det en riktig lyxsemester utan att tappa den gammaldags stämningen man hittar just på de äldre fjällstationerna, "compact living" utan att vara trångt, god mat utan att vara vräkigt, kvalitet på råvarorna slog igenom.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.