STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (671 av 693 rekommenderar) (171 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(671 av 693rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 171)

Bra förutom brak

Rekommenderad av Tessa, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Förutom en branddörr som på natten ej var dämpad utan slog igen som ett kanonskott så har jag inget att anmärka på. Underbar omgivning , fina vandringar, plus för Trollstigen för barn.Gourmetmiddag i restaurangen. Lite trist transportsträcka ner till Sjöstugan om man bestämt sig för låta bli bilen stå ....; ) Mycket vänlig och hjälpsam personal ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Åk dit för naturen, ej för maten

Ej rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Grövelsjön fjällstation är både klassisk och unik i sin placering så nära vildmarken. Åk dit! Frukostbuffén är fantastisk och lunchpaketen praktiska. Men med nytt middagskoncept verkar det som man försöker konkurrera med t ex Blåhammaren. Det funkar inte. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Semester på berget!

Rekommenderad av Sean , Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Vi befinner sig i Norge nu men redan längtar efter en ny äventyr runt fina Grövelsjönfjällstation. Vi kommer lite tidigare nästa år, i början av våren! Sean & Lena”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förbättringspunkter

Ej rekommenderad av Eva Bäckman, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Om jag vill avboka två lunchpaket som jag i förväg betalt - svara JA SJÄLVKLART GÅR DET BRA !! INTE SOM NU ”. Nej, du måste avboka det 7 dar innan - sådana är våra regler.” Uselt förfaringssätt - jag hade redan betalt 5.475 kr... detta gällde 220 kr av helheten. Smidighet är service - utbilda receptionspersonalen! Servicepersonal i matsalen - UNDERBARA! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Underbart läge, välfungerande och professionellt skött - och med bästa maten

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Läget är underbart - nära flera bra turer i näraliggande ”lagom” svåra men fina fjäll. Själva fjällstationen fungerar väldigt bra. Alla som jobbar här är proffs, och de är mycket bra på att hjälpa alla få en bra vistelse här. Även själva anläggningen är väl fungerande - vilket dels hänger ihop med att personalen är proffs, men dels med att stationen även har en bra struktur rent fysiskt. Tillräckligt med plats där det behövs. Extra toaletter i korridoren. Bra sällskapsrum. ”Tillräckligt med plats” gäller även restaurangen vid buffé, och den logistiken fungerar sannerligen inte för alla andra restauranger. Väldigt god mat!, och väl sammansatta menyer med välkomponerade rätter. Även salladsbordet var mycket bra. Goda téer! Gott och varierat utbud av drycker, bra råd från personalen. Vi är väldigt glada att det fortfarande är så bra här - rent av ännu bättre slipat på rent praktiskt på vissa vis. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Omtanke och kvalitet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Fjällstationen präglas av omtanke och kvalitet i allt. Från bemätabde till bäddar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt ställe men tycker att ma...

Rekommenderad av Andreas P, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Mycket trevligt ställe men tycker att maten är något dyr mot vad man får. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var inte städat när vi kom och lukta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Det var inte städat när vi kom och luktade mycket urin på toan Vår intryck av veckan var väldigt bra och detta beror till 99%av de fantastiska guider ledare Som var fantastiska/professionella och gjorde fjällveckan så bra. Vill verkligen lyfta fram Linn och Alexandra. De var pedagogiska och konsekventa. En tips till kommande familjeveckor är att inte vara så många eller eventuellt dela upp måltiderna. Sed Sedan är det bra om guiderna redan på infoträffen informerar att det är föräldrarna som är har huvudansvar för sina barn, självklart kan tyckas. Men jag tänker för guidernas skull så att det i te får För Mycket ansvar som de inte ska ha. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Grövelsjön fjällstation, trivsamt för ba...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Grövelsjön fjällstation, trivsamt för barnfamiljen och lättillgängligt för den unge och oerfarne resenären. Behagligt lätt att hitta lederna. Bra bemötande av personalen.Tragiskt när pappret alltid är slut på en av toaletterna (annexet). Annars overall bra upplevelse, bra rum som är välutrustade med många krokar hyllor. De var riktigt praktiska, vi var så glada över dem. Bra utrustade kök förrutom muggarna som var obehagligt små. /skumtomte”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Åldersneutralt

Rekommenderad av Hg, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Ett boende och en plats som har något för alla åldrar och grupper.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället