STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 915 av 943 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(915 av 943rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 265)

Tyvärr mindre prisvärt för varje år

Rekommenderad av Fmku, Sverige (Sverige mån 22 feb 2021)
“Har i ca 20 år åkt på Sportlov till Grövelsjön, och de senaste ~5 åren har det tyvärr blivit mindre och mindre prisvärt. Kanske hänger det ihop med pandemin, men att priserna ökat 50% på ca 4-5 år känns inte helt rimligt. Från i fjol minskade antal rätter på middagen från 4 till 2 i år, med ungefär samma pris. Kanske pga färre sportlovsgäster, men dessutom återkom varje rätt 2 ggr. Att efterrätten var så simpel som en enkel chokladmousse och att även denna återkom 2 gånger kändes rätt trist för oss som var där hela veckan. Gott bröd, men lite lite sallad. Första gången på länge jag bodde i standardrum, helt ok rum även om toaletten var väldigt högljudd. Trevlig serveringspersonal! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skidresa till Grövelsjön V6 2021

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige mån 22 feb 2021)
“Vi graderade upp till ett rum i storstugan. Maten och servicen var bra. Suveränt med vallahus. Att tänka på om man är där första gången - spåren är bra men backiga dvs kräver kondition och armmuskler för att kunna trampa upp för backarna. Sjöstugan är ett fint lunchställe som serverar våfflor och hjortronsylt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag älskar Grövelsjö och STF fjällstatio...

Rekommenderad av ambivalent fjällresenär, Sverige (Sverige sön 21 feb 2021)
“Jag älskar Grövelsjö och STF fjällstationen. Mat, läge, shopen, uthyrningen, de almänna utrymmen: allt är fantastiskt. Men rummen är helt enkelt för dåliga för längre uppehåll. Både sängarna och möligheten att sitta någonstans på ett bekvämt sett och läsa någonting är för dåliga. Som par är det också ganska otrevligt att inte en gång kunna se varandra när man ligger i sängarna. Som tur är finns Storsätra och Lövåsgården i Grövelsjöfjällen och vi brukar flytta dit när vi har fått vår dos av den fantastiska miljön (utanför vårt rum) på STF. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mkt nöjd trevlig och välkomnande god mat...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 feb 2021)
“Mkt nöjd trevlig och välkomnande god mat genomgående!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personlig service

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“Anlände sent till stationen en fredagskväll, efter att receptionen stängt. Nyckel och instruktioner i ett kuvert på disken funkade perfekt, men 'mänskliga faktorn' hade glömt att jag beställt sänglinne. Hittade två anställda som höll på och stänga restaurangen, och frågade om de visste vad jag skulle göra. En yngre tjej to befälet, och sa att hon jobbade i städ och en massa andra funktioner också, så om hon bara kunde hitta nyckeln till linneförrådet så var problemet löst. Tog max 5 minuter, så hade vi nystruket sänglinne i rummet! LYSANDE BEMÖTANDE!!! Under våra 2 dagar på stationen mötte vi samma tjej flera gånger, alltid med ett leende och ett glatt hej! Håll fast i såna talanger så går det bra för STF!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

.

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“Köket i annexet börjar bli väldigt slitet. Tråkigt tjejtidning. Inga örtteer t ex. Saknar fortfarande större themuggar. Annars lika fint som det brukar vara. Spåren utmärkta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

coronaåtgärder

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“bra coronarestriktioner men vore ännu bättre om personal i matsalen bär munskydd !Dom böjer sig ofta fram över bordet, kommer nära. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Genuin fjällkänsla

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tor 18 feb 2021)
“Man orkar åka hur mycket skidor som helst - med den maten! Fint ordnat med bokning av bastun i halvtimmespass. Budgetrummen är små men väldigt mysiga med sköna sängar och passar perfekt om man åker ensam. Utsikten från mitt rum var enastående. Trevlig personal i alla kategorier. Känns bra att det finns en genomtänkt miljöpolicy.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende med trevlig personal i e...

Rekommenderad av Å, Sverige (Sverige ons 17 feb 2021)
“Trevligt boende med trevlig personal i en vacker miljö. Mycket god mat med undantag för att maten i buffén såväl som vid servering var kall eller ljummen. Påtalade detta vid två tillfällen men tyvärr ingen förbättring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF levererar alltid men Grövelsjön glän...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 feb 2021)
“STF levererar alltid men Grövelsjön glänste ändå lite extra! Otroligt trevlig och hjälpsam personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.