STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (643 av 659 rekommenderar) (164 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(643 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 174)

Toppenvecka på turskidor - nybörjarkurs

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 09 mar 2020)
“Vi hade en fantastisk vecka med varierat väder. Perfekt att få känna på blåst, snö, dålig sikt och sol de två avslutande dagarna. Ett mycket bra kursupplägg med bra ledare, Adam och Sofia. Bra stämning i gruppen, mycket skratt även om det var lite strapatslikt ibland. Mycket bra 3-rätters middagar + soppa. Gruppen var dock lite för stor, 22 st. Skulle varit bättre att dela på 2 grupper med olika åkstyrka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande skiduthyrning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 mar 2020)
“Killen i skiduthyrningen kunde varit mer utförlig och förklarat med om det man hyrde och på de frågor som ställdes.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig vintervecka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 mar 2020)
“En upplevelse utöver det vanliga, särskilt som det inte snöat alls i Stockholm denna säsong. Fin mat och logi och mycket trivsamt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert beläget, fin utsikt, skidspåren...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Vackert beläget, fin utsikt, skidspåren framför huset, god mat och vänlig personal! Tacka kockarna för sin kreativitet och kvaliteten!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mina barn och jag har haft fantastiska d...

Rekommenderad av Kiina , Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Mina barn och jag har haft fantastiska dagar uppe i Grövelsjön och Grövelsjönsfjällstation. SÅ himlans bra personal, personligt hjälpsamma och glada. De tog sig tid och bemöta frågor innan vistelsen via Mail och telefon och under vistelsen personligen och via telefon. Super bra sportlovs program i olika kunskaps nivåer. Vi längtar tills nästa gång vi kan komma dit! ☀️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi tyckte att fjällstationen med sin mil...

Rekommenderad av Eva och Francis, Sverige (Sverige lör 29 feb 2020)
“Vi tyckte att fjällstationen med sin miljöinriktning var jättefin. Vi tyckte att även om rummen var mycket små fanns de fina hyllorna som var genomtänkta..allt var verkligen super! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

sportlov

Rekommenderad av BS, Sverige (Sverige fre 28 feb 2020)
“mycket nöjd med vistelsen. Väl utrustad kök. bra rum, allt fanns som behövdes”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag kommer tillbaka

Rekommenderad av Henrik , Sverige (Sverige fre 28 feb 2020)
“Gröveslsjön är historisk svensk fjällturism som fortfarande är på hugget. En verkligt trevlig upplevelse med stark egen karaktär med duktig personal som anstränger sig för att det skall bli en minnesvärd upplevelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klädkod eller inte i restaurangen?

Rekommenderad av En gammal relik, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“För mig störs den kulinariska upplevelsen i restaurangen av att gäster sitter med huvudbonaden på. När sedan tom personal sitter i restaurangen med huvudbonad på, då tycker jag det gått för långt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten var god och personalen var mycket ...

Rekommenderad av Olle, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Maten var god och personalen var mycket hjälpsam. Tyvärr var kaffet dåligt, blaskigt. Bokning. Informationen om rummen var svårtydd och det var svårt att tolka bilderna på internett. Det vore bättre om spåravgiften var inbakad i priset. Alla skall väl åka skidor, nu blev det en dålig upplevelse att behöva betala en oplanerad spåravgift på ca 700 kr det första vi behövde göra. Annars är vi mycket nöjda, fantastiska möjligheter att gå på tur, det snösäkraste stället i södra Sverige. Vi kommer tillbaks nästa år men med pulverkaffe i fickan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-16 14:15:28, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.