STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1053 av 1099 rekommenderar (293 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1053 av 1099rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 293)

Orimligt varma rum

Ej rekommenderad av VictorZ, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Rummet på ca 4 m2 hade ca 30 grader varmt med öppna fönster. Temperaturen utomhus var max ca 15 grader. Omöjligt att sova i sådan värme vilket inte var en bra start inför den vandring vi skulle göra. Vet inte hur det kunde vara så varmt men något genererade mycket värme utanför själva rummet. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rummet var litet med minimalt duschrum, ...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Rummet var litet med minimalt duschrum, men anläggningen var fin och maten mycket god.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi, två vuxna bodde i husbil. Vi njöt av...

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Vi, två vuxna bodde i husbil. Vi njöt av riktigt goda middagar och trevlig serveringspersona. Mycket fin och rymlig bastu ingick oxå. Kunde behövas efter långa vandringar av olika svårighetsgrad. Otroligt fin natur. Kan varmt rekommenderas. Återvänder gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Pengahål

Ej rekommenderad av Rosor och Ris, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Vi kan börja med det positiva, god mat och dricka, fin miljö och trevlig restaurangpersonal, en bra vandrarhem standard. Nu till det sämre, vi var ett gäng på fem varav två hade ett tvåbäddsrum bokat sen innan, vid tre resterande tänkte vi skulle boka oss ett fyrbäddsrum sista natten. Vi fick inte fram rummet om vi skrev in för tre personer men för två dök det upp, vi bokar det och går fram till receptionen då dom säger att vi måste betala mer för att den tredje personen ska bo på samma rum trots att det är två bäddar lediga där. I vårt tycke så ska priset inte ändras på rummet beroende på hur många som bor på det, är det för dom extra sängkläderna så kan dom gärna berätta det så man kan ta sin egna sovsäck och slippa den extra kostnaden. Priset på frukosten var 140 kr per person om man inte hade rum då det kostade 120 kr vilket alla tyckte var rätt saftigt speciellt efter vår rumkostnad och på detta tillkom en kostnad på 100 kr för att man inte var medlem i STF. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jag reste aldrig dit, försökte avboka 6d...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Jag reste aldrig dit, försökte avboka 6dagar innan ankomst men fick inga pengar åter. Om man hade bokat med boking så hade jag kunnat avbokat ett dygn innan och få alla pengar tillbaka. Jag tycker att ni behöver göra samma sak. Annars brukar jag trivas bra på fjällstationen. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Grövlan

Rekommenderad av Simonsson , Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Vi bodde i annexet/Grövlan Trevligt ställe kanske lite lyhört. Nära till leder, parkering och stora byggnaden med resturang gör att vi absolut kommer att bo där fler gånger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk personal och mat

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Lysande personal och fantastiskt god mat. Bra leder. Kanske går det att sätta ut uppskattad tid att gå sträckan?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bott åtskilliga gånger på fjällstationen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Bott åtskilliga gånger på fjällstationen. Alltid trevligt och bra på alla sätt! Kommer garanterat tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blir lite dyrt att själv betala 830 kr p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Blir lite dyrt att själv betala 830 kr per natt för ett rum utan wc/dusch och ingen frukost inkluderad...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tack

Rekommenderad av Ebba, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“.. för fin vecka. Smidigt med helpension till rimlig penning. God mat! Hade gärna sett veg-alternativ på köttbullar och pastasåsen i barnbuffen- kanske fanns. Frågade inte😊 Kommer säkert igen! Mvh Ebba”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.