STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (664 av 685 rekommenderar) (165 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(664 av 685rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 165)

The place you're longing after during your hike!

Rekommenderad av François, Belgien (Belgien mån 02 sep 2019)
“A good bed, a nice breakfast, a great supper in a cozy atmosphere make STF Grovelsjon a perfect place to stay after your hike in the surrounding fjall.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grövelsjön

Rekommenderad av Emelie , Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal. Vi är så nöjda och kommer komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och enkelt boende

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Jag är trött på hotell med en massa onödiga saker på rummet, som TV etc. Här får man vad man betalar för, en säng att sova i, ett tvättställ, bra med garderobsutrymme och krokar att hänga våta kläder på. Och jag fick ha med mig min hund, min bästa vän! Bra restaurang, utan överdrifter, med vegetariska alternativ och mycket trevlig personal. Den enda jag tyckte var ett minus, var att man tvingades sitta vid långbord. Jag har inget problem att socialisera med främlingar, men jag sökte en period i ensamhet, med vandringar i tysthet, och hade ingen lust med "small talk" vid middagsbordet. Vid middag 2 tvingade jag mig till ensamt bord. Vila är olika för alla. En del kanske söker kontakt, men jag gjorde inte det. Måste finnas en möjlighet för såna som mig också!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen mkt tillmötesgående utom vid ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Personalen mkt tillmötesgående utom vid första middagen. Då måste vi sitta tillsammans med andra gäster vid ett långbord fast det bara var ett fåtal gäster i matsalen. Det gick inte att få sitta enbart med sitt eget sällskap. Om matsalen hade varit full, vore det en annan sak. Det var inte trevligt och kändes inte bra att bli ”föst” till en plats där vi inte ville sitta. Vi fick inte fönsterplats så vi missade den vackra vyn över de norska fjällen. Jag reste med min dotter och vi hade verkligen sett fram mot att umgås bara vi i några dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt gott

Rekommenderad av MF, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Allt gott”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

God frukost och trevliga middagsstunder!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“God frukost och trevliga middagsstunder!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I huvudsak bra boende men alldeles allde...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“I huvudsak bra boende men alldeles alldeles för dyrt för ett såpass enkelt rum. (I Grövlan) Mycket ljud från ventilationen som gjorde det lite svårt att sova, i övrigt var rummet rent och bra. Ganska ofräscht i kylskåpen, men resten av köket var rent och välutrustat. Skulle gärna bo hos er igen, men inte för det priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jag har mest vandrat i norra Sverige så ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Jag har mest vandrat i norra Sverige så detta var en fin upplevelse att kunna vandra nästan varsomhelst och inte behöva hålla sig längs lederna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvecka med mersmak

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Alltid lika vackert i Grövelsjön man kommer gärna tillbaks. Mycket god mat. Rummen vid årets vistelse över förväntan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyvärr var maten inte den godaste 2av5

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Tyvärr var maten inte den godaste 2av5”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.