STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 897 av 925 rekommenderar (250 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(897 av 925rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 250)

Viss personal i receptionen hade tyvärr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 mar 2021)
“Viss personal i receptionen hade tyvärr dålig lokalkännedom och var ganska ointresserad av mig som gäst. Servingspersonalen var supertrevliga! Städningen i annexet var mycket bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Otroligt serviceinriktad personal utan a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Otroligt serviceinriktad personal utan att vara påträngande. Som vanligt hos STF får personalen en att känna sig som hemma. Ordnar det som behöver lösas, ibland utan att man ens behöver fråga. Bra ordnat med måltider utifrån Corona. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag har bott på Grövelsjöns fjällstation...

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige sön 28 feb 2021)
“Jag har bott på Grövelsjöns fjällstation under sportlovet i många år (uppemot 20 år) och jag tycker att maten har förändrats till det sämre. Det var speciellt tydligt nu under Coronapandemin. Huvudrätterna var godkända, men jag tycker att resten (förutom dryck) är underkända för priset man betalar. Jag inser att ekonomin måste gå runt för er, men jag tycker att det skulle göra stor skillnad med utökad salladsbuffé (t.ex. enkla grönsaker såsom tomater och morötter) och soppa som förrätt (t.ex. enkla soppor som potatis och purjolökssoppa, broccolisoppa och tomatsoppa). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 feb 2021)
“Hej! Städningen i självhushållköket var undermåligt tyvärr. På tidigare STF vistelser har det gjorts rent dagligen (mikro, ugn mm dagligen) men inte denna gång. Mvh Peter”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 0 av 0

Fantastiskt personal och mycket god mat....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 feb 2021)
“Fantastiskt personal och mycket god mat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi stormtrivdes under vår vecka på Gröve...

Rekommenderad av GuGu, Sverige (Sverige ons 24 feb 2021)
“Vi stormtrivdes under vår vecka på Grövelsjön. Det var lugnt och behaglig atmosfär och kändes tryggt med tanke på pandemin och smittrisk. Personalen var supertrevlig och vi fick ett fantastiskt bemötande överallt. Vi kommer tillbaka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig vecka på turskidor i Grövelsjön

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 23 feb 2021)
“Hade en riktigt fin vecka i Grövelsjön. Fjällstationen var mysig, maten god och bemötandet trevligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av ansa1911, Sverige (Sverige tis 23 feb 2021)
“Om man har liten budget och önskar bo utan lyx så är det det perfekta boendet. Frukost, lunch, middag mm finns om man önskar, annars så finns det bra möjligheter för självhushåll. I källaren finns gott om utrymme för att sitta och läsa om man vill. Fina milslånga spår som underhålls dagligen vid behov.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klimatsmart boende

Rekommenderad av Miljömupp, Sverige (Sverige tis 23 feb 2021)
“Gillar att Ni tänker klimatsmart. Toppen att det är bra med vegetarisk mat och knappt nått ko/ gris/ kyckling. Bra med fisk å vilt.Jättebra m eko/ faitrade viner och eko öl. Kändes coronasäkert jämfört med september 2020. Frukosten bra toppen bröd bakat på plats. Bra med eget skåp för skidor. Otroligt fina skidspår. Trevlig personal. Bra att det går att laga egen mat i annexet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

God mat och trevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 feb 2021)
“God mat och trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.