STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (758 av 781 rekommenderar) (174 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(758 av 781rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 202)

Trevliga dagar på små rum

Rekommenderad av Rebecca Duvemyr, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Vi trivdes mycket bra. Det som kändes lite märkligt var att vi blev placerade två trappor ner utan hiss trots att vi angivit att vi kommer med barn under 1 år. Det blev väl krångligt när vi skulle checka in och ut med all packning och barnet utan vagn. När hon en kväll dessutom hade svårt att somna var vi ändå tvungna att gå ut med henne i vagn för att sedan baxa ner vagnen två trånga trappor. Men i övrigt. Fina (men små) rum, ett bra bemötande och god mat! PS. Kanske att det behöver bli tydligare på skylten i receptionen att turen till Silverfallet är längre än 6 km. Blev lite långt för en kvällspromenad med middagstid att passa😉”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjärde gången

Rekommenderad av Sredna S, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Lika bra som alltid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tyckte att rummet var lite väl litet....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Tyckte att rummet var lite väl litet....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Andreas W, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Grövelsjön är en mycket trivsam fjällstation med hjälpsam och vänlg personal. Dessutom finns en liten butik, där man kan göra sista-minuten-inköp till fjällturen. Det finns också mycket historiskt material om natur och annat i området. Frukosten var generös och trevligt upplagd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skräpet?

Rekommenderad av Johannes Jakobsson, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Hej Bakom gymmet så sprids det en hel del skräp ut i terrängen från stationen, frigolit bland annat. Ägnade en tid åt att plocka och slänga när vi var där, men det är mycket kvar. Tycker ni kan ta bättre hand om avfallet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Är besvikna över maten. Har tidigare ätit på abisko stf restaurangen, där snackar vi smaker av rang. Hos er var det som matbespisning bara med tråkiga smaker. Kyckling.. är det fjällfeeling? Tyckte inte vi tyvärr. Tkr toan och duschen är ganska ofräsch I hundhuset. Spec när man tänker på vad man betalar.. Luktade illa i entrén t hundhuset.. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härlig vecka med flera familjer. Barnen ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Härlig vecka med flera familjer. Barnen uppskattar verkligen lekrum, spel och böcker”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde med husbilen på campingen

Ej rekommenderad av Anders Bromander, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Grusunderlag, som gör att det är svårt att använda markis eller förtält. Bara en toalett, dessutom i samma rum som tömningen av vår kemiska toalett från husbilen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vacker miljö. Dålig service i bla restaurangen.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Fantastisk natur och vacker plats. Byggnaden ok med otroligt fin utsikt över fjällen. Restaurangen serverade kall mat och trots mycket god bemanning blev vi bortglömda 2 ggr både till huvudrätt och efterrätt. Servicen i receptionen inte heller på topp. Gott om personal men de verkade va upptagna med annat än att bemöta väntande gäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En fin atmosfär

Rekommenderad av Q, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“På fjällstationen finns mycket trevlig personal och mysigt boende med många gemensamma utrymmen där man kan spela spel eller bara sitta och läsa. Frukosten och lunchen är bra men middagen tycker jag inte var prisvärd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.