STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 915 av 943 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(915 av 943rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 265)

För dyrt

Ej rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tor 18 mar 2021)
“Tycker boendet var för dyrt för enkelheten man får och middagen höll inte en klass av 295kr”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysiga rum. Man fick sitt egna dubbelrum...

Rekommenderad av sfmekuria, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Mysiga rum. Man fick sitt egna dubbelrum nu under covid. Älskade turskidåkningen! Det var två dagar då det var alldeles för många människor vid frukosten och det inte kändes säkert covidmässigt. Jag tror dock inte man var beredd på antalet som dök upp och det var därför det blev så. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ni måste göra mer i dessa cpvod-tider

Ej rekommenderad av Jan Elström, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Under min vistelse i Grövelsjön var jag den enda som bar munskydd ! Trängseln under frukosten var hemsk. Här måste ni göra något. Att ha ett bord med allt , och att alla måste använda samma gaffel till ost/skinka etc. är inte OK. Ett förslag är också att ha olika insläpp. Trängseln under middagen var mindre. Olika sittningar påbörjades under min sista middag - Bra ! Jag är just nu väldigt tveksam till att behålla min bokning till Midsommar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lyxig fjällvecka med genuin känsla

Rekommenderad av Lars L, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“Med längdskidpaketet blev det en riktig lyxsemester utan att tappa den gammaldags stämningen man hittar just på de äldre fjällstationerna, "compact living" utan att vara trångt, god mat utan att vara vräkigt, kvalitet på råvarorna slog igenom.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parkeringsbrist

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“Svårt att hitta parkeringsplats”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

v7

Rekommenderad av vargen, Sverige (Sverige lör 13 mar 2021)
“Mycket bra turskidåkning! Det hade varit bra med resårmadrasser i överslafarna. Förslag: Mera grönsaker vill vi ha på middagen!. Minska cous-cous i salladerna. Satsa på mindre ”utfyllnad” i sallader! Större portion efterrätt för att motsvara höga priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middagstider

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige fre 12 mar 2021)
“Även om det är speciella tider pga Corona så känns det märkligt att man valt middagstider mellan 17-18:15. Inte särskilt kundvänligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi kommer tillbaka

Rekommenderad av Henrik Rehmberg, Sverige (Sverige ons 10 mar 2021)
“Hela familjen mycket nöjd, en fantastisk vecka med bra guidade turer, vi gick på 4 guidade turer, tacka gärna Alexandra, Adam, Tintin och Sven. God och vällagad mat samt bra frukost, grötbrödet är kommer man ihåg :) Varmt tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väl skött på alla sätt

Rekommenderad av Päivikki, Sverige (Sverige tis 09 mar 2021)
“Vi var imponerade av att FHM:s alla restriktioner gick att ro hem på detta underliga pandemiår. Om man kan önska ngt så kanske att ni hade planerat barnfamiljer och äldre på olika håll.Nu var det ändå spring i korridorerna (helt förståesligt) men om man hade placerat oss äldre i samma korridorer hade det varit lugnare och trevligare frö barnfamiljer också. Vartannat rum tomt hade varit bra. Årets kockar förtjänar en extra eloge; god, vällagad mat , matbröd och frukosten lite enklare än vanligt men välsmakande. Bastureservationssystem gjorde att man var tvungen att gå upp redan 6.30 vilket var ganska så trist. Vi var inte med förra året så den nya 'vallningsstugan och gymmet var en trevlig och givande överraskning. Tak för en tevlig vecka och vi ser fram emot att vandra lederna i augusti.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

V9 sö kväll 1930 lö morgon 1010 Mottagan...

Rekommenderad av Rolle (Roland Larsson), Sverige (Sverige mån 08 mar 2021)
“V9 sö kväll 1930 lö morgon 1010 Mottagandet kunde varit bättre Endast en ur personalen på plats Tog ett kuvert med information och nycklar STF personen upptagen med andra gäster Oklart om jag hade rätt till måltid vid ankomsten Det blev ingen förtäring Blev lite besviken, en kopp the och en smörgås hade varit fint Det hade varit trevligt med ett mera välkomnande bemötande Om ni vet att sällskap kommer med bussen, var gärna flera ur personalen, ha något lätt att bjuda på Själv hade jag ätit ordentligt i Mora, 4 timmar tidigare Men nästa gång kanske jag inte hinner göra det Och tänk på att det allra första intrycket är väsentligt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.