STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (638 av 659 rekommenderar) (156 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(638 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 156)

God frukost och trevliga middagsstunder!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“God frukost och trevliga middagsstunder!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I huvudsak bra boende men alldeles allde...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“I huvudsak bra boende men alldeles alldeles för dyrt för ett såpass enkelt rum. (I Grövlan) Mycket ljud från ventilationen som gjorde det lite svårt att sova, i övrigt var rummet rent och bra. Ganska ofräscht i kylskåpen, men resten av köket var rent och välutrustat. Skulle gärna bo hos er igen, men inte för det priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jag har mest vandrat i norra Sverige så ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Jag har mest vandrat i norra Sverige så detta var en fin upplevelse att kunna vandra nästan varsomhelst och inte behöva hålla sig längs lederna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvecka med mersmak

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Alltid lika vackert i Grövelsjön man kommer gärna tillbaks. Mycket god mat. Rummen vid årets vistelse över förväntan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyvärr var maten inte den godaste 2av5

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Tyvärr var maten inte den godaste 2av5”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt, pensionatsliknande boende i fjällmiljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Så här på sensommaren var beläggningen inte så stor, och särskilt vid middagarna var det en mindre grupp av relativt gamla gäster (till vilka jag själv kunde räkna mig) som samlades för en gemytlig samvaro. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En minnesrik sista skollovsvecka med familjen

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Vi kom i en tolvmannatrupp för att fira Hans 70 år och( Kalle 10 år av bara farten). Bokade redan i vintras, fick så fina rum 22, 23 och 24 precis i anslutning till trivsamma Linné rummet, där vi kunde sitta tillsammans en stund på kvällen och planera nästa dags utflykt! En behövde klippas och en tog chansen till massage. Kreativa barnbarn njöt av möjligheten att tillverka troll i STF - Verkstan. Gemensam familjemiddag för att fira jubilarerna- hur gott och välordnat som helst! Lycka när kökspersonalen kommer in med glassefterrätten och leder "Ja må de leva" 🤗🥳🥰”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite trångt och lyhört

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Dörren tio korridoren smäller högt varje gång någon stänger den på kvällen natt . Trångt rum imman ska dela och inte bäddat bör ingå till det priset”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Service

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Jag är glad att mina önskemål om grovt glutenfritt bröd och müsli beaktades. Ö h t att det serverades mycket god mat är vi glada över.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Är kostnaden rimlig?

Rekommenderad av Oscar, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Hej, Vi bestämde oss för att ta upp barnen på sommarfjället för första gången som en liten bonussemester. Valet föll på Grövelsjön mycket pga barnfokuset och den enkla fjällterrängen. Vi åt middag, sov samt duschade några dagar senare efter fjället, Det kostade ca. 4500kr. Hälften av den kostnaden är relaterat till mat. Borde det inte finnas en alternativ till de tre rätters sittningar som erbjuds? Vad sägs om lite enklare matigare mat för de personer som faktiskt är på fjället för natur och träning? Någonstans så känns det som att STF skjuter lite förbi målet med denna prisbild. När vi stod i kön till middagen kom flera grupper med ungdomar som tittade på menyn sedan priset, skakade på huvudet och gick iväg. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.