STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (758 av 781 rekommenderar) (174 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(758 av 781rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 202)

Camping

Ej rekommenderad av Patrik , Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Fjällstationen är överlag fin men camping delen för husvagnar och husbilar bör ses över. Disktäll och latrintömning i samma rum känns inte hygieniskts . Och bara en toalett i samband med disk och latrintömning. Det skulle lyfta camping delen med ett hus där både susch och toalett samt avskilda rum för disk och latrintömning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt ställe och bra stämning! Bra stäl...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Mysigt ställe och bra stämning! Bra ställe att utgå från vid vandring. Fanns plats att fixa i ordning egen lunch att ta med och stort kök att laga mat i. Hölls ständigt rent och städat av personal vilket vi uppskattade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte helt ok för hundägare

Ej rekommenderad av Sussi, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Vi bokade två hundrum i annex, korridorrum som är helt ok med toalett och dusch i korridoren. Dock var de två duscharna extremt små, nästan klaustrofobiska, utan fönster, de två toaletterna likaså. Det blev tyvärr ofta köbildning och städningen var inte anpassad till den stora mängd gäster (korridorboende samt tältande) som använder dessa och det kändes ofräscht med urindoft och överfulla papperskorgar. Ingången för hundar och deras ägare är trång och utan skoställ vilket innebar att skor låg huller om buller i tamburen. Det fanns inget område att sköta om leriga och blöta hundar på och då vi försökte rengöra vår leriga hund i tvättstugans ho läckte avloppet med översvämning som resultat. Det kändes inte prisvärt! Reception och restaurangpersonalen var dock mycket trevlig. Det behövs en uppryckning då området är jättefint och erbjuder härlig vandring, både för två- och fyrbenta.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Grövelsjön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Bra rum, mycket rent, men liten toalett.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Alltid trevliga och tillmötesgående. För...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Alltid trevliga och tillmötesgående. Försökte vara noga med avstånd, men när människor inte lyssnar blir det svårt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa stället!

Rekommenderad av Kiina , Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Grövelsjön är det bästa stället! Du kan köra hela vägen fram och du är nästan ovan trädgränsen vilket gör det perfekt om du reser med barn. Att det är lätt tillgängligt. Fantastisk mat i restaurangen och bra butik. Vi återkommer år efter år vinter som sommar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt utgångspunkt med allt som behövs

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Smidigt och trevligt med allt som behövs som start och mål för fjällvandringar. Fokus på hållbarhet och miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ställplats

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Ja lite svårt att svara på frågorna eftersom vi bodde i vår egna husvagn på ställplatsen Grövelsjön men det var helt ok med toalett å duschmöjligheter så det var bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra service och trevligt bemötande. Nöjd...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Bra service och trevligt bemötande. Nöjd med allt utom restaurangen. Dålig och förvirrad service, maten var kall, fick vänta på efterrätten. Kände oss nästan utslängda då tallrikar togs bort innan vi var färdigätna. Lite mat, framförallt efterrätten.En pajbit stor som ett Ballerinakex..... Var hungriga nä'r vi lämnade middagsbordet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite svårt att få tel kontakt och lite l...

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Lite svårt att få tel kontakt och lite långsam mailkonversation. Annars är vi nöjda med allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.