STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1086 av 1130 rekommenderar (281 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1086 av 1130rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 285)

Grövlan

Rekommenderad av Simonsson , Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Vi bodde i annexet/Grövlan Trevligt ställe kanske lite lyhört. Nära till leder, parkering och stora byggnaden med resturang gör att vi absolut kommer att bo där fler gånger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk personal och mat

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Lysande personal och fantastiskt god mat. Bra leder. Kanske går det att sätta ut uppskattad tid att gå sträckan?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bott åtskilliga gånger på fjällstationen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Bott åtskilliga gånger på fjällstationen. Alltid trevligt och bra på alla sätt! Kommer garanterat tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blir lite dyrt att själv betala 830 kr p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Blir lite dyrt att själv betala 830 kr per natt för ett rum utan wc/dusch och ingen frukost inkluderad...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tack

Rekommenderad av Ebba, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“.. för fin vecka. Smidigt med helpension till rimlig penning. God mat! Hade gärna sett veg-alternativ på köttbullar och pastasåsen i barnbuffen- kanske fanns. Frågade inte😊 Kommer säkert igen! Mvh Ebba”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förväntade mig bättre lunchpaket

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Okej, en fjällstation är inte ett hotell - jag vet. Men utbudet för lunchpaket varierade väldigt mycket från dag till dag. Ibland pastasallad utöver vad frukostbordet erbjöd, och ibland inget mer än frukostbordet. Och då skulle manna tur om det fanns pannkakor kvar. Tur vi hade stormkök och mat med… I övrigt upplevde jag att påfyllning på frukostbordet tog väldigt lång tid. Istället för att vänta på att all ost och skinka tar slut, för att SEN fylla på, är en förberedd, full bricka som väntar i köket att föredra. Så, när det är 7 ostbitar kvar på buffén hämtar man den nya brickan och lägger över det lilla som är kvar på den nya - så det aldrig står tomt på bordet. Gammalt hotellknep ,-) Detsamma gäller kaffet - som alltid tog slut, när alla skulle fylla sina termosar. Man ska inte behöva vänta 15min på nybryggt, vare sig man sitter vid frukostbordet eller står med termosen. Se till att ha påfyllning redo, för en roligare upplevelse. Men, middagen! OMG! Åt fisk varenda kväll. Sååå gott. 👏👏 Mitt högsta betyg för vistelsen går till middagskocken! 👌😊 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Extra plus för de sköna sängarna!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Extra plus för de sköna sängarna!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Camping

Rekommenderad av Camparen, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Campingplatserna är små. Husvagn med förtält kommer mycket nära varandra trots att bilarna är parkerade på annan plats. Det känns inte fräscht att tömning av toalett sker i samma rum som disk hanteras. Annars bra med dusch i huvudbyggnaden och trevligt att få utnyttja faciliteterna som finns i huvudbyggnaden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Grövelsjöns fjällstn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Mycket trevlig reception. Standard som man hoppas på en fjällstn. Skön dusch och bra toaletter. Mycket fin restaurang. Kommer gärna tillbaka, även i vinter. Tack för ett trevligt dygn i Grövelsjön! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig fjällsemester

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Välbeliggande med möjligheter till många olika upplevelser ; både höga fjäll, vatten och skogsterräng. Tyvärr var den norska sidan avstängd pga pandemien. Fjällkänsla på bekvämt avstånd för oss som bor söerut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.