STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (758 av 781 rekommenderar) (174 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(758 av 781rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 202)

Info från receptionen

Rekommenderad av Tobias Andersson , Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Info och kunskap om tex var man kan tälta, vilka leder som rekommenderads var bristfällig. Vi fick info om att man kunde gå upp på en topp i närheten, men när vi började närma oss så behövde man passera norska gränsen - vilket man inte får nu. Stod tydliga bra skyltar där, men kunde ju fått infon när vi frågade i receptionen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Som vanligt härligt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Härligt att komma upp till Grövelsjön - vid fjällens början och vägens slut. Ändlösa vidder. Trevliga människor. Suverän restaurang. Välintrampade stigar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjda men med en något bitter eftersmak

Rekommenderad av Tobias, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Vi är på det stora hela nöjda med besöket på STF Grövelsjön. Vi bokade 2 rätters middag några dagar innan besöket. Dag 2 avstår min fru efterrätten på grund av att hon blev så pass mätt av huvudrätten. Detta var enligt servitrisen inga problem. Vid utcheckning påtalar jag detta då jag hade förväntat mig att då behöva betala för 1 rätters middag. Receptionisten förklarade att man behöver avboka 1 vecka i förväg. Detta framstår som oerhört småaktigt. I synnerhet när maten, som förvisso var god, men ändå är relativt enkel kostar 350 kr för en förbokad 2 rätters. Om ni skall ha principer liknande ovan så är det viktigt att personalen i restaurangen kommunicerar att man ändå behöver betala fullt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Del av 70-årsfirande

Rekommenderad av Peter Carlsson, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Som en del av mitt 70-årsfirande hade jag planerat att vi skulle göra något tillsammans med barn och barnbarn. Grövelsjön jåg något så när mittemellan våra hemstäder Östersund och Mariestad, så det fick bli det. Vi låg över två nätter och gjorde däremellan en trevlig dagsutflykt till Silverfallet. Vandringen gjordes i lugn takt och lunch lagades vid vattenfallet. Vi hade verkligen tur med vädret, efter en längre period med regn och lägre temperaturer fick vi en varm dag med växlande sol och moln. Kronan på verket var den fina tvårätters middag vi beställt till lördagkvällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte välkommen. Tyken.äldre göreborgska

Ej rekommenderad av Tobbe, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Väldigt otrevligt bemötande när vi kom. Kolla Tripadvisor för att se hela rescensionen”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Middag ganska små portioner. Bra frukost...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Middag ganska små portioner. Bra frukost och lunchpaket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona

Rekommenderad av HM, Norge (Norge tis 21 jul 2020)
“Det var skrämmande lite fokus på coronasmitta i matsalen och andra ställen på fjällstationen från andra gäster. Man borde från er sida ha haft stenkoll på gästerna i förbindelse med måltider, t. ex. Det var lite dålig service i matsalen från någon av de unga kvinnliga servitörerna, som heller inte verkade tänka spec mycket på den rådande smittan. Annars var det ganska dyra priser på det mesta, vilket är trist. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trivsamt - men inte helt prisvärt

Rekommenderad av RiLe, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Man får vad man förväntar sig men inte vad man betalar för. Enkel standard på rum och hela anläggningen är helt okej i sig, men inte riktigt med tanke på att standarden är vandrarhem medan priset är hotell. Samtidigt finns massor av atmosfär och trivselfaktorn är hög, och fjällstationen är så klart rätt ställe att bo på för den som ska ge sig ut på vandring. Personalen är trevlig, kunnig och serviceinriktad. Vad gäller maten är frukosten utmärkt (fantastiskt gott med hembakat bröd!), middagen okej men inte särskilt spännande. Luncherna provade vi inte. En coronafundering också: Många hotell har tagit bort den vanliga frukostbuffén nu och serverar på andra sätt. Här är allt som vanligt förutom handsprit och uppmaningar att hålla avstånd. Vi är osäkra på om det är helt genomtänkt (även om själva frukosten blir roligare på det sättet).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Campingen

Rekommenderad av Mattias , Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Lite dåligt att det inte finns en dusch vid campingen, dessutom bara en toa. Det kostar ju trots allt 285 kronor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bemötande och service

Rekommenderad av Tytti, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Jag måste berömma extra mycket personalen på Fjällstationen. Hjälpsamma, glada, "ingenting är omöjligt". Jag och min familj trivdes mycket bra. Stort eloge till personalen. Rekommenderar gärna till alla andra och framför allt till barnfamiljer. Maten och måltiderna hade hög standard. Det fanns alltid en möjlighet att ändra innehållet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.