STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 818 av 849 rekommenderar (182 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(818 av 849 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 195)

Mysigt boende i härlig fjällmiljö

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 14 jul 2022)
“Vi bodde fem nätter på fjällstationen och är mycket nöjda med vår vistelse! Vi åt även alla våra måltider och är överlag nöjda med maten, i synnerhet de vegetariska kvällsrätterna. Prisnivån för middagar och lunchpaket var något i överkant. Dock åt barnen gratis vilket balanserade upp det för vår del. Väldigt tacksamt! Bra att man kunde plocka vad och hur mycket man ville! Frukosten var bra med jättegott bröd och massa olika röror och pålägg. Vi saknade bara salami :) Vi hade önskat något litet ”extra” till lunchpaketen så det inte bara kändes som en extra frukost. Kanske pannkakor eller något liknande. De sista två dagarna åt vi istället lunch på plats då vi endast gick kortare rundor. Bra med lekrum till barnen! Det hade gärna fått fräschas upp en aning dock. Tillmötesgående och trevlig personal i matsalen. ”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (tis 19 jul 2022)
Hej Anna, Tack för att du tagit dig tiden att återkoppla till oss. Kul att ni är nöjd med er vistelse, tar med mig förbättringsmöjligheterna till framtiden och ska hälsa till bageriet samt övriga medarbetare från er. På återseende, fjällhälsningar Hedda E. Wendt TF Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin fjäll och folk!

Rekommenderad av Colin M., Sverige (Sverige tis 12 jul 2022)
“Vi har haft en superfin tid i Grövelsjöns området, vi åkt båt till Norge med bästa Bjorn som var båtkapten och informationskälla, vi har oxå vandrat upp på Jakobshöjden med barnen, jätte roligt var det! I vandrarhemmet var maten toppen bra med fin service i restaurangen och vid receptionen. Det finns mycket information om området och en butik som säljer allt från kompass och karta till chips, samtidigt möjlighet att hyra utrustning! Rummet vi fick var lång ifrån receptionen/restaurangen nerför 3 trapphus, lite tråkigt med 2 barn. I helheten kan vi värmt rekommendera Grövelsjön STF.”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (tis 19 jul 2022)
Hej Colin, Låter verkligen som ni haft en härlig semester under er tid här och kul att ni kom iväg till Sylen med Björn samt att ni på det stora hela är nöjda med boende och mat. Varmt välkomna tillbaka, fjällhälsningar Hedda E. Wendt TF Platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Logi inför stugvandring

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Övernattade bara och rummet var enkelt och ändamålsenligt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anki i receptionen är en pärla. Kunnig o...

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige sön 10 jul 2022)
“Anki i receptionen är en pärla. Kunnig och tipsade var det var bra att vandra och sevärdheter ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi bokade familjevecka på egenhand och d...

Rekommenderad av Aktiva_familjen, Sverige (Sverige lör 09 jul 2022)
“Vi bokade familjevecka på egenhand och det passade oss jättebra. Det finns både korta och längre turer att göra, bara att anpassa efter vad barnen orkar. Att få frukost, lunch och middag är väldigt skönt. Bra möjlighet att ordna lunch att ta med på vandringen om det önskas. Barnen gillade lekrummet och att spela pingis samt basta på kvällen. Det här gör vi om. ”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (tis 19 jul 2022)
Hej, Vad härligt att ni haft en bra vistelse hos oss och att allting fungerat bra, ni är varmt välkomna tillbaka under nästa års familjearrangemang men självklart tidigare också. Fjällhälsningar Hedda E. Wendt TF Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende är trevligt och prisvärt, läget f...

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige fre 08 jul 2022)
“Boende är trevligt och prisvärt, läget fantastiskt vackert, men restaurangen behöver en uppryckning. Maten är bra tänkt, men tillagningen av den brister och varmhållningen är bristfällig. Bäst var efterrätterna, som fick högsta betyg av barnen. ”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (tis 19 jul 2022)
Hej Inger och tack för din återkoppling, ska prata med köket om att de ska se över sina rutiner på varmhållningen. Kul att efterrätterna var succé hos barnen, varmt välkomna tillbaka. Fjällhälsningar Hedda E. Wendt TF Platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ok boende men maten imponerade inte

Ej rekommenderad av Kats, Sverige (Sverige ons 06 jul 2022)
“Middagen var hutlöst dyr och inte värt sitt pris. Jag har ätit på flera fjällstationer men Grövelsjön skulle behöva rycka upp sig ett snäpp för att matcha. Mysig fjällstation med fantastiskt läge och vänlig personal. Det tvårumsrum jag bodde i en natt var bra, däremot var det lilla fyrabäddsrum jag bodde i senare lite sämre. Ffa var ventilationen kass, gick inte att sova där utan att ha fönstrena öppna. Dock fiffiga hyllor i rummen. Torkrummen hade dåliga fläktar så inte särskilt effektiva, speciellt inte det på bottenvåningen.”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (fre 08 jul 2022)
Tack för din återkoppling med beskrivning av din upplevelse av vistelsen. Det är naturligtvis tråkigt att vår middag inte uppnådde dina förväntningar och tar synpunkten med mig till köksgruppen. Gällande ventilation och torkrum ser jag över om något speciellt har hänt. Varmt välkommen tillbaka! Fjällhälsningar Ewa Majing Platschef
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vackert sommarminne!

Rekommenderad av ingrid, Sverige (Sverige ons 06 jul 2022)
“Stf Grövelsjön har bästa läget, bara att kliva utanför dörren och börja sin fjällvandring! Trevliga och mycket funktionella rum, prydligt och fint! Samt en personal som får en att känna sig välkommen! Hit vill man återvända fler gånger! Det går dessutom bra att åka buss hela vägen fram, bussen stannar vid entren till Stf Grövelsjön.”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (fre 08 jul 2022)
Tack för din positiva återkoppling och vad roligt att du trivdes hos oss! Verkligen en fin sammanfattning av vistelsen. Varmt välkommen tillbaka! Fjällhälsningar Ewa Majing Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint ställe med trevlig hjälpsam persona...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 jul 2022)
“Fint ställe med trevlig hjälpsam personal och god frukostbuffé. ”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (fre 08 jul 2022)
Tack för din återkoppling och vad roligt att du uppskattar vår personal och frukost! Varmt välkommen tillbaka! Fjällhälsningar Ewa Majing Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Butiken

Rekommenderad av Tobbe , Sverige (Sverige lör 02 jul 2022)
“Trevlig butik med bra sortiment. ”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (fre 08 jul 2022)
Tack för din återkoppling och vad roligt att du uppskattar vår butik! Varm välkommen tillbaka! Fjällhälsningar Ewa Majing Platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.