STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (664 av 685 rekommenderar) (165 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(664 av 685rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 165)

Boende Grövelsjön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Fint boende. Vänligt bemötande och mycket trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen var TOPP även för vegan

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Det veganska utbudet var varierande, vällagat och serverades samtidigt som mitt sällskap hämtade sin animaliska varmrätt från buffébordet. Mycket positivt att det veganska var inkluderat i den vanliga menyn och att samtliga i personalen hade koll på vem som skulle serveras "specialkost". Uppskattade också att jag som ensam resenär blev bordsplacerad med andra sällskap vilket innebar många intressanta möten och berikande samtal. Har aldrig känt mig så inkluderad och väl bemött som på er restaurang och kommer definitivt att återvända. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge men sunkigt rum

Ej rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Grövelsjöns fjällstation har ett fint läge. Man kommer snabbt upp på kalfjället i ett vackert vildmarkslandskap. Ekonomirum för skr 1085 för två var inte prisvärt. Sunkigt och illaluktande. Dålig ventilation. Dusch och wc i korridor. Fjällgården har dock gemensamma utrymmen som är trevliga. Frukosten är kravmärkt men enklare än vanligt för priset 110 skr. Knappt med frukt och grönt. Den vegetariska lunchen var också en besvikelse både smakmässigt och näringsmässigt. Jag hade högre förväntningar då fjällgården tidigare haft ett gott rykte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Skön helhetsupplevelse

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Helheten var bra: yogan, vandringarna, maten . Det som Inte var helt bra var att rummet var för litet för tre personer även om vi hade ett fyrbäddsrum ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Det mästa var bra . Men dåligt städat i ...

Ej rekommenderad av Ahj, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Det mästa var bra . Men dåligt städat i Norge rummet och att man ska ta med filt och kudde från rummet till ett annat rum. Ej hygieniskt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara Grövelsjön

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Fantastiskt att som pensionär få uppleva fjällen på hösten med dess färgprakt. Det var första gången för mig. Jag kommer fler gånger! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tack för allt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Leif Kennerberg, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Tidigare har man haft vegetarisk kost som ett alternativ på middagarna. Nu fanns det bara vegetarisk kost både måndag och torsdag kvällar. Det gillar vi inte. Inget fel på vegetarisk kost, men man bör få välja. Missnöjet vid vårt bord var stort. Vi avbokade middagen på torsdag kväll och åt på Storsäterns fjällhotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Var tog den klassiska havregrynsgröten m...

Rekommenderad av Farbror, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Var tog den klassiska havregrynsgröten med lingon vägen ... Annars mycket bra mat. Tycker inte det är ok att de vandrare som är klara för att gå ut, kommer in i restaurangen och gör iordning sina lunchboxar fullt påklädda, mössa på och med ryggsäck, övriga gäster undrar vad är det som händer ...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt familjärt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Enklare boendestandard dock med allt du behöver, rent och fräscht. Plus för lyxiga och sköna sängkläder och madrasser/kuddar/täcke. Vi sov som stockar, väldigt tyst och lugnt kvälls- och nattetid. God service i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.