STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 915 av 943 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(915 av 943rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 265)

Maten

Rekommenderad av Sten, Sverige (Sverige sön 28 mar 2021)
“Matsedeln var lite enahanda då den upprepade sig redan efter 4 dagar. Tex stod det röding två gånger på menyn. Båda gångerna visade det sig att man inte serverade röding utan öring. Dock var maten god.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten blev dessvärre en besvikelse denna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 mar 2021)
“Maten blev dessvärre en besvikelse denna gång. Den annars så goda spetskålen var bränd och torr. Den vegetariska ärtgrytan var dåligt smaksatt o inte någon kulinarisk upplevelse, mest bara stabbig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt rum om än litet. Gillar det rus...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 mar 2021)
“Trevligt rum om än litet. Gillar det rustika och enkla. Dock svårt att tänka mig fyra personer boende i detta fyrbäddsrum. Ett stort minus var lukten på toaletten/duschen. Från den s k kvarntoaletten kom emellanåt en stank av avlopp och kloak. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Charm och själ

Rekommenderad av Pär & Catharina, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Ett boende som passar klientelet fritidsmänniskor och som trivs att ha folk omkring sig. Boendet är inte toppklass men har en charm och själ som passar sig bra i fjällen. Plusbetyg för personalen som var mycket tillmötesgående och trevliga samt en restaurang med god mat och dryck samt en härlig utsikt över fjällen, hög mysighetsfaktor, även vissa gemensamhetsutrymmen gav bra utrymme för en paus efter skidåkningen. Trevligt också med en butik att strosa runt i.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiska Grövelsjön fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Det har varit en fantastisk v 11 hos er. Ffa har bemötande varit outstanding. Jättegod mat genomgående. Vår färdledare var oerhört proffsig, modig, kunnig,trevlig, lyhörd, hjälpsam och fysiskt o mentalt urstark. Skidspåren var perfekta. Vallaboden var ju en lysande lokal. Ingenting kunde vara bättre. Vänlig hälsning ingeli andreasson”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En verklig vitamininjektion! Jättehärlig...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“En verklig vitamininjektion! Jättehärliga dagar i spår och på boendet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet jag hade, ett fyrbäddsrum ,är lit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Rummet jag hade, ett fyrbäddsrum ,är litet. Svårt att föreställa sig hur fyra personer ska få plats. Gillar den gammaldags och rustika stilen i rummet. Toaletten var en s k kvarntoalett. Troligen var det den som gjorde att det emellanåt luktade vidrigt, avlopp och kloak. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grövelsjön levererar

Rekommenderad av Pirkkog, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Bra ställe för nybörjare att bekanta sig med fjällen. Bekvämt att kunna hyra utrustning för diverse aktiviteter. Supergott mat hela vägen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superdagarna 3

Rekommenderad av Conny Brandt, Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Underbar vistelse i Sveriges sydligaste fjäll. Bra service, god mat, och fina spår och förslag på turer. Kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Turskidåkning

Rekommenderad av Millan, Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Vi har deltagit i kursen turskidåkning. Mycket bra. MEN - varför blev våra middagar förpassade till en kal och tråkig källarlokal (Norska rummet)? Vi är väl en grupp som har betalat fullt pris och ska väl också hanteras som sådana. Känsla av att vi är en grupp som bekvämt kan stuvas undan för att bereda plats för övriga gäster gick inte att ta miste på. Maten som kom ned till oss var ljummen för att inte säga kall. I slutet av veckan förväntade man sig inte längre att den skulle vara varm, men jag tänker att det nog inte var så kocken skulle velat att den serverades. Om ni pga trängsel i restaurangen - i dessa pandemitider - inte kunde husera alla gäster samtidigt så är mitt förslag att ni har två sittningar. Eller alternerar mellan gästerna - att ena kvällen äta i källaren och den andra uppe i restaurangen. Vad tror ni om det? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.