STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (669 av 691 rekommenderar) (171 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(669 av 691rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 171)

Städning Standard

Rekommenderad av Mats Wiklund, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Det var väldigt dammigt på golvet framförallt under sängen. Bra att det fortfarande finns enklare boenden som inte är så dyra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rum nr 11

Rekommenderad av Dyberg-ek, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Mycket störande ljud från torkrumsfläten, ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0

Härlig miljö men för dyrt

Rekommenderad av Jojo, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Grövelsjön har alltid varit en favoritplats och vi har ofta återkommit till fjällstationen. Dessvärre kostar det nu mer än det smakar. Stationen är mysig och bemötandet trevligt. Restaurangen är ok men lever inte upp till nivån man förväntar sig för det priset. En avkopplande vistelse men priserna har ständigt ökat så nu börjar vi leta efter andra alternativ. För samma pris kan man få en betydligt högre standard med bäddad säng och toalett på annat håll i fjällvärlden. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Restaurang

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Middagen i restaurangen var riklig och varierad, men med tanke på priset anser jag inte det var värt pengarna. Plus för salladerna, minus för varmrätten. Hade faktiskt magknip på natten efter att ha ätit kyckling på kvällen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

The place you're longing after during your hike!

Rekommenderad av François, Belgien (Belgien mån 02 sep 2019)
“A good bed, a nice breakfast, a great supper in a cozy atmosphere make STF Grovelsjon a perfect place to stay after your hike in the surrounding fjall.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grövelsjön

Rekommenderad av Emelie , Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal. Vi är så nöjda och kommer komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och enkelt boende

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Jag är trött på hotell med en massa onödiga saker på rummet, som TV etc. Här får man vad man betalar för, en säng att sova i, ett tvättställ, bra med garderobsutrymme och krokar att hänga våta kläder på. Och jag fick ha med mig min hund, min bästa vän! Bra restaurang, utan överdrifter, med vegetariska alternativ och mycket trevlig personal. Den enda jag tyckte var ett minus, var att man tvingades sitta vid långbord. Jag har inget problem att socialisera med främlingar, men jag sökte en period i ensamhet, med vandringar i tysthet, och hade ingen lust med "small talk" vid middagsbordet. Vid middag 2 tvingade jag mig till ensamt bord. Vila är olika för alla. En del kanske söker kontakt, men jag gjorde inte det. Måste finnas en möjlighet för såna som mig också!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen mkt tillmötesgående utom vid ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Personalen mkt tillmötesgående utom vid första middagen. Då måste vi sitta tillsammans med andra gäster vid ett långbord fast det bara var ett fåtal gäster i matsalen. Det gick inte att få sitta enbart med sitt eget sällskap. Om matsalen hade varit full, vore det en annan sak. Det var inte trevligt och kändes inte bra att bli ”föst” till en plats där vi inte ville sitta. Vi fick inte fönsterplats så vi missade den vackra vyn över de norska fjällen. Jag reste med min dotter och vi hade verkligen sett fram mot att umgås bara vi i några dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt gott

Rekommenderad av MF, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Allt gott”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

God frukost och trevliga middagsstunder!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“God frukost och trevliga middagsstunder!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället