STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 948 av 984 rekommenderar (241 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(948 av 984rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 241)

Härliga dagar i Grövelsjön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Fantastikt fint läge i en härlig miljö. God mat, trevlig personal med hög servicekänsla. Svårt att ha det bättre. Dock kanske standarden på rummen inte riktigt harmonierar med priset. Standarden passar in i miljön men för mig är det som vandrarhemsstandard med hotellpriser. I byggnaden där min dotter, hunden och jag bodde var det verkligen lyhört. Tack för fina dagar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Min favorit bland STFs fjällstationer

Rekommenderad av Katarina , Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Alltid trevliga och glada medarbetare samt supergod kravmärkt mat ☀️☀️☀️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket furu

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Jättegod mat, inte mkt till badrum med underlig kvarntoalett, tillbaks till 70-talet vad gäller boendet. Lätt avloppslukt i den delen av stationen där vi bodde. Dålig lukt på vår toalett. Ingen hade bytt toaborsten på mkt länge. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende

Rekommenderad av Fjällgesterna, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Bra sängar, sovit som en stock. Middag var helt underbar, likaså frukost. Personalen otroligt glad och hjälpsam++++”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och allt var väl genomtänkt. Mö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Trevligt och allt var väl genomtänkt. Möjligheter att hyra utrustning, jättebra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge för fjällvandring

Rekommenderad av OWE, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Grövelsjöns fjällstation ligger bra till för fjällvandring. Men ska man ha hög boendestandard ska man välja annat boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Njutbar Höst i Grövelsjön STF

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Härliga dagar med vandring, god mat, enkelt och harmoniskt, gott för kropp och själ. Årets tradition, vi njuter och upplever vackra höstfärger på fjället. Tack! ni gör ett mycket bra jobb på stationen 🙏🍁⛰”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dusch/ bastu!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Jättefint på Grövelsjön men det gemensamma duschutrymmena och badrum såg inte så roligt ut. Även gemenskapsutrymmena var inte lika fina som på andra fjällstationer. Men annars toppen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig personal enkelt med in o utcheck...

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Trevlig personal enkelt med in o utcheckning men vi stod på ställplats med hög dygnskostnad som man förväntar sig service för där toa latrintömning o disk va i samma utrymme iinte fräscht Dusch i stora byggnaden men så dåligt tryck i duschen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknar en personlig "själ"!

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Hej Jag har bott på fjällstationen många vintrar tillsammans med familjen. Barnen har lärt sig att uppskatta vidderna, tystnaden och cross country på skidor. Nu är de vuxna och kommer vintertid med sina egna barn. En solskenshistoria! Vi, nu bara min man och jag, var nöjda även denna gång. En synpunkt, kanske inte så lätt att ta till sig så här på höstkanten, är att jag alltid tyckt om det personliga tilltalet på stället - och saknade det nu. Barbara och/eller Charlie, för att inte tala om guiderna, (lite olika...) brukade förr hälsa gästerna välkomna och ta sig tid att berätta vad som var speciellt just för denna vecka (alt. just dessa dagar...) "Programmet" satt uppsatt i hallen och var man intresserad gick man ner efter middagen och lyssnade. Var rädda om det personliga tilltalet! En del av STF-andan kan man kanske kalla det. Information om leder, korta berättelser om naturen och traktens historia, är en unik tradition värd att bevara. Det är också ett sätt att ge vistelsen hos er ett sammanhang. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.