STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 883 av 915 rekommenderar (197 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(883 av 915 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 197)

Nepotism för coola trekker polare

Ej rekommenderad av Mattias Tronje, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Jag vill starkt avråda från att åka till Grövelsjöns fjällstation om du kommer med elbil. Stationen har en destinationsladdare med tydliga regler; 75kr för max 4h laddning i följd. Detta verkar dock inte gälla personal eller personalens coola trekkerpolare. Där är det nepotism och godtycklighet som gäller. När jag ville ställa mig i kö för att ladda fick jag veta att en person, som bodde i personalbostäderna, skulle ladda hela natten och ”nu var det bara så”, trots mina påpekanden om de tydlig uppsatta reglerna kring betalning och tid. Godtycklighet och nepotism. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 07 aug 2022)
“Trevlig personal, en dröm för den som gillar omålad furu, sköna sängar, god mat och helt gudomligt frukostbröd. Bra start och avslut på en härlig fjällvandring! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Restaurangen håller hög klass, maten är...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“Restaurangen håller hög klass, maten är alltid lika god. Det som ger ett litet minus ät dock när jag köpte en chokladboll och hittade en tråd i den så fick jag inte ens en ursäkt. Utan endast , det var inte bra ska ta det med våran bagerska. En ursäkt och kompensation hade varit bättre. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivelig, rent, herrlig frokost, triveli...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 03 aug 2022)
“Trivelig, rent, herrlig frokost, trivelig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende med vegetarisk mat

Rekommenderad av Li, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Frukostbuffé med bra vegetariskt tänk. Bra boende med manglade lakan. Milsvid utsikt från restaurangen. Morotssoppan som serverades 29/7 juli var jättegod, så full stjärnpott till kocken! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Barnens första fjällupplevelse

Rekommenderad av MOLKs, Sverige (Sverige tis 26 jul 2022)
“Otroligt vackert belägen fjällstation med många möjligheter. Vi gjorde dagsturer, med barn 5 och 8 år och bodde på hotellet. Rummet med två våningssängar var som förväntat, litet men funktionellt. Vi hade helpension men bokade maten efter boendet då det var väldigt svårt att hitta kostnad för mat, inte ens vid betalningen på hotellet var det lätt att utläsa (ens för personalen). Middagen första kvällen var superbra med renskavsgryta, barnen njöt. Fiskgrytan dag 2 var inte lika god och smakrik. Personalens bemötande var bra överlag, men beroende av vem som stod i receptionen så fick vi olika mycket hjälp/svar på våra frågor. Trollstigen (2 km) var uppskattat då vi skapade två troll dit. Lekrummet var bra, men skulle kunna uppdateras lite för att tilltala barn i olika åldrar. Barnen hängde gärna där för att träffa andra barn. Gott med möjlighet till bastu. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Grövelsjön, STF Fjällstation, är en ”pärla”

Rekommenderad av ”Vandraren”, Sverige (Sverige tis 26 jul 2022)
“Ett trevligt och proffsigt bemötande från persotnlaen på Grövelsjön, STF Fjällstation. En härlig atmosfär på fjällstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt var bra men konstigt att det inte f...

Rekommenderad av Richard, Sverige (Sverige mån 25 jul 2022)
“Allt var bra men konstigt att det inte fanns medlemspris på frukosten ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Små rum trots att vi bara var 2 st i ett...

Ej rekommenderad av Kent, Sverige (Sverige sön 24 jul 2022)
“Små rum trots att vi bara var 2 st i ett fyrbäddsrum, Dålig ljudisolering.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevligt men middagen har förbättringspotential

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Hade jättetrevligt och boendet var bra. Åt middag sista kvällen men den levde tyvärr inte upp till förväntningarna. Det började med att min sambo som är gravid ville beställa ett glas alkoholfritt Bubbel. Vi fick till svar att de bara sålde hela flaskor trots att det fanns pris för ett glas i menyn... Vi blev väldigt förvånade och kom oss inte för att ifrågasätta det där och då. Sen var det ångad torsk och kokt potatis att äta. Både potatisen och fisken var knappt ljumna... när vi påpekade det värmde de våra portioner i micron...! Hade väl inte riktigt förväntat mig micrad fisk för 375kr... Har ätit fantastiskt fin mat på sylarna och där förstår jag priset då det är helikoptertransport. Här finns bilväg och när klassen på maten inte ens når en standard som en halvkass lunchrestaurang borde priset vara betydligt lägre. Det var synd att vi fick ett sånt avslut på annars fina dagar.”
STF Grövelsjön Fjällstation svarar (tis 19 jul 2022)
Hej Anders och tack för att du tagit dig tiden att beskriva din upplevelse hos oss. Supertråkigt att middagen inte levde upp till förväntningarna, kommer prata med serveringspersonalen vad det kan ha skett för missförstånd kring drycken samt köksteamet om förbättringsmöjligheter vad gäller varmhållningen av maten. Hoppas du väljer att komma åter. Fjällhälsningar, Hedda E. Wendt TF Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.