STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (758 av 781 rekommenderar) (174 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(758 av 781rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 202)

Outstanding location

Rekommenderad av Joaquin, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Very good location, close to countless hiking trails. Very nice staff. The budget rooms are too small, although they are conveniently arranged (there are even sinks). A bit too expensive for what it is, but the location makes up for it.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag märkte av att lunchpaket hade snålat...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Jag märkte av att lunchpaket hade snålats in på. Det blev lite tjatigt att äta mackor och pannkakor en vecka. Saknade samosas och köttbullar samt rörorna som fanns förra året. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stökigt i corona-tider

Ej rekommenderad av Besviken förstagångsbesökare, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Trängsel och stök vid frukost och middag, fjällstationen har uppenbara problem att ställa om till följd av corona. Uppenbart att anläggningen är underbemmanad och att den personal som anställs saknar ordentliga introduktioner i vad som förväntas utifrån gästernas perspektiv. Detta till trots ligger fjällstationen väldigt vackert och det är i princip bara att kliva på valfri led 30 meter från entrén. Slutsatsen är att den som vill besöka Grövelsjön gör bäst i att vänta ut sitt besök till anläggningen har lyckats komma runt sina bemanning/serviceproblem. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Själva fjällstationen är fin och maten g...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Själva fjällstationen är fin och maten god. Men vi är mycket besvikna på hur man hanterar hygien och folksamling mht den pågående pandemin. Det var allt för mkt folk på fjällstationen, trängsel vid frukost och middag. Buffé istället för bordsservering, tex helt bröd som skulle skäras av varje gäst istället för bullar. Stora smörpaket där alla delar samma kniv istället för engångs smörpaket. Det uppstod hela tiden köbildning och var svårt att hålla avstånd i matsalen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ställplats

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Dålig standard på husbilsplatsen. Toa,kassettömning och disk i samma lilla rum. Dusch saknades. Man kan begära lite bättre för det höga priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Nöjd smålänning

Rekommenderad av karin, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Trevlig personal som visade tydligt och vänligt hur vi ska förhålla oss i coronatider som att hålla distans och handhygien. God frukost anpassad till vandrare och smakrik middag. Bra med smårum under lediga stunder för vuxna som för barn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvandring

Rekommenderad av Berra & Äva, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Mycket bra anläggning och ställplats eftersom vi hade husbilen med oss. Vi hade även tur med vädret, lite regn, lite sol, och vind vilket kännetecknar det man kan förvänta sig. Vi hade det riktigt bra, tack👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Trots ett litet utrymme Kunde vi lätt samsas och sova gott. Bra med hyllplan, nära till torkrum och framförallt ett bra sätt om man snabbt vill ut på fjället. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

På det stora hela hade vi en bra vistels...

Rekommenderad av Fjällälskaren, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“På det stora hela hade vi en bra vistelse. Middagarna var höjdpunkten, mycket gott. Frukosten bra men lite stökigt m alla som skall göra iordning sina lunchpaket, det tömmer buffén i en rasande fart och det fylls inte på i samma takt som det går åt. Känns väldigt roffigt för oss som ej har lunchpaket och köerna blir långa.... Så ska du ej ha lunchpaket är vårt tips att äta frukost senare. Servicen var överlag ojämn. Viss personal kändes trött och hade inte ett så stort engagemang menads andra verkligen var mån om oss och vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grövelsjövecka 30

Rekommenderad av Kevik, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Trevligt boende i huvudbyggnaden med nära till allt! Bra måltider hela veckan. Bra vandringsguide på långvandringarna. Underbar natur runt anläggningen! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.