STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (664 av 685 rekommenderar) (165 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(664 av 685rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 165)

Förbättringsförslag: - Lägg något på gol...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 jan 2020)
“Förbättringsförslag: - Lägg något på golvet i vallaboden, det blir väldigt halt med pjäxor och lätt att halka. - Häng upp någon form av ljudabsorbent i vallaboden, det är väldigt ekigt i lokalen då det inte finns gardiner eller dylikt. Mycket trevligt ställe med god mat och jättekul att ni är så miljömedvetna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastiskt nöjd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 jan 2020)
“Hej Vi bodde för första gången på Grövelsjöns fjällstation och är såå nöjda. Boendet är så trevligt och mysigt! Personalen fantastiskt trevlig och serviceminded. Och maten var ljuvligt god! Det var över förväntan alltihop och vi kommer gärna igen! Finns det en liten detalj som jag vill skicka med som förbättring så är det dammsugning av säng och madrass. Våra sängar och madrasser i rum 105 var riktigt dammiga. Det förtog dock inte helhetsupplevelsen utan vi är som sagt väldigt nöjda med vår vistelse hos er. Varma hälsningar och med önskan om en god fortsättning! Ulrika Ingelsson”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenalternativ till julfirande!

Rekommenderad av Agnetha, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Alla ingredienser för ett julfirande fanns med. En extra "krydda" var transport till julottan och den fina Storsäterns kapell. Mycket bra utflykter med kunniga och trevliga guider. Kul med kvällsaktiviteter såsom t. ex. musikquiz. Mycket god mat och gott bröd. Julbordet var magnifikt. Hade dock gärna sett ett alternativ till till rödbetsbiffar på juldagen. I början var inte all personal intrimmad på all information som vi fått vid bokningstillfället, blev bättre under vistelsens gång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Synpunkter till förbättring

Rekommenderad av Björn Zätterström (070-2043752), Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Vi tycker att man går för långt med närmast hysterisk kryddning av allting. Vi tycker också att vattenbaden till gröt och soppor verkligen skall vara varma/heta. Likaså vattnet till the och termosar - ”hot water” var det inte någon dag. Vi saknade norsk hyvelbar brunost när det ändå bara är en mil till gränsen! Kanske kan man också ha norsk getost i st f grossistens ganska smaklösa brieost. Sedan är det kartorna och skyltningen i terrängen - det är FÖR dåligt för en så klassisk destination. Den behöver en total översyn - både i naturen (bl a avstånd) och på tillgängliga kartor (gör ex en särskild karta med bara skidspår) Och när dagsljuset bara är 4-5 tim kanske pannlamporna skulle vara gratis att disponera! Ett förslag att överväga: gör enkelt en kallbassäng i det outnyttjade prånget in till vänster i herrbastuns duschrum!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Trevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“Det är alltid trevligt att återvända till Grövelsjön”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Guiden Kjell var trevlig och proffesion...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 05 nov 2019)
“Guiden Kjell var trevlig och proffesionellt som guide. Duktig! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 okt 2019)
“Toan låter väldigt mycket när man spolar och luktar lite unket i badrummet. Stegarna till våninssängarna är svåra att klättra på. För övrigt är rummet mycket trevligt o rymligt även med 4 personer!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Miljötänk

Rekommenderad av K, Sverige (Sverige tor 03 okt 2019)
“Bra att det finns ett miljötänk .Kunde kanske vara ännu bättre tex beträffande sänglinne.Allra bäst om var o en tar med detta om det är möjligt.Burk för lunchpaket rekommenderades när jag beställde.Bra-men kanske kunde betonas mer.Nästan ingen hade hörsammat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra upplevelse

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Paket boende, mat och fina vandringsmöjlighter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Livsnjutare

Rekommenderad av Bettan , Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Så trevligt, mysigt, inspirerande och avkopplande. Vacker höstvandring runt Hela Grövelsjön i eldens tecken. Så skön bastu, goda drycker och en fantastisk god mat. Fin och godhjärtad personal. Sköna sängar och en god sömn. Tack vi återkommer .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.