STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 818 av 849 rekommenderar (182 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(818 av 849 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 171-180 av 195)

Trevlig personal och god mat i härlig mi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Trevlig personal och god mat i härlig miljö. Lugnt och avkopplande. Något för dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rumstandarden

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Mitt rum luktade något i stil med fotsvett och malmedel. Fick ont i huvudet av lukten. I övrigt var det välstädat.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Litet mysigt rum på fin fjällstation

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Sköna sängar och fint rum. Bra med egen toa på rummet. Tack vare att fjällstationen har så många gemensamma ytor, sällskapsrum, lekrum, kök mm så funkar det fint med ett litet rum även om vi var 2 vuxna och 2 barn + bebis som bodde i rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande och service i restaurang var t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Bemötande och service i restaurang var toppen! Reception och uthyrning bra men lite oengagerat. Genuin och fin fjällstation med jättefint läge nära Underbara fjäll.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt pris o urdåliga skidspår

Rekommenderad av Lilian, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Hej, bokat 1 natt, dubbelrum. Ficka betala 600kr mer via Er jämfört med motsvarande bokning via Booking.com. Ni tog 1250 + 200 om ej STF medlem! Bokning via Booking.com 650kr Orimligt stor skillnad! Era längdspår var bedrövligt dåliga! Jämfört med Exv Fjätervålen som hade toppenspår Både dag före o efter 1/4. Era spår flacka o nästan obefintliga! Ni måste skaffa bättre spårmaskiner om ni skall vara längdcentrum! Middag o frukost var vi mkt nöjda med. Mvh”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Very good

Rekommenderad av Bruno, Frankrike (Frankrike mån 05 apr 2021)
“I really enjoy my stay. Stunning location with an amazing view toward Norway. Super friendly and helping staff Good and abundant food For those who do not have their own gears, the ski shop appears to have good équipement. A friend of mine hired from them. No complaints......and no blisters :))”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukosttrångt

Rekommenderad av Håll avstånd, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Tyvärr hade STF bokat in för många gäster under helgen, vilket ledde till stor trängsel främst under frukosten. Kändes inte alls coronasäkert. Hade inte kommit om jag förstått att det skulle vara sådan trängsel - men jag får väl skylla mig själv...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Omöjligt att boka om i Tänndalen

Rekommenderad av Clara, Sverige (Sverige mån 29 mar 2021)
“Vi åkte skidor från Storulvån till Grövelsjön. Det blåste väldigt mkt, upp till 25 m/s. Vi blev försenade pga detta och kunde boka om vårt boende. Dock ej i Tänndalen. Det tyckte jag var dåligt. clara.hellstrom@storaenso.com”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vistelse med charm

Rekommenderad av Lasse , Sverige (Sverige mån 29 mar 2021)
“Turiststationen har en gammaldags fjällcharm, som också gör att man står ut med att (hotell-)rummet är extremt litet, och badrummet något ålderdomligt. Interiören är av gammaldags furu/gillestugaslag, extremt konsekvent genomfört, och med mycket hög kvalitet. Utsikten från fjällstationen mot de norska fjällen är oslagbart hänförande. Butiken har ett mycket bra utbud. Maten är av hög klass. Serveringspersonalen var inte så kunniga om varesig rätter eller drycker, men de var mycket serviceinriktade, trevliga och gjorde alltid sitt bästa. Frukostserveringen flöt på mycket bra, middagsserveringen var mera valhänt och kändes inte så genomtänkt, kanske delvis på grund av alla Coronarestriktioner; personalen tycktes ibland glömma bort gäster vid vissa bord. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För kort

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 29 mar 2021)
“ Vilket underbart ställe. Bra rum och mycket välisolerat med sköna sängar. Bra kök med stora ytor att vara på. Trevlig personal Kommer komma tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.