STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (664 av 685 rekommenderar) (165 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(664 av 685rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 165)

Vid frågorna ang duschar mm svarade jag ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Vid frågorna ang duschar mm svarade jag lite negativt. Detta pga duscharna i bastun. Har varit på Grövelsjön många gånger och det är samma kommentarer varje gång...………"det måste vara stopp i duscharna"...…"kanske slut på varmvattnet" mm. Inget tryck i duscharna!! Har också en annan kommentar Var med på "Tanter på tur" Flera av deltagarna har varit med i många år. Deras kommentar var att inget av det dom påpekat under 10 år hade inneburit någon förändring. Är alltså enkäterna enbart till för att vi deltagare ska känna oss lyssnade på utan någon vidare åtgärd? Tex var vi 6 st från Göteborgstrakten. 3 satt i var sin bil upp. dom andra 3 åkte tåg med olika lång restid. Varför inte en deltagarlista så vi kunde samåkt?? Jag vet att det nu med nya lagar blir svårare men denna önskan har framförts varje år!! Det går ju också att lösa genom att vi deltagare ger vår tillåtelse till detta med en enkel knapptryckning”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummen i minsta laget, kunde finns bättr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Rummen i minsta laget, kunde finns bättre info om vandringslederna”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En pärla!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Lagom stort med mysig atmosfär, fint bemötande och god mat. Småplocket till after fjäll var utsökt efter en varm dag!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Den vackra naturen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 sep 2018)
“och renarna är det som gör vistelsen till en fantastisk upplevelse. Men även den goda maten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vår augustivecka vid Grövelsjön.

Rekommenderad av Boy, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Mycket bra bemötande i receptionen. Personalen är kunnig och vänlig. Även i restaurangen blev vi mycket väl bemötta. Några småsaker: En gång saknades toapapper på en toalett, och tvålflaskor på toaletterna var tomma vid flera tillfällen. Dock hade vi som helhet och som vanligt en njutbar vecka på STF Grövelsjön Fjällstation och i den omgivande fjällnaturen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig fjällstation med renoveringsbehov

Rekommenderad av Kvarnen , Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Grövelsjöns fjällstation erbjuder mysigt boende med fantastisk mat och trevlig och serviceinriktad personal. Bra aktiviteter för barnfamiljer. Byggnaden behöver dock en renovering, är ganska sliten i nuläget. Dåligt tryck i duschar mm. Sett till standarden är det ett dyrt boende, men fördelarna överväger ändå. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig och serviceinriktat bemötande!!

Rekommenderad av Anders Ramberg, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“Vid återkomsten till Grövelsjön på söndagen 12/8 hade jag inte bokat middag till kvällen. Trots att det var fullt, skulle bokat innan 12.00, sprang receptionisten bort till köket och ordnade middag till mig och sonen. Väl värt ett beröm för intresse av mig som kund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varför är inte ensamma längre välkomna?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Jag är mycket kritisk till den exkluderande profil Grövelsjön fjällstation har med satsning på familj och äldre par. Varför är man inte välkommen som ensam, utan straffas med att betala mycket dyrare per person. Grövelsjön hällen är "snälla" och passar bra för ensamma vandrare, men på fjällstationen är man inte välkommen. Att man inte kan boka bädd i sovsal förändringar på plats är helt knasigt. Vad ska man då göra om det inte finns en ledig bädd, sova under en gran?”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra läge som man kan göra så mycket mera av

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Läget på Grövelsjöns fjällstation är perfekt med fjällen i både Sverige och Norge bokstavligen utanför dörren. Dessutom fjäll som är perfekta som start för den som vill testa på. Tyvärr förvaltar man inte denna potential fullt ut och i jämförelse med t.ex. Abisko, Sylarna och Storulvån som vi besökt de senaste åren sladdar Grövelsjön. Som i alla tjänsteproducerande branscher blir det detaljer som bygger en helhet. Personalen i framförallt receptionen är mycket vänliga och hjälpsamma, men det är bara några meter längre bort i köket som bristerna blir som mest tydliga. Om det är avsaknad av kompetens, intresse eller kunnig arbetsledning som brister är svårt att avgöra på några dagar - men man kan konstatera att vare sig organisation eller slutprodukten (maten) fungerar optimalt. En annan detalj var att vi under hela vår vistelse inte fick tillgång till wifi - trots att det uppenbart fanns mobil täckning. Det fungerade fortfarande inte efter fyra dagar. Receptionens personal hade kunskap om vandringsalternativ som inte fanns på vare sig anslagstavla eller i pärmen på rummet. Här skulle man kunnat bjuda fler på denna inspiration. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

De 4 dar vi bodde där var det mycket fol...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“De 4 dar vi bodde där var det mycket folk o 2 middagssottningar. Lite stressigt o rörigt, men denunga personalen klarade det bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.