STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (665 av 686 rekommenderar) (165 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(665 av 686rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 165)

Boende och måltider (vi har redan svarat på en enkät som inte liknade denna..? Hoppas ni fått den trots elavbrott)

Rekommenderad av Birgitta & Anders Gunnartz (rum 210), Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“Boende: medveten om att Grövelsjön är en fjällstation där man kanske inte kan förvänta sig hotellstandard på rummen dock: eftersom vi har hund bodde vi i Grövlan där tycker vi att mysfaktorn på rummen är låg. Saknas skön sittplats/-er, saknas belysning över spegel/tvättfat plus en enkel trasmatta hade varit trevligt. Undermålig ventilation. Vår luftventil gick inte att öppna. Ta bort sopsorteringslådan på rummen. Det finns sopsortering i det gemensamma köket. Hylla över sängen fanns endast i underslafen? Trots många krokar/avhängningsmöjligheter får det gärna bli ännu fler – kan aldrig bli för många. Dålig/obefintlig ventilation i gemensamma duschar å toaletter – dålig lukt i korridoren i Grövlan. Slutligen vore trevligt med något umgängesutrymme i huvudbyggnaden där man får ha hund med sig! Måltider: Maten är förträfflig så ock personalen! Vi har invändningar mot bordsplacering vid middagarna. Det är inte acceptabelt att stå och vänta närmare tjugo minuter innan man blir placerad. Tveksamma till bordsplacering över huvudtaget i synnerhet vid långbord med tio personer. Vad är vitsen när man ändå inte kan prata med alla?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi var en grupp på 4 personer som alla v...

Rekommenderad av Rum 202 och 206, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“Vi var en grupp på 4 personer som alla var Mer än nöjda efter vår vistelse hos er (helpension, nyår). Maten var Suverän (hälsa kockarna!) och personalen på hela centret var alla trevliga, kompetenta och tillmötesgående! Tack för fantastiska dagar! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mat och trevlig personal

Rekommenderad av Agneta , Sverige (Sverige lör 05 jan 2019)
“God mat och trevlig personal ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grövelsjön

Rekommenderad av Tompa, Sverige (Sverige lör 05 jan 2019)
“Bra boende med trevlig personal och toppenmat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket härlig atmosfär och fantastiskt m...

Rekommenderad av Gabriel, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Mycket härlig atmosfär och fantastiskt med närheten till fjället. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Höstglöd med en mix av rogivande aktiviteter

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Härligt arrangemang med en mix av vandring, yoga, qi-gong och inspirerande föredrag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd Glad o Tacksam

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Stärkt i själ o hjärta efter några Höstglöds fyllda dagar... Kryddat med Ymnigt Snöfall..... En Lisa för själen.... Må bäst. Mats o Monica”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Luktade mögel om toaletten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Jag upplevde att det luktade mögel på toaletterna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det fanns inte tillräckligt med mat på b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 sep 2018)
“Det fanns inte tillräckligt med mat på buffen så att alla hann få. Det var inte OK. Vi var ett stort gäng och det var alltid någon som inte fick ens av huvudrätten eller dess tillbehör. I övrigt låg standard på boendet men fantastisk personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helhetsupplevelsen var bra men maten lit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 sep 2018)
“Helhetsupplevelsen var bra men maten lite av en besvikelse.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.