STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (638 av 659 rekommenderar) (163 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(638 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 163)

Mycket härlig atmosfär och fantastiskt m...

Rekommenderad av Gabriel, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Mycket härlig atmosfär och fantastiskt med närheten till fjället. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Höstglöd med en mix av rogivande aktiviteter

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Härligt arrangemang med en mix av vandring, yoga, qi-gong och inspirerande föredrag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd Glad o Tacksam

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Stärkt i själ o hjärta efter några Höstglöds fyllda dagar... Kryddat med Ymnigt Snöfall..... En Lisa för själen.... Må bäst. Mats o Monica”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Luktade mögel om toaletten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Jag upplevde att det luktade mögel på toaletterna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det fanns inte tillräckligt med mat på b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 sep 2018)
“Det fanns inte tillräckligt med mat på buffen så att alla hann få. Det var inte OK. Vi var ett stort gäng och det var alltid någon som inte fick ens av huvudrätten eller dess tillbehör. I övrigt låg standard på boendet men fantastisk personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helhetsupplevelsen var bra men maten lit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 sep 2018)
“Helhetsupplevelsen var bra men maten lite av en besvikelse.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det skulle vara bra om man satte upp ett...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“Det skulle vara bra om man satte upp ett handtag på väggen , där msn skall klättra ner ftån övervälden, bra att ha något stabilt att hålla i, bör tänka på oss som är äldre. Kan vara lite gör mycket läckande kranar i duschrum i korridoren. Angående bokning, att det MÅSTE ske o lime. Kan inte förstå att det inte skall gå att ringa och ändå få 25% rabatt på bokningen???? Man vill exkludera bort vissa personer , de som jag dom har svårt med dsta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“Dålig smak på maten, ganska enkel för det priset! Öl o vin ganska dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hej STF, Ni gör mycket bra och jag upps...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“ Hej STF, Ni gör mycket bra och jag uppskattar att ni finns men detta är den tredje utvärderingen (alla lite olika) som ni ber mig fylla i efter min vistelse på Grövelsjön. Det är två för mycket. ”

Maten i restaurangen

Rekommenderad av Anda, Sverige (Sverige tor 20 sep 2018)
“Jag tycker att boende och personal är jättebra, det som drar ner betyget är att det inte finns något alternativ till restaurangens middagsbuffé. Om man är borta kan man tycka att det är trevligt att äta en middag i restaurangen men eftersom det enda alternativet är en buffé för nästan 400 kr så kan det kännas så dyrt att man avstår. Om man har tagit tåg och buss för att komma till stationen så finns inte möjligheten att släpa med sig mat för flera middagar och man är då hänvisad till butikens ganska mediokra utbud. Det borde finnas en enklare barmeny eller möjligheten att köpa bara en varmrätt. Man skulle tom kunna erbjuda denna rätt senare än buffén, tex 19.30. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.