STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 715 av 742 rekommenderar (178 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(715 av 742rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 178)

Camping

Rekommenderad av Camparen, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Campingplatserna är små. Husvagn med förtält kommer mycket nära varandra trots att bilarna är parkerade på annan plats. Det känns inte fräscht att tömning av toalett sker i samma rum som disk hanteras. Annars bra med dusch i huvudbyggnaden och trevligt att få utnyttja faciliteterna som finns i huvudbyggnaden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Grövelsjöns fjällstn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Mycket trevlig reception. Standard som man hoppas på en fjällstn. Skön dusch och bra toaletter. Mycket fin restaurang. Kommer gärna tillbaka, även i vinter. Tack för ett trevligt dygn i Grövelsjön! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig fjällsemester

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Välbeliggande med möjligheter till många olika upplevelser ; både höga fjäll, vatten och skogsterräng. Tyvärr var den norska sidan avstängd pga pandemien. Fjällkänsla på bekvämt avstånd för oss som bor söerut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helhetsintryck av vistelsen

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Bodde tre nätter med helpension. Läget med närheten ut i naturen är fantastiskt. Maten och personalen likaså. Byggnaden och lokalerna är slitna. Ger ett schabbigt intryck. Badrummet luktade illa, bristfällig ventilation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kan det bli bättre?

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Härlig personal med stor serviceanda. Otroligt god mat och härlig underbar personal. Känner mig mer än nöjd och hann inte hem förrän jag börjar drömma/planera nästa tur! Tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mat, adekvat boende och bra gym

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Bodde i 5 dagar med 2 barn. Vi fick en spjälsäng för den minsta. En nackdel är att sängarna i 4-bäddsrum inte har någon form av kant vilket gjorde av vår 4åring ramlade ur sängen på natten. Ingen skada skedd. Inga barnbestick i matsalen. I vallaboden finns ett gym med 2 olympiska skivstänger, ca 120kg viktplattor, 2st SkiErg samt lite ställningar för pullups/dips. Kettlebells från 8-28kg, en av varje. Inga hantlar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

olika hus man bor i och laga mat på ett...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“ olika hus man bor i och laga mat på ett annat hus, under sommar vistelse gå ju bra att gå mellan husen. Skulle inte boka på vintern. Jag har bott på måmga stf därför kan jag med bredare erfarenhet jämföra. Skala 1-10 ni skulle få 4. Vatten kokare behövs byta ut. Svårt att hälla i termosen fick varmt vatten på handen. Enligt mitt tycke ligger Abysko stf topp. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rumsstorlek och ljudnivå

Ej rekommenderad av Gunnar , Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Rumsstorleken kan jämföras med en sovkupe på tåg. Utanför fönstret (som man av temperaturskäl var tvungen att ha öppet) brölade ett fläktaggregat natten i genom. Vår förståelse var att detta ljudstörda rum betingade samma pris som övriga rum, vilket i så fall är svårförståeligt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dax att renovera

Ej rekommenderad av Jonas Hägglund , Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Den stank av mögel som fanns i rum och korridorer känns inte riktigt hälsosam. Tur att vi var där på sommaren så att man kunde ha fönstret öppet dygnet runt. Sängarnas stegar var trasiga, med hög risk för fallskador. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukost var inte prisvärd

Rekommenderad av Ove, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Härligt ställe med bra atmosfär. Men tyvärr var frukosten mest socker och snabba kolhydrater, precis motsatsen man behöver för en dag på fjället. Kokta ägg och ostskivor var det som fanns om man inte ville äta kolhydrater. Ett utbud som även de som vill äta mer Lchf vore självklart till det priset. Lite bacon och en äggröra skulle räcka att lägga till för att ge mer alternativ och en bättre balanserad frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-27 13:24:33, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.