STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (643 av 659 rekommenderar) (164 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(643 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 166)

Fint och enkelt boende

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Jag är trött på hotell med en massa onödiga saker på rummet, som TV etc. Här får man vad man betalar för, en säng att sova i, ett tvättställ, bra med garderobsutrymme och krokar att hänga våta kläder på. Och jag fick ha med mig min hund, min bästa vän! Bra restaurang, utan överdrifter, med vegetariska alternativ och mycket trevlig personal. Den enda jag tyckte var ett minus, var att man tvingades sitta vid långbord. Jag har inget problem att socialisera med främlingar, men jag sökte en period i ensamhet, med vandringar i tysthet, och hade ingen lust med "small talk" vid middagsbordet. Vid middag 2 tvingade jag mig till ensamt bord. Vila är olika för alla. En del kanske söker kontakt, men jag gjorde inte det. Måste finnas en möjlighet för såna som mig också!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen mkt tillmötesgående utom vid ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Personalen mkt tillmötesgående utom vid första middagen. Då måste vi sitta tillsammans med andra gäster vid ett långbord fast det bara var ett fåtal gäster i matsalen. Det gick inte att få sitta enbart med sitt eget sällskap. Om matsalen hade varit full, vore det en annan sak. Det var inte trevligt och kändes inte bra att bli ”föst” till en plats där vi inte ville sitta. Vi fick inte fönsterplats så vi missade den vackra vyn över de norska fjällen. Jag reste med min dotter och vi hade verkligen sett fram mot att umgås bara vi i några dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt gott

Rekommenderad av MF, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Allt gott”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

God frukost och trevliga middagsstunder!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“God frukost och trevliga middagsstunder!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I huvudsak bra boende men alldeles allde...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“I huvudsak bra boende men alldeles alldeles för dyrt för ett såpass enkelt rum. (I Grövlan) Mycket ljud från ventilationen som gjorde det lite svårt att sova, i övrigt var rummet rent och bra. Ganska ofräscht i kylskåpen, men resten av köket var rent och välutrustat. Skulle gärna bo hos er igen, men inte för det priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jag har mest vandrat i norra Sverige så ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Jag har mest vandrat i norra Sverige så detta var en fin upplevelse att kunna vandra nästan varsomhelst och inte behöva hålla sig längs lederna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvecka med mersmak

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Alltid lika vackert i Grövelsjön man kommer gärna tillbaks. Mycket god mat. Rummen vid årets vistelse över förväntan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyvärr var maten inte den godaste 2av5

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Tyvärr var maten inte den godaste 2av5”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt, pensionatsliknande boende i fjällmiljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Så här på sensommaren var beläggningen inte så stor, och särskilt vid middagarna var det en mindre grupp av relativt gamla gäster (till vilka jag själv kunde räkna mig) som samlades för en gemytlig samvaro. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En minnesrik sista skollovsvecka med familjen

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Vi kom i en tolvmannatrupp för att fira Hans 70 år och( Kalle 10 år av bara farten). Bokade redan i vintras, fick så fina rum 22, 23 och 24 precis i anslutning till trivsamma Linné rummet, där vi kunde sitta tillsammans en stund på kvällen och planera nästa dags utflykt! En behövde klippas och en tog chansen till massage. Kreativa barnbarn njöt av möjligheten att tillverka troll i STF - Verkstan. Gemensam familjemiddag för att fira jubilarerna- hur gott och välordnat som helst! Lycka när kökspersonalen kommer in med glassefterrätten och leder "Ja må de leva" 🤗🥳🥰”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-07 13:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.