STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (638 av 659 rekommenderar) (163 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(638 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 163)

Genomgående trevlig och bra

Rekommenderad av MH, Schweiz (Schweiz mån 04 mar 2019)
“I Grövelsjön har man det bra. Trevlig och engagerad personal, bra mat och bra område med möjligheter i alla väderslag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvärlden var bländande vacker den mo...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Fjällvärlden var bländande vacker den morgon på morgonen då vi skulle åka hem. -Vi längtar redan tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Toppen dagar på Grövelsjön

Rekommenderad av Hanna , Sverige (Sverige lör 23 feb 2019)
“Hej! Vi fick fyra fina dagar på fjällstationen med sportlovspaket och helpension. SportlovsProgrammet för veckan var trevligt, lagom omfattning och pricksäker nivå på turerna med barn. Maten var bra. Varmrätterna var dock av något lägre nivå än frukost, sallader och förrätt generellt som alla innehöll spännande inslag och var goda och fint presenterade. Supergott bröd! Detta var första gången vi bodde på Grövelsjön och det kommer vi verkligen göra igen. Klockrent koncept! Mycket trevlig personal! Anna i restaurangen och Conny på turerna kommer vi i familjen minnas länge. Kul att Sportchefen håller sig framme och hälsar välkomna. Alla som jobbade kändes genuint trevliga! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Glädje på skidor

Rekommenderad av alekvo, Sverige (Sverige tis 19 feb 2019)
“En bra vecka på turskidor, lärt mycket , bra omgänge, , kunniga trevliga ledare”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tradition

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Mycket fysisk aktivitet med skidåkning i en avkopplande miljö. Fjällsemester på ett traditionellt sätt med gemensamma skidturer och goda måltider tillsammans.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Barnen hade jättekul

Rekommenderad av Måns Forsell, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Vi är väldigt nöjda med de kvällsaktiviteter som anordnades för barnen, särskilt pysselkvällen och discot”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt och ändamålsenligt.

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige lör 16 feb 2019)
“Jag trivs mycket bra med hela miljön. Inget prål, enkelt och rustikt. Allt är gjort för människor som vill vara ute. Rummen (åtminstone de jag har bott i) är enkla men mycket ändamålsenliga: Gott om hyllor och massor med krokar för alla prylar som ska hänga luftigt. Handfat finns på rummet och duschar gör jag i samband med det dagliga besöket i den fina bastun. Det finns möjlighet att få hjälp och service av det mesta och restaurangen är fantastisk. Att bli placerad vid middagen gör att man får möjlighet att träffa flera av de trevliga gästerna. De som arbetar på STF Grövelsjön är engagerade, glada och tillmötesgående.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Underbart i Grövelsjön

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige mån 11 feb 2019)
“Lite mer fjällinspiration i köket skulle lyfta upplevelsen ett snäpp till. Fläskstek och oxkind som huvudrätt på middagen passar bättre någon annanstans. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Den vegetariska maten.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 feb 2019)
“Har varit förr hos er och blev överraskad av den försämrade standarden på den vegetariska maten. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt boende.

Rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige sön 10 feb 2019)
“Eftersom jag bokat ett litet boende med våningssäng och faciliteterna i korridor och jag fick vad jag beställt så är jag nöjd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.