STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (643 av 659 rekommenderar) (164 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(643 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 174)

Skön helhetsupplevelse

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Helheten var bra: yogan, vandringarna, maten . Det som Inte var helt bra var att rummet var för litet för tre personer även om vi hade ett fyrbäddsrum ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Det mästa var bra . Men dåligt städat i ...

Ej rekommenderad av Ahj, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Det mästa var bra . Men dåligt städat i Norge rummet och att man ska ta med filt och kudde från rummet till ett annat rum. Ej hygieniskt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara Grövelsjön

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Fantastiskt att som pensionär få uppleva fjällen på hösten med dess färgprakt. Det var första gången för mig. Jag kommer fler gånger! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tack för allt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Leif Kennerberg, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Tidigare har man haft vegetarisk kost som ett alternativ på middagarna. Nu fanns det bara vegetarisk kost både måndag och torsdag kvällar. Det gillar vi inte. Inget fel på vegetarisk kost, men man bör få välja. Missnöjet vid vårt bord var stort. Vi avbokade middagen på torsdag kväll och åt på Storsäterns fjällhotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Var tog den klassiska havregrynsgröten m...

Rekommenderad av Farbror, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Var tog den klassiska havregrynsgröten med lingon vägen ... Annars mycket bra mat. Tycker inte det är ok att de vandrare som är klara för att gå ut, kommer in i restaurangen och gör iordning sina lunchboxar fullt påklädda, mössa på och med ryggsäck, övriga gäster undrar vad är det som händer ...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt familjärt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Enklare boendestandard dock med allt du behöver, rent och fräscht. Plus för lyxiga och sköna sängkläder och madrasser/kuddar/täcke. Vi sov som stockar, väldigt tyst och lugnt kvälls- och nattetid. God service i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt ok boende. Hade bokat att bo i fler...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 sep 2019)
“Helt ok boende. Hade bokat att bo i flerbäddsrum, dock lite konstigt att bli inbokade en man och en kvinna samma rum utan att bli tillfrågad om det är ok. Info om tid för middag stämde inte med vad andra deltagare fick tiden. Fick nummer för att kunna lägga inhandling på rummet två dagar efter ankomst. Lite rörigt i receptionen. Hade varit trevligt med lite variation i vad man kunde ta med i matsäck, lite tråkig enahanda matsäck. Hade varit bra att få veta att det är bra att ta med flera småburkar att ta matsäck i. I den info vi fick stod att ta med en burk för att ta matsäck i istället för påse, lite otydlig info gällande matsäck. I övrigt god mat, trevliga sallader.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi hade underbara dagar hos er. En hel d...

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Vi hade underbara dagar hos er. En hel del tur med vädret också. Maten ljuvlig, våfflorna de godaste och största jag har ätit. Bemötandet från restaurangen var alltid fint och från receptionen. Mannen som städade varje tidig morgon var även han jättefin i sitt bemötande. Tröskeln vid utgången till reception/restaurang vid rum 30 och mittemot är en toalett, där råkade jag se 2 personer vid olika tillfällen som höll på att ramla vid tröskeln. Den är hög, dålig belysning. Kanske finns det även andra trösklar som kan behöva tillsyn? Pilgrimsrummet, underbart att det finns, men fåtöljerna är inte bekväma för nackarna tyckte vi. Går det att sätta dit andra fåtöljer. Stolarna runt runda bordet är bra. Vi tyckter även att det inte ska vara möten i det rummet. Turistföreningen, kanske var det guider? satt där ibland. Rummet är till för tystnad och meditation. Lederna var inte vänliga för personer som har vissa svårigheter att gå men gärna vill komma ut. Det måste finnas möjlighet för alla. Går det att ta bort en hel del stenar från de kortaste lederna? Lilla leden ner till Sjukstugan var det många som inte tog utan körde bilen ner till Sjöstugan. Inte så klimatsmart. Därför att det var oerhört stenig, halt..Kanske dags att göra nåt åt den. Hur som helst, en härlig plats att besöka, men alla måste ha möjlighet att vandra nån med som är mittgången. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sovrum

Rekommenderad av Ulla Sallin , Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Sovrum nr 26 passar bra för en person. För litet för två.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-15 13:41:34, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.