STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (672 av 694 rekommenderar) (171 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(672 av 694rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 171)

Trevlig atmosfär

Rekommenderad av Skäret, Sverige (Sverige fre 15 mar 2019)
“Trevlig personal, trevliga gäster och en hemtrevlig, gästvänlig miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så skönt att inte känna åldersdiskrimine...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 mar 2019)
“Så skönt att inte känna åldersdiskriminering, att bli sedd trots att man passerat bäst före datum. Har varit i Abisko hur många gånger som helst, " älskar" platsen och miljön men känner mig sällan sedd som gäst. Likadant på Storulvån. Ska bli spännande att jämföra. Åker dit i slutet av april. Tack Grövelsjön”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 mar 2019)
“Välkomnande.Personligt bemötande.Mycket trivsamt. Personal av blandade åldrar och som vet hur fjället ser ut och vågar säga att min utrustning duger bra. Leder med hästlängder framför Storulvån och Abisko där man som "äldre fjällräv" ibland känner att det bara är pengar/sälja och HÄFTIGA upplevelser som räknas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lunchpaket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 mar 2019)
“Hade varit önskvärt med mera variation på lunchpaketen . Är man dessutom vegetarian så blir det lite enahanda då samma utbud serverades hela veckan . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kurs Turskidåkning

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Grövesjöns fjällstation är en mycket trevlig plats stt bo på. Trevlig petsonal, bra mat och en mysig station med fin matsal och mysiga gemensamhetsrum med öppen spis.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Har redan skrivit en då detta är den and...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 mar 2019)
“Har redan skrivit en då detta är den andra enkäten jag fått under ett par dagar från er. Men det jag glömde skriva då i mitt förra svar var att jag tycker ni borde göra gästerna uppmärksamma på att inte slänga igen sina rumsdörrar tidig morgon eller sen kväll. Det är visserligen bra med rejäla branddörrar men de dånar förskräckligt när de slår igen. En lapp om uppmärksamhet kring detta på varje våningsplan eller på något annat sätt skulle göra sömnen rofylld.”

Första familjebesöket

Rekommenderad av Karlbergs, Sverige (Sverige mån 11 mar 2019)
“Härlig upplevelse för familjen på 2 vuxna och 3 barn (åldrarna 3, 6 & 8). Fantastiska längdspår utanför dörren som bjöd in barnen till bra första-gången-upplevelse på längdskidor. Vi bodde i familjerummet (22:an) som var väldigt rymligt och bra. Nackdelen med detta rummet var dock att det var bredvid en av entréerna så det smällde lite i dörren utanför rummet när någon gick ut/ in på anläggningen via denna dörr. Annan nackdel är lyhördheten och i och med att det var en del barn i olika åldrar på anläggningen när vi var där (sportlov v.9) var det stundtals lite väl stimmigt ute i korridorerna när vi skulle lägga våra barn. Bra mat även om allt det fantastiska, goda hembakade brödet som vuxna gillar inte alltid föll barnen i smaken. Fantastisk natur och område som vi gärna besöker igen, men kanske inte på ett sportlov.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt är sig likt

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige sön 10 mar 2019)
“Bodde på Stf fjällstation förra ggr år 1993 Det är samma charm och gemyt idag Furan i reception och överallt Fantastisk personal. Sköna sängar Men I tv rum luktade det instängt- mögel ? I bastuns duschrum var det dåligt tryck i handduscharna Var tvingen att blöta håret och använda fasta duscharna för att få bort tvål från kroppen Wi-fi slog av sig själv nu och då ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mål att längta till

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 mar 2019)
“Andra året jag bor på fjällstationen och är precis lika nöjd i år som förra - och känner nu liksom då - skulle ha velat stanna mycket längre. Men så känner nog alla som reser från den underbara platsen med de vita mjuka bergstopparna badande i solsken. Uppskattar förutom naturen (såg ripor, strömstare, lavskrika och rovfågel samt spår av diverse andra djur....:) det nyrenoverade, fint städade rummet med strålande utsikt mot Norge, den goda maten och inte minst den otroligt serviceinriktade och vänliga, unga personalen i matsalen och köket. Att orka vara vänlig när alla bara roffar åt sig och begär det ena efter det andra. Jag behöver inte vara orolig för Sveriges framtid om jag ser till dessa härliga personer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grövelsjön Fjällstation

Rekommenderad av Nicole, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“Fint läge i kombination med väldig trevlig och engagerad personal, intressanta aktiviteter för de yngsta, deras föräldrar och lite äldre gäster gör att fjällstationen är värt många besök till. Synd att man inte hinner och orkar äta så mycket som restaurangen erbjuder - frukost, lunchpaket, lunch, fika, after ski och middag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews