STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 915 av 943 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(915 av 943rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 265)

Nja vet vad vandrarhem står för men för ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Nja vet vad vandrarhem står för men för mig önskar jag i fortsättningen bo själv och ha egen toalett! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skulle önska en toalett till där inte ma...

Rekommenderad av Karina, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Skulle önska en toalett till där inte man diskar och tömmar latrin på samma ställe och en dusch vid ställplatsen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Underbar miljö, fantastisk mat, trevliga...

Rekommenderad av LENA Wåhlin, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Underbar miljö, fantastisk mat, trevliga sällskapsrum men rummen torftiga och faciliteterna alltför små”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Frukost och lunchpaket håller ej accepta...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Frukost och lunchpaket håller ej acceptabel standard. Brödbullar svåra att äta pga att de var så sega. Limpbröd fanns ej varje dag och räckte ej till alla en annan dag. För dåligt med grönsaker och frukt (melon) tog slut långt före frukosttiden var slut. Ovanstående brister gör att jag inte skulle rekommendera någon att åka dit!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

En färgsprakande oas

Rekommenderad av Siw R Täby, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Med fjällstationen som utgångspunkt gjorde vi tre fina vandringar med för vandringar mycket lämpligt väder - uppehåll och lagom temperatur. Vyerna var bedårande med skiftningar i rött mot bergens blekgrå nyans. Överraskande många hade tänkt samma sak som vi men det fanns gott om utrymme för alla. Lite svårare att hålla avstånd inne i stationen och ffa i matsalen. Rummet var bekvämt med toa och dusch. Sängarna fräscha och ljuvligt sköna. Maten välsmakande, brödet i synnerhet, och serveringspersonalen proffsiga; positiva och trevliga. Likaså personalen på expeditionen. Mycket nöjda rullar vi tillbaka mot Stockholm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Återvändare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Vi har bott på Grövelsjöns fjällstation många gånger, men nu var det ett tag sedan vi gjorde det på icke vintertid. Sensommaren är en härlig tid att komma upp och fjällstationen är bra på alla sätt. Läget, det är nära att ta sig ut på fjället, boendet är bra och maten är fantastisk. I Coronatider så blir det speciellt, glesare i matsalen men också mer jobb för personalen med serveringen. Men de gör det på ett bra och positivt sätt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

RESTAURANG GRÖVELSJÖN

Rekommenderad av Don Leonardo, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Köket och restaurangen på Grövelsjöns fjällstation förtjänar höga poäng.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende och vackert läge

Rekommenderad av Chilibonnie, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Fint rum bra med miljötänkande på stationen. För mycket folk blev förvånad i dessa tider. Toppen frukost. Trevlig personal i matsalen. Trist med middag endast svamprätter som vegetarian, 3 dagar Och galet mycke folk. Toppen med lunchen mer allsidig och mindre folk. Bra att det inte var nån kötträtt u-form av nöt, gris eller kyckling. Bra att en middag var vegetarisk för alla mer av det. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Betalning mat

Rekommenderad av Lars-Olov, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Det var ett problem att boka mat om det inte ingår i bokningen från början. Vi bokade en dag i förväg middag och betalade sedan i matsalen när vi ätit färdigt. Vid avfärd ville receptionen ha betalt för middagen eftersom matsalen tydligen inte meddelat receptionen att vi betalat. Denna rutin bör förbättras.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dusch tid

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Lite oklart hur länge duscharna får användas på natten. Förövrigt trevligt och bra boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.