STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (1012 av 1049 rekommenderar) (269 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1012 av 1049rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 269)

Grövelsjön

Rekommenderad av Charlotta Ozaki macias, Sverige (Sverige sön 04 okt 2020)
“Kändes ganska slitet. Ofräsch dusch. Förvånad över att det inte fanns ngn soffa eller rum att sitta i då sovrummen är små. Eftersom vi bodde i Annexet o huvudbyggnaden var stängd skulle STF ha givet ett reducerat pris. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Grövelsjöns anex

Rekommenderad av Evergreen, Sverige (Sverige mån 28 sep 2020)
“Bodde på anexet efter att stationen var stängd. Det ända jobbiga var att anti-halkgolvet i duschen var svårt att skrapa någorlunda torrt. Bra boende, bra kök, bra rum och sköna sängar! Mycket plus för att det fanns 2 kuddar till varje säng! ”
Totalupplevelse 5 av 5

Frukostbuffén borde ha haft fler sittnin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 26 sep 2020)
“Frukostbuffén borde ha haft fler sittningar med hänsyn till pandemin. Inte alls lika trångt under middagarna. Positivt med de lokaproducerde middagsmenyerna. Ett extra plus för ert väl av dalaöl Trevliga servitriser i matsalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig höstvecka

Rekommenderad av höstvandrare, Sverige (Sverige lör 26 sep 2020)
“Bra boende med fin utsikt över fjällen. God frukost och utsökta middagar. Trevlig och hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig fjällstation med bra sällskapsyt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Trevlig fjällstation med bra sällskapsytor. Vi var ett större sällskap och kunde umgås gemensamt i sällskapsrummen. Frukosten skulle gärna kunnat öppnat tidigare. Vi hade bokat båten över Grövelsjön 8:30 och frukosten öppnar 7:30 så lite ont om tid att få i sig frukost och packa lunch. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Husvagnscampare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Jag har inte svarat på de frågor som är kopplade till ett boende inne på Fjällstationen. Vi bor i husvagn på ställplats och vi är här för sjunde gången! Det är väl ett toppenbetyg!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Ställplats STF Grövelsjön

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Ställplatsen och närmsta toalett höll väl inte riktigt den standard vi hade trott, men det var ändå helt OK. Personal i reception var väldigt hjälpsamma och personal i restaurangen trevlig. Att boka en ställplats var inte det lättaste innan vi fick veta att man skulle skriva in 1 person i antalet, då fungerade det.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toaletterna var trasiga och strömmen gic...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Toaletterna var trasiga och strömmen gick i vårat rum flera gånger.. annars bra :) fick ingen info om att städning och lakan ingick i det stora rummet när vi bokade. Fick fråga mycket för saker var lite oklara. Vår mat var slängd sista dagen trots att vi uttryckligen frågat 2 i personalen om den kunde vara kvar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parkering bristfällig

Rekommenderad av Bilburen vandrare, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Mycket dåligt med P platser, bör absolut byggas ut. Vi var inte nöjda med kvaliten på kvällsmaten, en av tre måltider var riktigt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hållbart och genuint

Rekommenderad av Barbro , Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Mysigt, traditionellt, charmigt boende på fjället. Genuint hållbart och miljöanpassat boende inkl restaurang.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.