STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 797 92 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 818 av 849 rekommenderar (182 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(818 av 849rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 193)

Här finns allt du kan tänka dig!

Rekommenderad av Pettsson & Silver, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Vi var så imponerande av hur bra allting var ordnat. Butiken, förvaringsmöjligheter på rummen, köket och utrustning för självhushållet, torkmöjligheter efter en blöt tältnatt på fjället, dusch- och bastu, alla fina mysiga rum för samvaro, massor med fina aktiviteter för barn, den goda maten, utsikten och så de fantastiska frukostfrallorna. Det här sköter ni bra STF!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

enkelt och bra lösning

Rekommenderad av R, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Att kunde använda Fjällstationen som utgåntspunkt till vår vandringshelg funkade jättebra för oss. Bra frukost, enkla rum, men hade allt man behövde då vi skulle bara sova där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magisk utsikt och hemtrevligt boende

Rekommenderad av Ormberget, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“En vistelse på STF Grövelsjöns Fjällstation innebär en direkt närhet till fjällnaturens omgivningar i ett tyst, lugnt och hemtrevligt boende. Rejäla, omtänkt tillagade måltider och frukostutbud med lokal och miljöanpassad finess. Vandrarhemsrummen är kompakta där förvaring och upphängningsmöjligheter kan funka för en sommar/höstvistelse men bli trångt under en vintervistelse med tjockare och fler kläder, mer utrustning etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk mat och bra bemötande!

Rekommenderad av Lin, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Fantastisk mat och bra bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra!

Rekommenderad av Pether, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Fina dagar!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vid Grövelsjön

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Vi startade och slutade vår vandring vid Grövelsjön fjällstation. Vi tältade där ett par nätter och bodde en sista natt i ett fint fyrabäddsrum. Lyxigt med säng med lakan efter 5 nätter i tält! Allt fungerade bra på stationen, med god mat och dryck. Väldigt trevlig personal! Enda problemet var att personalen inte kunde hjälpa till med bokningar av rum, utan hänvisade till Internet. Mycket underligt och lite otrevligt tycker jag, och synd på en annars så trevlig vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nepotism för coola trekker polare

Ej rekommenderad av Mattias Tronje, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Jag vill starkt avråda från att åka till Grövelsjöns fjällstation om du kommer med elbil. Stationen har en destinationsladdare med tydliga regler; 75kr för max 4h laddning i följd. Detta verkar dock inte gälla personal eller personalens coola trekkerpolare. Där är det nepotism och godtycklighet som gäller. När jag ville ställa mig i kö för att ladda fick jag veta att en person, som bodde i personalbostäderna, skulle ladda hela natten och ”nu var det bara så”, trots mina påpekanden om de tydlig uppsatta reglerna kring betalning och tid. Godtycklighet och nepotism. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 07 aug 2022)
“Trevlig personal, en dröm för den som gillar omålad furu, sköna sängar, god mat och helt gudomligt frukostbröd. Bra start och avslut på en härlig fjällvandring! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Restaurangen håller hög klass, maten är...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“Restaurangen håller hög klass, maten är alltid lika god. Det som ger ett litet minus ät dock när jag köpte en chokladboll och hittade en tråd i den så fick jag inte ens en ursäkt. Utan endast , det var inte bra ska ta det med våran bagerska. En ursäkt och kompensation hade varit bättre. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivelig, rent, herrlig frokost, triveli...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 03 aug 2022)
“Trivelig, rent, herrlig frokost, trivelig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.