STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (643 av 659 rekommenderar) (164 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(643 av 659rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 165)

STF Grövelsjön

Rekommenderad av Nöjd förälder , Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi hade en mycket trevlig vistelse på STF Grövelsjön med god mat och bra service. Extra stort tack för anpassningarna som gjordes till vår 7 månaders bebis som var med. Kan varmt rekommendera både STF Grövelsjön och den fina omgivningen som utflyktsmål. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rumsvevtilation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Myggnäten för grovmaskiga vilket gör att de minsta knotten lätt tar sig in. Följdaktligen går det ej att vädra och rummet blir outhärdligt varmt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gemytligt med god service!

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Vi bodde några dagar på vandrarhemmet i Grövelsjön vilket var en riktigt trevlig upplevelse! Rummen var fina, maten god och de som jobbade där mycket trevliga! Och så ligger det förstås helt fantastiskt till! Vyn från rummet var bedövande vacker!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grövelsjön veckan efter midsommar 2020

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Var uppe med mina tvillingdöttrar och hade fantastiska dagar veckan efter midsommar. Sol från en klarblå himmel. varmt och vi startade därför våra vandringar tidigt på morgonen. Väldigt nöjda med vårt boende i annexet, härligt att kunna bada i ett kallt men härligt Grövelsjön:) Enda lilla "plumpen" är att vi tyckte att skyltningen mot de stora lederna (t ex till Storvätteshågna) från fjällstationen var lite oklar - särskilt när vi kom från Jakobsjöjden... Blir helt klart fler besök!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Suprise!

Rekommenderad av Mia med familj, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Glatt överraskad - fantastiskt koncept. Enkelt boende till liten slant med möjlighet till full service. Naturen inpå knuten med vandringsleder och renhjordar. Vi är supernöjda! Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagerna

Rekommenderad av Karen, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Middagarna var mycket olika: Rödingen med tillbehör första kvällen var bra men det brynade smör var inte brynt men enbart smält, renytterfileen nästa dag var totalt smaklös, kocken hade förstört det fina köttet, potatiskakan var vattnig och kantarellerne närmast obefintliga, kycklingen mm tredje dagen nästan ok, och sen verkade det som om en ny kock hade taget över: Renfärsbiffen mm fjärde dagen och laxen mm femte var mycket bra. Efterrätterna ok. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyr mat

Rekommenderad av Ensamresande, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Då jag reste ensam ville jag hellre äta mat och frukost i restaurang. Det är något dyrt tycker jag, speciellt middag som inte hade alternativ. Tycker det är konstigt att restaurangen inte kan erbjuda en meny att välja från, då andra restauranger har det.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

små rum god mat

Rekommenderad av Olivia, Sverige (Sverige mån 06 apr 2020)
“Hej, läget vid Grövelsjön är helt oslagbart. Rummen är lite väl små men annars helt ok. Maten i restaurangen var jättebra. Butiken vid receptionen är trevlig med bra produkter. Vi var väldigt nöjda med vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt, trevligt med härlig personal och mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 apr 2020)
“Enkelt och helt perfekt för oss som inte behöver flashiga ställen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Skidåkning i fjällmiljö

Rekommenderad av J-E L, Sverige (Sverige sön 29 mar 2020)
“Grövelsjön ger mig de bästa tänkbara förutsättningar för att åka skidor nu som tidigare år. Välpreparerade längdspår i lågterräng som skyddar mot vinden de blåsigaste dagarna och närheten till till en heldag på kalfjället en solig och vindstilla torsdag. Den nya tillbyggnaden för förvaring av skidor, vallning och skidvård samt gym var ett välkommet tillskott i servicen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.