STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (833 av 902 rekommenderar) (285 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(833 av 902rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 285)

Bemötande och service

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige sön 29 mar 2020)
“En del utav personalen på Sylarna upplevde jag som nonchalanta och såg inte sina gäster. Men det fans också många som gärna pratade och satte sig ned och pratade med sina gäster vid bordet och gav en tips och idéer på vägen. Så se över er personal som skall bemöta era kunder med servis och vara ansiktet utåt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

För liten självhushållsdel efter ombyggn...

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige tor 26 mar 2020)
“För liten självhushållsdel efter ombyggnaden i stationen för att kunna fungera som restaurang.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kallvatten i duschen

Rekommenderad av Akruger, Sverige (Sverige ons 25 mar 2020)
“Inget varmvatten i Annexet, vilket upptäcktes i duschen. Inte behagligt att duscha efter en lång kall skidtur. Något var fel så inte slut på varmvattnet. Ett stort minus bland många plus!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk Ekologisk frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Frukosten var verkligen den bästa av alla hotell /stationer vi varit på ✌️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Städ vid Corona, byt madrasser i Kläppen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Utöka städ rutiner i allmänna ytor under Corona. Byt madrasser i Kläppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Uppfräschad fjällstation vid Sylarnas fot

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige sön 22 mar 2020)
“Från Storulvån segar man sig upp de sista 3 km men det är så värt det. Sylarna är en fräsch fjällstation med allt man kan önska sig. Grytmålet på kvällen är superbt och rikligt. Härlig frukost med mycket hemmagjort.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost/Lunchpaket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 mar 2020)
“Varför finns det inte korv eller skinka som pålägg? Det kan ju inte vara ett hållbarhetsproblem. Det finns ju en skärmaskin också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfect winter getaway

Rekommenderad av M. & S., Kroatien (Kroatien tor 12 mar 2020)
“Climbing up the last 2km to Sylarna fjällstation with rough winter wind in our direction was a fair price to pay for the lovely 2 days we had in the hut. Amazing food (both dinner and breakfast), kind and helpful staff, great sauna, many cosy corners to read, play board games or simply relax, comfortable beds. We are definitely coming back here!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vart har skidställen tagit vägen?!

Rekommenderad av Stamgäst, Sverige (Sverige ons 11 mar 2020)
“Jag har gästat Sylarna i över 20 års tid, så kan kalla mig stamgäst. Blev mycket förvånad när jag ankom stationen och upptäckte att skidställen som funnits till vänster i farstun tagits bort! Visserligen var kanske den tidigare placeringen av skoställ i vänsterkanten av korridoren något suboptimal, men nu står ju den gamal skoställsytan helt oanvänd. Samtidigt finns det ingen vettig plats att förvara skidor på. Att ställa skidorna ute i snön utanför entrén är helt orimligt då det ofta är relativt blåsigt på gårdstunet och det är risk att utrustning blåser iväg allternativt blir helt översnöad. Personalen hänvisade till att ställa skidorna i farstubron utanför dörren, vilket är helt orimligt. Där får det plats max 10 par skidor. Givet att Sylarna har >100 bäddar och att majoriten av gästerna vintertid kommer dit på skidor är det uppenbart att matematiken inte går ihop. Dessutom yr det in mycket snö i farstubron så att utrustningen blir översnöad. Skidor/stavar ramlar och är i vägen för folk som ska gå in/ut. Dessutom, för alla som vallar sina skidor med fästvalla är det essentiellt att kunna förvara sina skidor inomhus så att belagen inte är frusna när valla ska appliceras (det går inte att fästvalla ett fruset skidbelag). Mitt förslag är att ha skidställ längs väggarna i farstun och sedan en ö i mitten för skoställ där skoställen har en plan slät yta så att skoställsön kan användas som sittbänk/avlastningsyta för folk som behöver plocka med sin packning etc. På den gamla skoställsytan till vänster i korridoren som för tillfället är oanvänd kan ni ställa ett flervånings högre skoställ för att kompencera för den yta som tas upp av skidställen. När ni köper in skoställ, kom ihåg att köpa skoställ med tillräcklig höjd mellan hyllplannen så att pjäxor ryms på hyllplannen. Jag noterar att i annexet har ni vanliga skoställshyllor från IKEA vilka har för tätt mellan hyllplanen så det inte går att ställa pjäxor i skoställen... Noterar i övrigt att ni tagit bort torkrummen i flankkorridorerna och att det nu enbart finns ett torkrum kvar i huvudkorridoren. Jag blev mycket imponerad av det nya torkaggregatets effektivitet. Blöta plagg torkade otroligt fort! Eftersom att den tillgängliga torkrumsvolymen nu är nere på en tredjedel av den ursprungliga, men det återstående torkrummet å andra sidan är mycket effektivt bör ni sätta upp en uppmanade kom-ihåg-skylt på torkrumsdörren med en uppmaning till gästerna att ta ut sina plagg från torkrummet så fort de torkat för att öka kapaciteten och underlätta för övriga gäster att få sin utrustning torr.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pga ett oväder som drog in på lördagskvä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Pga ett oväder som drog in på lördagskvällen så blev vi tvugna att boka om från Sylarna till Storulvån. Därför har jag bara besvarat "Bemötande och service" eftersom det bara var den servicen vi utnyttjade på Sylarna när vi gjorde vår ombokning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-22 22:37:54, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.