STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1064 av 1143 rekommenderar) (285 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1064 av 1143rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 322)

STF boende Jämtland

Rekommenderad av Jon, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Vi vandrar från Storulvån till Grövelsjön. Har hittills bott på Sylarna, Helags och Fältjägarstugan. Bra boenden, trevligt bemötande och mycket vällagad mat på fjällstationerna. Dock ovanligt många gäster med trängsel och långt ifrån coronasäkert. Trevligt boende på Fältjägaren men rummen mycket smutsiga, krävde rengöring.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Att sitta på Sylarnas fjällstation I kvällssolen och solnedgången, med de utspridda tälten i naturen utanför och se renarna förflytta sig i skymningen är oförglömligt. Tack för en underbar upplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

industriellt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Det var som att bo på ett större hotell i staden. Inte så mysigt och fjällkänslan saknades. Jag skulle önska att maninte byggt huset i vitt utan i trä som de vanliga fjällstugorna. Och så gjort det mysigare. Använd Norge som förebild. Vidare så undrar jag hur man tänkt med corona. Vi sov i sovsal med 12 + okända i samma sal. Om en av oss varit sjuk så hade vi alla blivit sjuka.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att det är synd att fjällmilj...

Rekommenderad av Mårten, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Jag tycker att det är synd att fjällmiljön blir alltför moderniserad så att livet blir alltmer likt det i civilisationen med wifi etc. Poängen med fjällvistelsen är ju att komma iväg ifrån den stressiga vardagen som präglas av sociala medier etc. Rekommendation att sluta med den typen av inslag och återgå till det fjällenboendet är till för. Även lite väl mkt folk i sovsalar med tanke på covid trots utglesning. Tiderna inkl måltider är också överlag i stf anpssade Efter morgonpigga. Det är onödigt att diskriminera oss andra som är ganska många. Det går utmärkt att vara i fjällmiljö med senare tider också! Vi bokade plats i säng i sovsal men fick sedan golvplats. Mvh Mårten ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Modern fjällstation dock överbelamrad med folk.

Ej rekommenderad av Emma , Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Det var helt underbart när vi äntligen kom fram till sylarna efter en dagsvandring, fantastisk vy och lättnad över att vila. Sen kom chocken över mängden människor... Det gick knappt att ta sig in i entrén för folk stod ivägen (man försöker ju hålla avstånd). Inne vid receptionen var det samma kö för öl och incheckning, blev bara kaos... När vi checkat in kom vi till ett litet åttabäddsrum där vi var åtta personer. Hade förväntat mig att det skulle vara färre personer på grund av Corona... Pratade med personalen på stationen som höll med, personalen berättadeatt det bara var ändrat i sovsalarna (jag trodde ett rum med åtta bäddar var en sovsal). Men att de följer rekommendationerna från FHM och att åttarummen skulle vara okej, dock kändes det trångt där. I självserviceköket var det jättetråkigt, stolar och bord stod ej coronaanpassat. Sylarnas fjällstation var vacker, modern och städad, personalen var trevlig och bemötande. MEN, det var för mycket folk inbokat... Inte alls anpassat efter dagens situation. Det gick inte att hålla 2 meters avstånd där och det drog ned hela vår upplevelse. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vacker omgivning vid Sylarna

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Gott bemötande, smarrig mat och fantastisk vy en sommarkväll. Väl avvägt i sovsal med avstånd mellan madrasser. Positivt med KRAV stämpel till nivå 2. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hej, Vi läste på er hemsida att boendet ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Hej, Vi läste på er hemsida att boendet skulle vara anpassat efter Corona-situationen. Vi blev därför mkt förvånade och besvikna när vi fick våra platser i sovsalen. Vi var ett stort antal personer som bodde i rummet, minst 20 pers. Och det var inga 2 meter emellan sällskapen. Det var mycket olustigt. Hade det funnits alternativ hade vi lämnat boendet men det fanns ju inga alternativ. Informationen på hemsidan var missvisande. Det blev tyvärr ingen trevlig upplevelse. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett hotell på fjället

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Modern och fin fjällstation, känslan är att man bor på hotell snarare än att man är på fjällvandring. Under högsäsong väldigt mycket gäster, både boendes på stationen och tältare som nyttjar faciliteter och restaurang. Lederna runt Jämtlandstriangeln är väldigt upptrampade. Gillar man det mer genuina skulle jag rekommendera fjällstugor med enklare standard eller Blåhammaren eller Helags. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknar bastun

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Men har förståelse för att det är pga Corona men man kanske kunde ha satt upp ngn form av kösystem så att det i alla falla fanns möjlighet att bast en kortare stund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.