STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (1492 av 1594 rekommenderar) (393 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1492 av 1594rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 393)

Vi tyckte att boendet på blåhammaren var...

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vi tyckte att boendet på blåhammaren var superbra. Sylarna var sämre tyvärr. Väldigt trångt vid toaletter/dusch. Blåhammarens mat var fantastisk. Inte lika bra på sylarna. Även mycket sämre när det kommer till uppdelning av matgäster. På Sylarna så samlades alla gäster utanför matsalen medans det var mer uppdelat med olika tider på blåhammren. Vi skulle gärna vilja ha en handdesinfektion på dassen mellan stugorna. Toapappret var också slut tyvärr. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En upplevelse värd pengarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vandrade Jämtlandstriangeln i ve 37 och är nöjd med hur STF arbetade för att uppfylla coronadirektiven. Vandringslederna var i ok skick liksom fjällstugorna. Beträffande fjällstationerna finns inte något att klaga på heller då framförallt Sylarna och Storulvån är moderna anläggningar medan Blåhammaren är den anläggning som ger den största mysfaktorn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig fjällstation

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“I det stora hela nöjd. Dock förvånad över att det trots Covid-19 var så många i varje rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende och Middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Det fanns ingen hänsyn tagen till Corona på anläggningen, boendet var alldeles för trångt lika så middag och frukost. När det gäller middag var huvudrätten mycket god, men förrätten alldeles för lite för ett sällskap på 9 personer.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona på Sylarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bra, tydlig och adekvat anpassning till Corona-pandemin.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra men delvis slitet och dålig översyn

Rekommenderad av Johan , Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bra och bekvämt boende, bodde i "hundavdelningen" självhushåll, utmärkt frukost men detta var förväntat eftersom jag normal bor i fjällstugorna. Noterade saker som var slitna eller inte fungerade tillfredställande. Behöver mer uppmärksamhet från er sida: - Dörr mellan hundavdelning och andra delen går inte att stänga. Hundar kan mao ta sig mellan utrymmen vilket inte alls är bra för allergiker. - Toalettdörr närmast självhushållskök gnisslar väldigt mycket och stör på kväll natt o morgon. Smörj! - Handtag på dito toalett iskruvad med en skruv som var lös. Tidsfråga innan det lossnar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vid ankomst var det lång kö till incheck...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vid ankomst var det lång kö till incheckningen, det dröjde lång tid innan det bemannades med ytterligare personal. Boenderummet på fyra bäddar var helt fullbokat, inte alls utglesat som det stod i beskrivningen, kändes inte alls ok i dessa tider. Även restaurangen var obehagligt mycket folk i samtidigt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Alldeles för trångt

Rekommenderad av @ettlivinaturen, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Har varit på Sylarna tidigare, innan ombyggnaden. Bra bemötande och fina renoverade lokaler MEN hör har stf missat planeringen och organisationen runt Covid. Alldeles för mycket folk i allmän-utrymmen, stor trängsel vid frukosten osv. Varför inte dela upp frukosten i sittningar som på andra stationer? Tydligare påpeka bud incheckning och med hjälp av anslag att vi gäster ombeds hålla oss på rummen om vi kan. Nybyggda självhushållet var väldigt litet och trångt vilket inte kändes bra i dessa tider. Det var vi förberedda på eftersom vi läst detta tidigare och tycker det ör synd att stf prioriterar att servera dyr mat till turister snarare än att stötta fler att komma ut på fjället utan tjock plånbok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ni har anpassat till Corona mycket bra o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Ni har anpassat till Corona mycket bra och var aktiva med dessa rutiner kring att påminna oss och vara tydliga med vad som gäller”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig hänsyn till rådande pandemisituation

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vid ankomst blev vi informerade om att station var fullbokad och att det skulle vara mycket folk så vi ansvarade för att hålla avstånd. I övrigt fanns få eller inga anpassningar till rådande pandemi. Vi blev placerade i ett fullt rum där tre olika sällskap blandades något som vi läst inte skulle ske enligt STFs coronaanpassningar. Vi frågade på kvällen om frukosten var uppdelad i olika sittningar men fick svaret att så inte var fallet all skulle ta ansvar själva. Det kaos och den trängsel som uppstod under frukosten kan knappast vara förenlig med gällande restriktioner. Det hjälper föga att några sällskap tar hänsyn och håller avstånd när andra sällskap inte håller avstånd kastar sig med vid redan fylla bord etc. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.