STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (833 av 902 rekommenderar) (276 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(833 av 902rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 285)

Trevliga gemensamma utrymmen och mycket...

Rekommenderad av Suzan, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Trevliga gemensamma utrymmen och mycket god mat! Supereffektivt torkrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ni måste ta hand om gästerna

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Vi kände oss inte trygga här under coronatiderna. Väldigt oklart hur många personer skulle sova i ett rum tillsammans (fler bädds rum) i annexet. Två toalett för hela huset känns orimligt (och de va smutsiga). Ingenting att torka händerna med. Ni kan göra bättre. Det är ingen meningen att säga till folk att hålla avstånd i matsalen om resten av huset skötts inte korrekt. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skönare atmosfär i annexet

Rekommenderad av Eldposten, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Ju snofsigare fjällstation, desto oskönare stämning bland gästerna. Gott om märkeskläder och moderiktig skäggstubb i dyra delen av Sylarna, men i annexet finns den genuina nyfikna fjällgästkänslan kvar. Därför häckar jag hellre där. Mycket hellre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sylarna i juli

Rekommenderad av Binte , Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Skulle varmt rekommendera detta boende och att besöka Sylarna. Detta var höjdpunkten i Jämtlandstriangeln och mycket tack vare boendet. Stora rymliga lokaler, trevlig personal och så klart spektakulära vyer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende , kändes dock som ett hotell ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Bra boende , kändes dock som ett hotell .Saknade känslan av en fjällstation . ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Covid 19

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Tyckte att det va ett jäkla spring i korridoren på barnen. Va mer som en lekplats. Gick inte att villa alls på dagen. Tyckte även att det va packat med folk hela tiden ute i almänn rummet vid reception. Mycket dåliga covid 19 åtgärddr i almänna utrymen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt toppen utom maten

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Som vanligt var allt toppen förutom maten. Bemötande av personalen toppen. Smolket i bägaren var verkligen maten. Det som serverades till middag var tyvärr inte bra, Souvas som ska vara lättrökta bitar av ren var nu torra flagor av något som kan ha varit renkött innan det kremerades till torra flarn servades i en grå osaltad vätska. Den risotto som var det vegetariska alternativet var tyvärr också bara en torr kletig massa. Till det priset förväntar man sig att det ska vara gott, har förståelse att det är krångligt med råvaror men kocken måste ha haft en väldigt dålig dag då jag ärligt tror att jag gjort det bättre själv. Grädde och lite fin fond. salt och peppar sedan är man hemma. Frukost var toppen, gröten kalasbra, brödet otroligt gott. Saknade messmör då man faktiskt befinner sig i Jämtland men går att leva utan. Vädret var också toppen så allt som allt var det en toppenvistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende och fantastiskt service!

Rekommenderad av Jens , Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Fint boende och fantastiskt service! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Urdåligt!!

Rekommenderad av Henrik Strömberg, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Har varit medlem länge, gått triangeln 5 gånger. Uppskattar STF mycket. Men... var är det för mening med att stänga bastun på stationerna när det samtidigt är supertrångt på middagar och frukost. Överfullt i det nyrenoverade och fina annexet (Sylarna). Samt STF personal som går bakom disken ringe använder datorn plockar med glas mm i mer än en timme svettig, lerig och oduschad efter att ha sprungit/tränat? Väl framme på Blåhammaren så fungerar det bra med delade sittningar men blir dock förvånad över att handtag, lysknappar och stegar skall ”spritas” med den vätska som finns i sprayflaskan på rummet. Det är helt uppenbart att det inte är tillräckligt stark sprit för att desinficera hårda ytor i flaskan utann snarare Ajax eller fönsterputs i flaskan. Hade med mig nyblivna STF:are som förmodligen funderar en extra gång innan de åker igen. Mvh Henrik Strömberg 070-5582927 Henrik.stromberg1@telia.com”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt upplevelse

Rekommenderad av Pertan , Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Var min första vandring från Storulvån till Sylarna och är så nöjd med servicen och standarden på både Storulvån och Sylarna 😃 kommer att göra om detta snart!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.