STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 1450 av 1540 rekommenderar (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 325)

Bodde i hundrum, trist att det är så sto...

Ej rekommenderad av Brit, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Bodde i hundrum, trist att det är så stor skillnad från de andra rummen, grymt dåligt städat, ingen förvaring för 4 boende och en hund, 3 från vårt sällskap fick dela med en annan person i Coronatider!!! Toa å dusch mkt ofräscht ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sovsalarna lite gamla och trånga

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Sylarna är en fantastiskt mysig fjällstation och huvudbyggnaden är i gott skick. Även det ganska nyrenoverade självhushållsköket är fint men sovsalarna en trappa upp är slitna, mörka och trånga. Framför allt finns det knappt någon plats för packningen. Detta gäller i synnerhet det innersta rummet Templet. Allt annat är toppen på Sylarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Självhushåll

Ej rekommenderad av Torben, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Kommer just hem från ett boende i annexet på Sylarnas fjällstation. Det var relativt glest mellan gästerna i sovsalarna men ändå väldigt trångt i det kök där alla ska samsas. Man kan ju undra hur det är möjligt att hålla avstånd på 2 meter i det köket för närvarande och när boendet i normala tider är ganska fullbelagt, var lagar man sin mat då?? Detta är för dåligt och man förstår att ni satsar på en annan kategori fjällvandrare i och med satsningen på restaurangen i huvudbyggnaden. Tycker ni ska titta på anläggningen i Kebnekaise, där fungerar det betydligt bättre och båda kategorier fjällvandrare tillgodoses. Jag har besökt anläggningen under många år.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Renovering som gick fel

Ej rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Hej, Sylarna har efter renovering och ombyggnad i huvudbyggnaden blivit en ocharmigt hotell med dåliga sällskapsytor, känslan av mysig fjällstation är helt borta, snarare känns det som ett Scandichotell. Tråkigt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagsmaten var ingen höjdare men vänli...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Middagsmaten var ingen höjdare men vänlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det var fett på Sylen!

Rekommenderad av SDW, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Tack för för hjälpen med att lösa problemet när jag inte kunnat läsa när jag inte läsa bokningen innantill! Mycket trevlig annläggning i fantastisk miljö! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht men lite fel fokus

Rekommenderad av Det var en del som va bättre förr, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Gillar Sylarna skarpt och stationen har fått sig en fin invändig uppfräschning. Däremot tycker jag att man delvis har fel fokus när man satsar på dyra Restaurangmiddagar och bygger bort självhushållet enbart till kläppen som blir för trångt. Helst hade jag sett att självhushållet var kvar i huvudbyggnaden men nu är det som det är och man kanske kan erbjuda även enklare middagar för att bli lite mer inkluderande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen gjorde verkligen allt under d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Personalen gjorde verkligen allt under de jobbiga förutsättningar de hade med väldigt mycket tältare och dåligt väder som gjorde att många ville vara inne. För få toaletter och duschar i annexet. Supergod mat. Klumpigt att det inte fanns något annat sätt än swish att ta betalt när det inte fanns någon nätverkskontakt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så nöjda!

Rekommenderad av Coyntha Sedvall, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“God mat, bra personal och supermysigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende där det tyvärr luktade avl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Enkelt boende där det tyvärr luktade avlopp i hela den del där vi bodde. För den summa man betalar bör dock den så kallade ”bäddsoffa ” som fanns i vårt 2 bäddsrum vara av bättre standard. Det fanns ingen bäddmadrass eller något att ha på den sk bäddsoffan. Det skulle vara enkelt att byta ut denna till något mer modernt med högre standard. Bra service och trevliga gemenskapsutrymmen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.