STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1690 av 1767 rekommenderar (401 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1690 av 1767rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 405)

God mat kunde blivit en ännu bättre upplevelse med uppmärksam serveringspersonal

Rekommenderad av En annan vandrare, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Bemötandet vid incheckning var trevlig. Maten var genomgående god och vällagad mat på Sylarnas fjällstation. Restaurangbesöket kunde ha blivit en ännu bättre upplevelse om serveringspersonalen hade varit mer uppmärksam. Det tog lång tid innan de reagerade och fick kontakt med gästerna vid bordet. Otydlig information om vad som gällde och ingick i den förbetalda middagen gav en fadd eftersmak, när de sen ville ha extra betalt och debiterat andra vid bordet extra för vår mat…”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten på Storulvån levde inte upp till d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Maten på Storulvån levde inte upp till den prisnivån som var satt. I övrigt var allt till belåtenhet”
Totalupplevelse 4 av 5

Bästa av de tre fjällstationerna vi var ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Bästa av de tre fjällstationerna vi var på. Bra mat, service och utbud.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ät den vegetariska grytan!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Ät den vegetariska grytan! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trångt!

Rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige lör 14 aug 2021)
“- ingen som helst anpassning till Corona. Oerhört trångt i receptionen och inte alls 1,5 meter mellan borden - Det enda sällskapsrum som fanns (längst bort i korridoren) är borta - Alla bord är bokade för middag - det saknas helt utrymmen inomhus att hänga på och slappa efter dagens vandring - Restaurangen serverar dyr 2-rätters - varför går det inte att enbart äta gryta utan charkbrickan? - Ofta långa köer i receptionen där de som checkar in köar med de som ska beställa öl, fråga om turer etc. Ineffektivt och undermåligt ur Corona-synpunkt. - För få toaletter i förhållande till antalet gäster/tältare med dag-besöks-pass. Ofta köer. - Atta äta middag på borden runt receptionen upplevde vi som stökigt och stressande med alla som rör sig där”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende. Jätterörigt i matsalen med s...

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige lör 14 aug 2021)
“Bra boende. Jätterörigt i matsalen med stor trängsel. Trots allt glad att STF Sylarna finns, men det har varit bättre ordning vid våra tidigare besök vilka är minst 10 - 15 st, varav det senaste innan detta var i augusti 2020. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig vistelse

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige lör 14 aug 2021)
“Härlig personal som gör sitt bästa för gästerna! Skulle behövas en tydligare beskrivning om att bestigning av sylarna innebär även bergsklättring så man inte tror det är vandring . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Känns som STF på ett tragiskt sätt gått ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Känns som STF på ett tragiskt sätt gått några steg förlångt i en strävan att bli mer kommersiella. Känns lite stockholmskt. Märkligt då syftet med hela upplevelsen ju är den rakt motsatta, bort från det påklistrade, ytliga och konstlade. Personalen på Sylarna kändes ju som de gått nån kurs som de inte förstod något av, helt lobotomerade. Lite obehagligt när de som robotar upprepar en och samma slinga till samtliga restaurangbesökare, om min vandringen gick bra, om jag varit här förut osv. Detta helt utan känsla o inlevelse. De har nog bara fått order om hur de ska uppträda, den som ska ha skit för detta är den som gett ordern. Sen tycker jag att det är lite dyrt överlag med frukost, lunchpaket o middag. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Allt fungerade väl utom frukost och mats...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Allt fungerade väl utom frukost och matsäck. Det blev alldeles för trångt (skulle ha varit även utan pandemi). Mat och bestick mm tog slut gång på gång vilket innebar väntan när alla fil ut på fjället. Hade behövts mer personal på morgonen. . Kanske kan man också förbereda luncherna mer så att det är enklare att göra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysiga fjällstationer, trevlig miljö

Rekommenderad av Mahin, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Mycket trevlig och kunnig personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.