STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 984 av 1027 rekommenderar (247 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(984 av 1027rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 249)

Vackert!

Rekommenderad av annlin, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Ligger fantastiskt fint, men man saknar fåtöljer/soffor att kunna sitta i, det är väldigt hårda stolar..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Duschrum och toalett i annexet var inte ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Duschrum och toalett i annexet var inte helt fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt trevlig personal. Fantastiskt läge. ...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Mkt trevlig personal. Fantastiskt läge. Lite slitna duschar och toaletter. God mat och mkt trevlig matsal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen

Rekommenderad av Jonas Carlsson Malm, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Fantastiskt mottagande av alla i personalen, lugn och skön känsla över hela anläggningen. God mat och god frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lunchpaket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Lunchpaketet är inte tillräckligt. Det består endast av det man kan plocka samman från frukosten. Skulle önska något mer "matnyttigt".”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super trevlig

Rekommenderad av Pri, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Super bra ! God mat👌”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sylarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Trevlig personal och mysig fjällstation. Men Slottet där jag bodde hade bunkerliknande sovsalar som inte var så trevliga och duschrummen var lite ofräscha. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Luftigt i nya delen

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Nu tänker jag med coronamössan på, men det är stor skillnad mellan nya och gamla delen i Sylarna. Ni kan ju förstås inte bygga om annexen, men det kändes väldigt svårt att hålla avstånd i gångarna vid toa och dusch i gamla delen. I nya, däremot, var det luftigt både i korridorer och matsal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pga av rådande pandemi tycker jag att de...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Pga av rådande pandemi tycker jag att det var mycket dåligt städat fulla papperskorgar mm på toaletterna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överraskande bra och fräsch fjällstation

Rekommenderad av Annika59, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“En lång och utmanande väg till Sylarnas fjällstation var det. Dock blev vi överraskade hur bra Sylarnas fjällstation är. Bra och fräscht rum fick vi, god mat och trevligt bemötande. Lunchpaket ( utbudet ) på stationen var lite magert tycker vi. Lite variation föreslår jag. En kall pastasallad hade varit gott att ta med sig. Samma / lika lunchpaket är inte så kul dagarna efter varandra, det tycker vi ni kan förbättra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.