STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 1450 av 1540 rekommenderar (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 366)

I mitt tycket är Sylarna den näst bästa ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“I mitt tycket är Sylarna den näst bästa stationen i Jämtlandstriangeln. Fint, rent, mysigt, trevliga gemensamma utrymmen, fin matsal, god mat, trevlig personal, och vidunderlig utsikt. Jag har bott i eget 2-bäddsrum i huvudbyggnaden, och tycker att rummen är mycket bra; rymliga, fin utsikt, gott om förvaringsmöjligheter. Vid detta besök (2020) använde jag de små duscharna i korridoren (alltså inte det gemensamma duschrummet) och det fungerar också bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stessigt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Det var många gäster och vi kände inte att personalen räckte till vid incheckning och middag. Likadant när vi checkade ut. Trots allt var de vänliga men hade ett trevligt bemötande men hann inte hjälpa till vid behov.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inte Covid 19-anpassat

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Med tanke på den rådande situationen och att man behöver kunna hålla avstånd till folk man inte känner och som inte ingår i sitt resesällskap så tycker jag att fjällstationerna hade behövt göra mycket mer. Det gick absolut INTE att hålla avstånd i tex korridorer, restauranger och vi fick verkligen kriga för att få ett eget rum (trots att det tydligen fanns gott om plats på fjällstationen). Nu skriver på er hemsida att ni gör allt ni kan för att anpassa det så mycket som möjligt men det tycker jag inte stämmer!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kläppen duschutrymmen

Rekommenderad av Angul68, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Duschutrymmena i huset kläppen måste åtgärdAs snarast innan det blir allvarliga fuktskador i huset. Det är hål i våtrummsmattan och mögel i taket ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Just där det behövs

Rekommenderad av Ekot, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Fantastisk restaurang. Någon bugg i bokningssystemet gav strul med vår bokning, men löstes efter en stund. Dusch och toa behöver fräschas upp. Bra förvaring i rummen. Gärna mer info om dagsturer runt stationen. Tveksam till åtgärd att stänga bastu, ger totalt mindre yta att sprida ut sig på. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint på Fjällstationen god mat och vänli...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Fint på Fjällstationen god mat och vänligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt boende med det mesta man kan önska!

Rekommenderad av Ulrik, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“En av fjällvärldens bästa boende från alla aspekter. Bodde 2 i eget rum med tvättmöjlighet. Eftersom det är en av de mest besökta fjällstationerna med elnätsanslutning saknas i princip inget. Dusch med varmvatten inomhus men bastun var dock avstängd. Vattentoaletter inomhus med komplett sopsortering. Utmärkt mobiltäckning från närbelägen mast. Suveräna torkrum. Bra butik med även en del tillbehör förutom mat! Stugan serverar en suverän frukost (av enklare Hotellstandard) med nybakat bröd, otroligt god havregrynsgröt och tom våfflor. Vid bra väder ( oftast mycket växlande) är utsikten bland det bästa med glaciärer och 1700 m toppar på ena sidan och dalen på andra. Middagen var god, mkt bra råvaror men lite vagt kryddat men tom öl/vin erbjuds. Antar att de allra flesta älskar det rena flällvattnet men hade personligen hellre uppskattat en kolsyremaskin än alkolhol om jag ska finna någon förbättringsmöjlighet men smakar det så kostar det och går inte att klaga på varken utbud eller service😃 Personalen var fantastisk, många anställda, ett leende på läpparna och inga problem utan lösningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grytmiddag

Rekommenderad av Ironman, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Grytmiddagen var klart uppskattad, generöst med mat till ett bra pris.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överlag jättebra ! God frukost Fint själ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Överlag jättebra ! God frukost Fint självhushåll och sovrum.. men toaletterna hade slut på tvål å överfulla papperskorgar. Dusch brunnen var det stopp i så vattnet rann inte undan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

sylarna

Ej rekommenderad av marie, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“trodde nog att allt skulle vara lite bättre.(förstod att det inte skulle var hotelstandard) 2bäddsrummen kanske är bättre”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.